Новини про фільм (2017)

21 лютого 2020,  21:00 | Новини фільмів

Компанія HBO презентувала тизер-трейлер драматичної комедії «Bad Education», головну роль в якій виконує номінант на премію «Оскар» Г'ю Джекман.

Фільм «Bad Education» («Погана освіта») ґрунтується на реальних подіях і буде слідувати за скандалом, що розгортається в 2006 році в одній з державних шкіл США в зв'язку з розтратою коштів її керівництвом в особі директора школи Френка Тассоне (Джекман) та адміністратора школи Пем Глакін (лауреатка премії «Оскар» Еллісон Дженні). Цей скандал став одним з наймасштабніших в історії американскої освіти, осколькі Тассоне привласнив аж 11 мільйонів доларів.

Компанію Джекману і Дженні на екрані складе номінант на премію «Золотий глобус» Рей Романо. Прем'єра драматичної комедії режисера Корі Фінлі, для якого це буде друга повнометражна робота після фільму «Чистокровні», на телеканалі HBO відбудеться навесні, 25 квітня.

4 грудня 2017,  01:02 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Олівія Кук показує Ані Тейлор-Джой, як плакати по команді і розпланувати вбивство, в новому трейлері драматичного трилера «Чистокровні».

Вони втілюють двох дівчат з передмістя Коннектикуту, Аманду й Лілі, які возз'єдналися через багато років. Перша з них нічого не відчуває, прикидається і маніпулює почуттями інших, в той час як друга відчуває все, а злий вітчим вирішує відправити її в школу інтернат для дівчаток, що їй зовсім не до душі. Тому Аманда й Лілі виношують жорстокий план помсти, в який втягують дрібного бандита Тіма у втіленні покійного Антона Єльчина.

У світовий прокат «Чистокровні», які є режисерським дебютом Корі Фінлі, вийдуть в березні 2018 року.

14 жовтня 2017,  17:46 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Компанія Focus Features поділилася тизер-трейлером драматичного трилера «Чистокровні», в якому зіграли Аня Тейлор-Джой, Олівія Кук і Антон Єльчин. Це історія про двох дівчат-тінейджерів з вищого суспільства, які відроджують свою дружбу після багатьох років розлуки. Разом вони виношують план вирішення своїх проблем, і заради цього дівчата готові піти на все — навіть на вбивство.

Світова прем'єра режисерського дебюту Корі Фінлі відбулася на початку року на кінофестивалі «Санденс». У світовий прокат «Чистокровні» вийдуть в березні 2018 року.