Новини про фільм (2017)

24 березня 2018,  18:56 | Бокс-офіс | Автор: Елена Стрельбицкая

У свій перший вік-енд мультфільм «Викрадена принцеса» очолив український прокат, обійшовши диснеївське фентезі «Складки часу».

Читати далі...
5 березня 2018,  03:16 | Нагороди та премії | Автор: Елена Стрельбицкая

У Голлівуді завершилася 90-а церемонія нагородження «Оскар». Дізнайтеся, хто пішов цієї ночі додому із золотою статуеткою.

Читати далі...
Рецензія на фільм «Усі гроші світу»
Цінності найбагатшої людини
1 березня 2018,  16:29 | Рецензії | Автор: Елена Стрельбицкая

На великому екрані сюжет про викрадення багатого спадкоємця і вимагання круглої суми грошей є звичайною справою, але в реальному житті це відбувається набагато рідше. Тим не менш в 1973 році в Італії сталося викрадення, яке дуже нагадує сюжет кримінальної картини. Гангстери викрали онука першого мільярдера в історії людства Жана Пола Гетті і вимагали за нього найвеличезніший викуп в історії – 17 мільйонів доларів. Але дід відмовився платити, зробивши викрадення ще більш резонансним і згодом гідним екранізації самого Рідлі Скотта.

Читати далі...
26 грудня 2017,  17:46 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Критики хвалять новий фільм Рідлі Скотта «Усі гроші світу», повідомляє його третій трейлер.

Кінокартина, що номінована на 3 «Золотих глобуса», розповість про викрадення 16-річного юнака Джона Пола Гетті III (Чарлі Пламмер) і відчайдушну спробу його матері Гейл (Мішель Вільямс) переконати його жадібного дідуся-мільярдера Жана Пола Гетті (Крістофер Пламмер) заплатити викуп.

Дивимося свіжий український трейлер «Усі гроші світу». У кіно з 22 лютого.

24 грудня 2017,  01:31 | Нагороди та премії | Автор: Елена Стрельбицкая

Лідером за кількістю номінацій на премію «Золотий глобус» цього року стало фентезі Гільєрмо дель Торо «Форма води», яка претендує на 7 статуеток.

Читати далі...
14 грудня 2017,  18:40 | Оновлення | Автор: SpaceMonkey

Представляємо український трейлер детективного трилера «Усі гроші світу», в якому ключового персонажа, найбагатшу людину в світі, якого раніше повинен був грати Кевін Спейсі, після скандалу про домагання замінив Крістофер Пламмер.

У всьому світі не було людини багатше, ніж Пол Гетті. Належати до його роду – все одно що бути богом. Однак, коли в Римі невідомі викрадають його онука, нафтовий магнат, до загального шоку, навідріз відмовляється платити викуп. І тоді єдиною надією для матері хлопчика стає таємничий співробітник служби безпеки самого Гетті...

У кінотеатрах України з 22 лютого 2018.

30 листопада 2017,  22:08 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

У день народження Рідлі Скотта, якому сьогодні виповнюється 80 років, дивимося новий трейлер його біографічної драми «Усі гроші світу».

Трейлер показує, як тепер найбагатшу людину світу Жана Пола Гетті, який відмовляється платити викуп за свого викраденого онука, втілює Крістофер Пламмер, який замінив на цій посаді Кевіна Спейсі. Побачивши, що заможний дідусь не бажає витрачати ні копійки на порятунок хлопця, мати викраденого Гейл Харріс (Мішель Вільямс) об'єднується зі співробітником служби безпеки Гетті Флетчером Чейсом (Марк Волберг), щоб знайти і повернути свого сина додому.

Українська прем'єра «Усі гроші світу» відбудеться 22 лютого.

29 листопада 2017,  15:46 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Новий ТБ-ролик біографічної драми «Всі гроші світу» представляє лауреата премії «Оскар» Крістофера Пламмера в образі нафтового магната Жана Пола Гетті.

Раніше цю роль виконував Кевін Спейсі, але в зв'язку з тим, що цього актора звинувачують в домаганнях, режисер Рідлі Скотт вирішив замінити його у своїй картині «Всі гроші світу» і вже перезняв всі його сцени з Пламмером, намагаючись встигнути до призначеної раніше прем'єри. Фільм розповість історію викрадення онука Гетті — найбагатшого чоловіка в світі, відомого своєю маніакальною скупістю, який відмовлявся платити викуп, незважаючи на благання матері хлопця.

Українська прем'єра «Всі гроші світу», де також зіграють номінанти на премію «Оскар» Мішель Вільямс і Марк Волберг, відбудеться 22 лютого.

10 жовтня 2017,  13:41 | Оновлення | Автор: SpaceMonkey

Представляємо український трейлер біографічного фільму «Усі гроші світу», з невпізнанним Кевіном Спейсі і Марком Волбергом, який можна буде переглянути в кінотеатрах в лютому 2018 року.

Історія одного з найгучніших скандалів XX століття. У Римі злочинці в масках викрадають онука Жана Пола Гетті — найбагатшої людини світу, відомого своєю маніакальною скупістю. До загального шоку Гетті відмовляється платити викуп, незважаючи на всі благання Гейл, матері дитини, якій ніякі багатства не замінять сина. Час спливає, вимоги викрадачів стають жорсткішими, і єдиною надією на порятунок підлітка стає Флетчер Чейс — співробітник служби безпеки самого Гетті.

26 вересня 2017,  03:08 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Новий кадр біографічної драми «Усі гроші світу» показує дворазового лауреата премії «Оскар» Кевіна Спейсі в образі жадібного нафтового магната.

Читати далі...