Новини фільмів про (2019)

18 червня 2020,  17:10 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Три подруги відправляються до Мексики, щоб видалити один горезвісний емейл, в трейлері комедійного фільму «Відчайдушна», який через два тижні вийде на стримінговій платформі Netflix.

Читати далі...
6 травня 2020,  02:00 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Художні рімейки популярних діснеївських мультфільмів в останні роки правлять світовим бокс-офісом, приносячи студії Walt Disney Pictures величезний прибуток, і тепер на черзі опинився мультфільм «Геркулес».

Читати далі...
24 грудня 2019,  18:45 | Новини фільмів

Тримайтеся міцніше і не сумнівайтеся в його авторитеті! Вчора вийшов другий трейлер кримінальної драми «Джентльмени» від культового британського режисера Гая Річі, головну роль в якій виконує лауреат премії «Оскар» Меттью МакКонахі.

Читати далі...
16 грудня 2019,  13:51 | Новини фільмів

Вийшов новий фрагмент пригодницько-комедійного мультфільму «Шпигуни під прикриттям», головних героїв якого озвучують зірка «Аладдіна» Вілл Сміт і зірка блокбастера «Людина-павук: Далеко від дому» Том Голланд.

Читати далі...
11 грудня 2019,  20:16 | Новини фільмів

Готові відправитися з Раяном Рейнольдсом у світ реалістичної комп'ютерної гри, де все можливо? Тоді швидше вмикайте український трейлер науково-фантастичного екшену Шона Леві «Персонаж».

Від студії, яка подарувала нам казки «Красуня і чудовисько», «Аладдін» і «Король Лев»... двічі. Головним героєм фільму виступає хороший хлопець на ім'я Гай (Рейнольдс), який працює клерком в банку. У його житті ніколи не відбувається нічого цікавого, поки одного разу він не набирається сміливості вийти за рамки своєї програми і відкриває для себе, що весь його світ складна комп'ютерна гра, і тепер його доля опиняється в руках хорошого хлопця Гая.

Українська прем'єра фільму «Персонаж», де також зіграють Джоді Комер, Тайка Вайтіті, Ченнінг Татум і Джо Кірі, відбудеться влітку, 2 липня.

7 грудня 2019,  18:19 | Новини фільмів

Акторський склад мультфільму «Шпигуни під прикриттям» розповідає про супершпигуна Ленса Стерлінга, якого озвучує зірка «Аладдіна» Вілл Сміт.

У своєму світі харизматичний супершпигун Ленс Стерлінг є аналогом Джеймса Бонда і неодноразово рятує світ від різних лиходіїв. Але коли Ленс знайомиться з сором'язливим винахідником Волтером Бекеттом (Том Голланд), який створює різні гаджети для його місій, хлопець випадково перетворює героя на... голуба. І тепер порятунок світу лягає на плечі молодого вченого та птиці, яка говорить голосом Ленса, але не має його фізичної підготовки. Що з цього вийде, дізнаємося наприкінці місяця.

Дивіться також перший фрагмент анімації «Шпигуни під прикриттям», який об'єднує паркур з фізикою. У кіно з 25 грудня.

5 листопада 2019,  17:33 | Новини фільмів

Студія Disney поділилася новим закулісним відео свого казкового мюзиклу «Аладдін», який показує, як актори Вілл Сміт і Мена Массуд записували складний танцювальний номер «Friend Like Me».

Читати далі...
16 жовтня 2019,  15:13 | Новини фільмів

Після «Аладдіна» і «Короля Лева» восени на екрани вийде ще один рімейк відомого діснеївського мультфільму «Леді і Волоцюга», тільки не на екрани кінотеатрів, а на новому стримінговому сервісі Disney+.

Фільм Чарлі Біна буде новою адаптацією мультфільму «Леді і Волоцюга», який вийшов на екрани у 1955 році, і розповість про розпещену і дуже домашню собаку по кличці Леді (зірка фільмів «Тор: Рагнарок» і «Люди в чорному: Інтернешнл» Тесса Томпсон) і безпритульного, але дуже доброго пса Волоцюгу (зірка серіалів «Залишені» і «Маніяк» Джастін Теру), які відправляються разом в незабутню подорож.

Прем'єра рімейка «Леді і Волоцюга» на Disney+ відбудеться 12 листопада.

2 жовтня 2019,  15:30 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Режисер культових фільмів «Великий куш» і «Карти, гроші, два стволи» Гай Річі повертається до кримінального жанру у своєму наступному проекті «Джентльмени», також відомого як «Хлопці-аристократи».

Читати далі...
2 серпня 2019,  20:59 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Сурикат Тімон влаштовує міні-концерт перед гієнами в новому кумедному ТБ-ролику діснеївського рімейка «Король Лев», який ви все ще можете побачити в найближчому кінотеатрі.

Комедійний дует суриката Тімона (Біллі Айкнер) й бородавочника Пумби (Сет Роген), які врятували маленького Сімбу (Джі МакКрері), прийняли його в свою зграю і виростили могутнім та добрим левом, став справжньою родзинкою фільму Джона Фавро. І в новому ТБ-ролику Тімон показує свою чарівність, виконуючи відому пісню «Be Our Guest» з іншого діснеївського фільму «Красуня і чудовисько».

«Король Лев» вже заробив 1 мільярд доларів, ставши одним з найприбутковіших фільмів 2019 року і обігнавши інший діснеївський рімейк «Аладдін».

15 липня 2019,  19:31 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Зарубіжні критики вже подивилися новий діснеївський рімейк «Король Лев» і виставили йому свою оцінку, якій далеко до високої оцінки однойменного мультфільму.

Читати далі...
2 липня 2019,  14:30 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірка «Аладдіна» Вілл Сміт об'єднується із зіркою екшену «Людина-павук: Далеко від дому» Томом Голландом для веселих пригод в анімаційній комедії «Шпигуни під прикриттям».

Читати далі...
18 червня 2019,  17:23 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

В діснеївському фентезі «Аладдін» актор Вілл Сміт зіграв роль усіма улюбленого Джіні, який здатен перетворюватися на кого завгодно. Наприклад, на чарівну бородату дівчину в яскравому вбранні.

Читати далі...
13 червня 2019,  17:16 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Студія Disney вирішила порадувати нас новим фрагментом свого фентезійного мюзиклу «Аладдін», який показує зустріч Аладдіна з Килимом-літаком.

Читати далі...
4 червня 2019,  01:38 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Ви теж любите пісню «A Whole New World»? Тоді дивіться п'ятий фрагмент музичного фентезі «Аладдін», в якому знамениту оскароносну пісню виконують головні герої у втіленні Мени Массуда та Наомі Скотт.

«Аладдін» розповідає історію вуличного злодюжки Аладдіна (Мена Массуд), відважної принцеси Жасмін (Наомі Скотт) та чарівного Джіні (Вілл Сміт), які об'єднуються, щоб зупинити підступні плани злого візира Джафара (Марван Кензарі). І в новому фрагменті Аладдін вперше бере Жасмін у подорож на килимі-літаку, під час якої вони натхненно співають про те, як відкривають для себе зовсім новий світ.

В український прокат новий фільм Гая Річі вийшов 23 травня. Квитки на «Аладдіна» ви знайдете в нашій афіші.