Новини фільмів про (2018)

30 грудня 2018,  00:56 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

У Бамблбі є багато талантів, як, наприклад, передача своїх думок за допомогою радіо, але великим футболістом йому точно не стати, показує новий локалізований промо-ролик його сольної історії.

Читати далі...
28 грудня 2018,  01:43 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Новий фрагмент науково-фантастичного екшену «Бамблбі» показує, що навіть найдобріший автобот може випадково влаштувати у вашому домі справжній погром через свої великі габарити.

Якщо ви раптом познайомитеся з трансформером, то краще сто разів подумайте, перш ніж запрошувати його у свій будинок, оскільки він може за лічені хвилини покласти ваші двері на підлогу, знести картини зі стіни, розкидати крісла й знищити ваш диван, як це абсолютно не навмисне робить Бамблбі (Ділан О'Брайен) в даному відео. Його нова подруга Чарлі (Гейлі Стайнфелд) ненадовго відлучилася і заборонила йому заходити в будинок, але цікавий автобот не втримався і вирішив піти подивитися, як живуть люди. Що ж, тепер вони живуть в будинку з розгромленими меблями. Добре ще, що він на пса не сів.

Читайте нашу рецензію на фільм «Бамблбі», чия прем'єра відбулася 20 грудня.

Квитки на сеанси «Бамблбі» ви знайдете в нашій афіші.

25 грудня 2018,  02:35 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Незважаючи на свої добрі блакитні очі, Бамблбі завжди був одним з найбільш відважних і сильних бійців в рядах автоботів, що підтверджує новий фрагмент його особистого науково-фантастичного екшену «Бамблбі».

Опинившись на Землі в 1987 році, Бамблбі (Ділан О'Брайен) заводить дружбу з дівчиною Чарлі (Гейлі Стайнфелд), і незабаром їм доводиться разом рятувати нашу планету від вторгнення десептиконів. Десептикони Дропкік (Джастін Теру) і Шаттер (Анджела Бассетт) прибули на Землю слідом за Бамблбі, і в даному фрагменті автобот намагається впоратися з Дропкіком, поки Чарлі придумує план, як зупинити Шаттер, яка збирається послати сигнал в космос іншим десептиконам.

Читайте нашу рецензію на фільм «Бамблбі», який ви вже можете побачити на великому екрані в найближчому кінотеатрі.

18 грудня 2018,  03:21 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

До виходу в український прокат науково-фантастичного екшену «Бамблбі» залишилися лічені дні, нагадує нам його фінальний трейлер.

Автобот Бамблбі залишає свою рідну планету Кібертрон і відправляється на Землю, де в 1987 році знаходить притулок на звалищі в каліфорнійському містечку. Там на старого жовтого Фольксвагена Жука звертає увагу юна бунтарка Чарлі Вотсон (Гейлі Стайнфелд); вона лагодить його і з подивом відкриває, що під його капотом ховається добра душа, якій потрібен друг. Бамблбі об'єднується з дівчиною, щоб врятувати світ від загрози, що насувається у вигляді десептиконів.

Українські глядачі зможуть побачити «Бамблбі», який продюсують Майкл Бей і Стівен Спілберг, на великому екрані вже в цей четвер, 20 грудня.

Чому сольник про жовтого автобота є одним з найкращих фільмів франшизи «Трансформери», читайте в нашій рецензії на «Бамблбі».

11 грудня 2018,  16:55 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Десептикони йдуть на хитрість, щоб знайти зниклого жовтого автобота зі спеціальною місією, у другому фрагменті науково-фантастичного екшену «Бамблбі».

Події спін-оффу франшизи «Трансформери» перенесуть глядача в Каліфорнію 1987 року. Автобот Бамблбі ховається на звалищі в невеликому містечку, де його знаходить дівчина Чарлі (Гейлі Стайнфелд). Але якщо Чарлі зустрічає автобота випадково і стає його другом, то десептикони Дропкік (Джастін Теру) і Шаттер (Анджела Бассетт) з даного фрагмента шукають Бамблбі цілеспрямовано і навіть стають перед людьми на коліна, щоб переконати їх у тому, що вони прийшли з миром, а Бамблбі принесе на їхню планету війну.

Дивіться також нову фічуретку «Бамблбі», яка демонструє ретро-дизайн Бамблбі та Оптимуса Прайма. У кіно з 20 грудня.

7 грудня 2018,  18:41 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Бамблбі показує, що його рука може перетворюватися на гігантську гармату, в новому закулісному відео свого сольного спін-оффу, чиї події розгортатимуться у 1980-х роках.

Режисер Тревіс Найт ріс в 80-х, тому добре пам'ятає фігурки трансформерів того часу і постарався перенести їх ретро-дизайн в науково-фантастичний екшен «Бамблбі». Відео дозволяє розглянути головного героя, який тут перетворюється на старий Фольксваген Жук, і його командира Оптимуса Прайма в повний зріст зі всіх сторін, а також показує кілька нових моментів за їхньої участі.

Дивіться перший фрагмент фільму «Бамблбі», де автобота і його нову подругу Чарлі (Гейлі Стайнфелд) оточує спецзагін військових під керівництвом агента Бернса (Джон Сіна). У кіно з 20 грудня.

28 листопада 2018,  00:50 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Дебютний фрагмент науково-фантастичного екшену Тревіса Найта «Бамблбі» показує, як жовтого автобота та його нових друзів-людей оточує цілий спецзагін військових під керівництвом Джона Сіни.

Події спін-оффу «Трансформерів» розвиватимуться до подій франшизи, у 1987 році. На звалищі в невеликому містечку в Каліфорнії, серед поламаних машин, ховається побитий автобот Бамблбі, там його знаходить хоробра дівчина Чарлі (Гейлі Стайнфелд) і бере до себе додому. Чарлі допомагає Бамблбі і знайомить його зі своїм другом Мемо (Хорхе Лендеборг мол.), й коли вони втрьох безтурботно катаються по околицях міста, їх зупиняє агент Бернс (Джон Сіна) з озброєними спецназівцями з Сектора 7. Але Бамблбі ні за що не дасть їм заподіяти шкоду Чарлі.

Дивіться також другий український ТБ-ролик «Бамблбі», де Бамблбі отримує важливе завдання від Оптимуса Прайма. У кіно з 20 грудня.

27 листопада 2018,  00:12 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Минулого тижня вийшов дебютний тизер-трейлер діснеївського рімейка «Король Лев», фінальний трейлер супергеройського екшену «Аквамен», дубльований трейлер картини «Детектив Пікачу», нові трейлери мультфільмів «Лего. Фільм 2», «Секрети домашніх тварин 2» і «Астерікс і таємне зілля», а також розширений ТБ-ролик фантастики «Бамблбі».

Читати далі...
26 листопада 2018,  22:29 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Бамблбі отримує важливе завдання від Оптимуса Прайма у другому українському ТБ-ролику науково-фантастичного екшену «Бамблбі».

Фільм «Бамблбі», продюсерами якого виступають Майкл Бей і Стівен Спілберг, розповість передісторію улюбленого жовтого автобота. У 1987 році Бамблбі ховається на звалищі в невеликому прибережному містечку в Каліфорнії, де його побитого і в шрамах знаходить дівчина-бунтарка Чарлі (номінантка на премію «Оскар» Гейлі Стайнфелд), якій виповнюється 18 років. Вони об'єднуються, щоб врятувати планету і людство від нападу ворожих трансформерів.

Українська прем'єра нової глави франшизи «Трансформери» відбудеться 20 грудня.

24 листопада 2018,  00:20 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Улюблений автобот Бамблбі знаходить нового друга в розширеному українському ТБ-ролику свого персонального науково-фантастичного екшену «Бамблбі».

Нова глава відомої франшизи «Трансформери» розповість передісторію жовтого автобота Бамблбі, який в 1987-му році прибуває на Землю і знаходить притулок на автомобільному звалищі в каліфорнійському містечку. Там на старенький Фольксваген Жук звертає увагу дівчина Чарлі (Гейлі Стайнфелд), якій виповнюється 18 років. Вона забирає машину додому і виявляє, що під іржавим капотом ховається добра душа, якій потрібен друг.

Дивіться також міжнародний трейлер «Бамблбі», який показує кілька нових бойових та комічних сцен. У кіно з 20 грудня.

12 листопада 2018,  02:52 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Дивимося нові трейлери науково-фантастичного екшену «Бамблбі», фентезійної картини «Мауглі», мультфільмів «Секрети домашніх тварин 2» і «Людина-павук: Навколо всесвіту», а також другий ТБ-ролик спортивної драми «Крід 2», який показує драматичне возз'єднання Роккі і Івана Драго.

Читати далі...
9 листопада 2018,  21:03 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

В Інтернет потрапив новий іспанський трейлер науково-фантастичного бойовика «Бамблбі», спін-оффу хітової франшизи «Трансформери», який показує кілька нових бойових і комічних сцен.

Події фільму Тревіса Найта «Бамблбі» відбуватимуться у 1987 році в невеликому прибережному містечку в Каліфорнії, де улюбленого всіма автобота знаходить на звалищі дівчина на ім'я Чарлі Вотсон (Гейлі Стайнфелд). Вони стають друзями, грають в хованки на березі і закидають сусідські дерева рулонами туалетного паперу, але слідом за Бамблбі на Землю прибувають і інші трансформери, які є зовсім не такими дружніми по відношенню до людей.

Дивіться також анімаційний тизер-постер «Бамблбі» з Бамблбі і Чарлі, де звучить фрагмент саундтрека фільму від лауреата премії «Оскар» Даріо Маріанеллі. У кінотеатри України спін-офф «Трансформерів» прибуде 20 грудня.

5 листопада 2018,  00:34 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Іншопланетний трансформер Бамблбі милується заходом сонця зі своєю новою подругою Чарлі на анімаційному тизер-постері персонального спін-оффу, який зняв режисер Тревіс Найт.

«Бамблбі» є спін-оффом франшизи «Трансформери», яку продюсують Майкл Бей та Стівен Спілберг, і його події перенесуть нас в 1987 рік. Перебуваючи в бігах, автобот Бамблбі ховається на звалищі в невеликому прибережному містечку в Каліфорнії. Там його знаходить дівчина Чарлі (номінантка на премію «Оскар» Гейлі Стайнфелд), якій незабаром виповниться 18; вона лагодить автобота і стає для нього справжнім другом.

На тлі постера звучить музика композитора Даріо Маріанеллі, який у 2008 році отримав «Оскар» за саундтрек до фільму «Спокута».

Другий український трейлер «Бамблбі», який був представлений у вересні, показав більше нових трансформерів та повернення Оптимуса Прайма. У кіно з 20 грудня.

1 жовтня 2018,  17:14 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Дивимося нові дубльовані трейлери науково-фантастичного екшену «Бамблбі», фентезі «Фантастичні звірі: Злочини Ґріндельвальда», супергеройського фільму «Темний фенікс» та драми «Крід ІІ: Спадок Роккі Бальбоа», а також свіжі трейлери майбутніх українських картин «DZIDZIO Перший раз», «Донбас» і «11 дітей з Моршина».

Читати далі...
24 вересня 2018,  15:53 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Сьогодні студія Paramount Pictures поділилася новим офіційним трейлером науково-фантастичного бойовика «Бамблбі», який ви вже можете подивитися в українському дубляжі.

Перебуваючи в бігах в 1987 році, знаменитий автобот Бамблбі знаходить притулок на звалищі в невеликому прибережному містечку в Каліфорнії. Там його побитого і в шрамах знаходить бунтарка Чарлі (номінантка на премію «Оскар» Гейлі Стайнфелд), якій скоро виповниться 18 і яка намагається знайти своє місце у світі. Коли Чарлі повертає його до життя, вона швидко дізнається, що це не звичайний жовтий Фольксваген Жук, і заводить з ним міцну дружбу.

Разом з Бамблбі в трейлері також з'являються інші трансформери, які намагаються його розшукати, і Оптимус Прайм (Пітер Каллен), який передає своєму другу важливе послання.

Українська прем'єра кінокартини режисера Тревіса Найта, яку продюсують Майкл Бей і Стівен Спілберг, відбудеться 20 грудня.