Новини про міні-серіал (2017 – ...)

10 грудня 2020,  21:45 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

Ще одним несподіваним поповненням акторського складу супергеройського екшену «Людина-павук 3» став актор Чарлі Кокс, який повернеться на екрани в образі Шибайголови з однойменного серіалу від Netflix.

Читати далі...
1 червня 2020,  19:00 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

Після гучного успіху фільму «Веном» студія Sony Pictures вирішила створити свій супергеройський всесвіт навколо персонажів з коміксів про Людину-павука, і на черзі виявилася адаптація пригод Мадам Павутини.

Читати далі...
21 березня 2020,  22:00 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

У 2 сезоні науково-фантастичного серіалу «Мандалорець» з'явиться знаменита героїня всесвіту «Зоряні війни» Асока Тано, і її втілить Розаріо Довсон.

Читати далі...
30 травня 2019,  01:34 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Стримінговий сервіс Netflix поділився тизером фінального сезону супергеройського серіалу «Джессіка Джонс», де з'являється новий лиходій-психопат.

Читати далі...
11 вересня 2018,  16:10 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Метт Мердок робить важливе зізнання в новому тизері 3 сезону супергеройського серіалу «Шибайголови».

Після подій серіалу «Захисники», де Шибайголова (Чарлі Кокс) бився пліч-о-пліч з Джессікою Джонс (Крістен Ріттер), Люком Кейджем (Майк Колтер) та Залізним кулаком (Фінн Джонс), Диявол Пекельної кухні опинився на межі життя і смерті. У тизері він приходить на сповідь до священика і важким голосом говорить, що раніше вірив у те, що «правосуддя можна було знайти в суді при світлі дня», але тепер він зрозумів, що «темрява відповідає тільки на темряву». І в кінці додає, що він «краще помре як Шибайголова, ніж буде жити як Метт Мердок».

Нові серії «Шибайголови» прибудуть наприкінці 2018 року.

16 серпня 2018,  18:17 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

«Це не зброя, яку потрібно тримати в руках. Це зброя, яку потрібно використовувати.»

Денні Ренд стикається з минулим у повноцінному трейлері 2 сезону супергеройського серіалу «Залізний кулак», яким сьогодні поділився стримінговий сервіс Netflix.

Після трагічних подій «Захисників» Денні Ренд (Фін Джонс) самовіддано намагається зберегти мир у Пекельній кухні в пам'ять про Шибайголову (Чарлі Кокс), але він занадто часто використовує свій Залізний кулак, чим викликає у Коллін Вінг (Джессіка Хенвік) тривогу за його фізичний і моральний стан. Раптом в Нью-Йорк повертається Давос (Саша Дхаван), з яким Денні тренувався разом у К'унь-Лунь. Але тепер Давос теж має силу Залізного кулака і виступає в якості суперлиходія Сталевого Змія, тому на допомогу Денні та Коллін приходить Місті Найт (Сімон Міссік) із «Люка Кейджа».

Прем'єра нових серій «Залізного кулака» відбудеться 7 вересня.

4 червня 2018,  21:34 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Коли жінки вибираються в бар, щоб не думати про свої проблеми, їх краще не чіпати, попереджає новий фрагмент 2 сезону супергеройського серіалу «Люк Кейдж».

Офіцер поліції Місті Найт (Сімон Міссік) намагається впоратися із втратою своєї руки, якої позбулася під час трагічних подій «Захисників». Вона відчуває себе безсилою й самотньою, але це не так. Місті знаходить підтримку в особі подруги Коллін Вінг (Джессіка Хенвік) з «Залізного кулака», з якою вони вирішують випити в барі. Там до Місті підходить місцевий негідник, обзиває її й погрожує, і тут вона вирішує повернути свою силу, доводячи собі, що і з однією рукою може за себе постояти.

Дивіться офіційний трейлер 2 сезону «Люка Кейджа».

Ви теж не можете дочекатися 22 червня, коли вийдуть нові серії? В образі куленепробивного супергероя в них повернеться Майк Колтер.

20 жовтня 2017,  01:04 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Netflix нарешті вирішив розкрити, коли вийде спін-офф «Шибайголови» під назвою «Каратель», присвячений месникові Френку Каслу. Прем'єра його 1 сезону відбудеться менш ніж через місяць, 17 листопада. В образі Карателя на екрани повернеться Джон Бернтал, а також компанію йому складе Дебора Енн Волл, яка втілює в «Шибайголові» і «Захисниках» Карен Пейдж.

Новий трейлер розкриває деталі про військове минуле Карателя, який служив в секретному оперативному загоні, чиїх членів тепер усувають, і Френк разом з колишніми товаришами по службі опиняється в небезпеці.

25 серпня 2017,  22:03 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

На честь виходу супергеройського серіалу «Захисники», який об'єднав чотирьох супергероїв Пекельної кухні, Netflix поділився новим промо-роликом, що дозволяє детальніше розглянути їх рідний район. Клікайте на відео та переміщайте його за допомогою мишки на всі 360 градусів, милуючись Шибайголовою (Чарлі Кокс), Джессікою Джонс (Крістен Ріттер), Люком Кейджем (Майк Колтер) і Залізним кулаком (Фінн Джонс). На задньому плані промо знаходяться не тільки їх рідні вулиці, а і їх друзі, без яких героям довелося б непросто.

Прем'єра всього 1 сезону «Захисників» відбулася 18 серпня. Більше 40 кадрів з його персонажами ви знайдете в нашій галереї.

24 серпня 2017,  15:39 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Незважаючи на всі їхні надсили і часткову або повну невразливість, супергероям теж часом потрібна допомога. І медсестра Пекельної кухні Клер Темпл у втіленні Розаріо Доусон неодноразово допомагала й підтримувала Шибайголову (Чарлі Кокс), Джессіку Джонс (Крістен Ріттер), Люка Кейджа (Майк Колтер) та Залізного кулака (Фінн Джонс). Вони надихали її, а вона — їх, нагадуючи їм, що вони не повинні рятувати Нью-Йорк поодинці.

Розширений фінальний трейлер «Захисників» з Сігурні Вівер, чия прем'єра відбулася 18 серпня, дивіться тут.

23 серпня 2017,  13:21 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Через декілька днів після виходу «Захисників» Netflix поділився тизером до свого наступного серіалу з цього телевсесвіту — «Каратель». У ньому антигерой Френк Касл, в образі якого повертається Джон Бернтал, бере в руки кувалду й зі злістю руйнує бетонну підлогу, згадуючи своє минуле і свої помилки. Він заявляє, що минуле — це диявол, якому ти продаєш свою душу. І він йде за тобою.

Також у відео зашифрована дата прем'єри 1 сезону, яка відбудеться пізніше в цьому році.

17 серпня 2017,  19:46 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Netflix поділився крутим розширеним фінальним трейлером супергеройського серіалу «Захисники», в якому Шибайголова (Чарлі Кокс), Джессіка Джонс (Крістен Ріттер), Люк Кейдж (Майк Колтер) і Залізний кулак (Фінн Джонс) повинні об'єднатися всупереч своїм розбіжностям, щоб врятувати свій рідний Нью-Йорк. Від кого? Від давньої та могутньої групи на чолі з холоднокровною Олександрою (Сігурні Вівер).

Прем'єра всього 1 сезону «Захисників» відбудеться вже завтра, 18 серпня.

14 серпня 2017,  16:09 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

До прем'єри супергеройського серіалу «Захисники» залишилися лічені дні, тому саме час подивитися його фінальний трейлер. Попри те, що Шибайголова (Чарлі Кокс), Джессіка Джонс (Крістен Ріттер), Люк Кейдж (Майк Колтер) та Залізний кулак (Фінн Джонс) тут заявляють, що не збираються заводити собі друзів з суперздібностями, вони стають пліч-о-пліч на захист Нью-Йорка і один одного.

Прем'єра серіалу, де також зіграють Сігурні Вівер, Елоді Юнг і Скотт Гленн, відбудеться 18 серпня на Netflix.