Новини про фестиваль (2021)

28 серпня 2021,  23:43 | Новини фільмів

Чілдрен Кінофест – це міжнародний кінофестиваль для дітей і підлітків, який щороку після шкільного Останнього дзвоника проходить по всій Україні. Місія фестивалю – розвивати в Україні традицію спільних сімейних переглядів кіно та залучати дітей до створення кінофільмів. Усі заходи – безкоштовні. У 2021 році кінопокази відбулися в понад 20 містах, а також онлайн, завдяки чому до перегляду долучилося ще більше дітей та родин. Окрім цього в межах фестивалю традиційно проходить конкурс короткометражних фільмів, створених дітьми: сотні юних режисерів і режисерок надсилають організаторам свої роботи, а переможці отримують призи.

Читати далі...
28 травня 2021,  18:00 | Нагороди та премії

Сьогодні, 28 травня у столичному кінотеатрі «Київська Русь» відбулася церемонія відкриття 8-го фестивалю мистецтва кіно для дітей і підлітків «Чілдрен Кінофест». Захід проходить безкоштовно в кінотеатрах понад 20-ти українських міст до 2 червня, а також онлайн на сайті online.childrenkinofest.com до 6 червня.

Читати далі...
24 травня 2021,  14:16 | Нагороди та премії

Розпочалася безкоштовна реєстрація на кінотеатральні покази восьмого фестивалю мистецтва кіно для дітей та підлітків «Чілдрен Кінофест», які проходитимуть з 28 травня до 2 червня у понад 20-ти містах України (перелік кінотеатрів – https://childrenkinofest.com/ua/schedule/). Частина фільмів також буде продемонстрована онлайн з 28 травня до 6 червня, на сайті online.childrenkinofest.com.

Читати далі...
19 травня 2021,  14:04 | Нагороди та премії

У межах восьмого Чілдрен Кінофесту відбудеться п'ятий ювілейний Конкурс короткометражних фільмів, створених дітьми. Шістнадцять картин-фіналістів продемонструють у кінотеатрах різних міст, а також онлайн – на сайті online.childrenkinofest.com.

Читати далі...
28 квітня 2021,  13:26 | Новини фільмів

До конкурсної програми Міжнародного кінофестивалю для дітей і підлітків «Чілдрен Кінофест», який цьогоріч відбудеться в гібридному форматі, традиційно увійшли сім фільмів.

Читати далі...
20 квітня 2021,  16:23 | Новини фільмів

Почесною амбасадоркою восьмого Чілдрен Кінофесту, який цьогоріч відбудеться в гібридному форматі, стала співачка та авторка пісень Христина Соловій.

Читати далі...
9 квітня 2021,  12:08 | Нагороди та премії

В межах «Чілдрен Кінофесту» вже вп’яте відбудеться Конкурс короткометражних фільмів, знятих дітьми. До участі приймаються стрічки, створені молодими людьми у віці від 7 до 14 років. Двадцять фільмів-фіналістів будуть показані в містах-учасниках фестивалю, а переможці отримають призи від 4000 до 15000 грн. Прийом заявок триває до 4 травня.

Читати далі...