Новини, в яких згадується Дакота Джонсон

13 січня 2024,  18:08 | Новини фільмів

У мережі з'явилися новий постер та промо-кадр майбутнього супергеройського бойовика «Мадам Павутина» від Sony Pictures та Marvel, що дозволяють краще роздивитися супергеройські костюми чотирьох нових супергероїнь великого екрану.

Читати далі...
16 серпня 2023,  06:43 | Новини фільмів

Зірка хітового серіалу «Ейфорія» Сідні Свіні втілить героїню з надприродними силами в супергеройському екшені «Мадам Павутина», заснованому на коміксах Marvel.

Читати далі...
26 серпня 2022,  11:28 | Кастінг

Студія Sony Pictures продовжує розширювати свій супергеройський всесвіт і, не дивлячись на провал «Морбіуса», вже почала зйомки кінокоміксу «Мадам Павутина», головну роль в якому виконає відома акторка Дакота Джонсон.

Читати далі...
Рецензія на фільм «Переконання» (2022)
Смілива адаптація роману Джейн Остін з харизматичною Дакотою Джонсон
24 серпня 2022,  19:29 | Рецензії | Автор: Олена Стрельбицька

Голлівудські сценаристи давно знають, що коли потрібен ідеальний сюжет для розумної романтичної комедії, яка підкорить навіть найвибагливіших глядачів, то потрібно звертатися до Джейн Остін. Її твори вже екранізували багато разів і будуть екранізувати на новий лад, певно, доти, доки існуватиме кінематограф, проте це вперше, коли за адаптацію роману Остін взялася стримінгова платформа Netflix. Щоб не випускати соту версію «Гордості і упередження», вони вирішили перенести на екран трошки менш відомий роман «Переконання» (проте не менш чарівний), і на головну роль у ньому покликали Дакоту Джонсон, яка останні роки активно знімається у різножанрових фільмах, щоб назавжди залишити образ Анастейші з «П’ятдесяти відтінків сірого» у минулому (і, варто відмітити, у неї це чудово виходить).

Читати далі...
17 червня 2022,  17:25 | Новини фільмів

На всіх шанувальників і шанувальниць легендарної письменниці Джейн Остін цього літа чекає приємний сюрприз нова екранізація роману «Переконання» («Доводи розуму») від платформи Netflix, де головну роль виконає акторка Дакота Джонсон.

Читати далі...
22 квітня 2022,  14:58 | Новини фільмів

Стримінгова платформа Netflix поділилася першими кадрами своєї майбутньої адаптації знаменитого роману Джейн Остін «Доводи розуму» («Переконання»), головну роль в якій виконує зірка франшизи «П'ятдесят відтінків» Дакота Джонсон.

Читати далі...
10 лютого 2021,  15:33 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Життя коротке, але дещо в ньому вічне. Дакота Джонсон, Джейсон Сігел і Кейсі Аффлек втілюють трійцю нерозлучних друзів, здатних разом подолати будь-які випробування долі, у надихаючій драмі «Друзі назавжди», до прем'єри якої залишився всього один місяць.

Читати далі...
28 листопада 2020,  15:30 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Вийшов офіційний трейлер драматичної стрічки «Наш друг» («Our Friend»), в якій зірка ситкому «Як я зустрів вашу маму» Джейсон Сігел стає підтримкою і опорою для Дакоти Джонсон і Кейсі Аффлека, коли вони стикаються з раком.

Читати далі...
6 жовтня 2020,  17:10 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Актриса Люсі Гейл, яку в цей четвер можна буде побачити в пікантній романтичної комедії «Секрети сексу», розповіла про те, що в минулому вона проходила прослуховування на головну жіночу роль в екранізації скандальних романів Е.Л. Джеймс «П'ятдесят відтінків сірого».

Читати далі...
15 червня 2020,  16:15 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Трейсі Елліс Росс виконує пісню «Stop for a Minute» в новому розширеному фрагменті музичної драми «Висока нота», де компанію їй складе зірка франшизи «П'ятдесят відтінків» Дакота Джонсон.

Читати далі...
5 червня 2020,  15:55 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Американська актриса і лауреатка премії «Золотий глобус» Трейсі Елліс Росс представила пісню про любов до себе під назвою «Love Myself», яку її героїня виконує в новій музичній драмі «Висока нота».

Читати далі...
14 березня 2020,  18:35 | Новини зірок

Завжди хотіли побувати в гостях у актриси Дакоти Джонсон? Спеціально для вас (і для журналу Architectural Digest) зірка франшизи «П'ятдесят відтінків» провела детальний тур своїм будинком в Голлівуді, куди актриса в'їхала 5 років тому.

Ми звикли вважати, що голлівудські актори живуть в розкоші, а їхні будинки прикрашає золото і рідкісний мармур, але будинок Джонсон зовсім не схожий на цей стереотип. Вона живе в дуже затишному двоповерховому будинку з дерева з великими вікнами, який потопає в зелені. Поруч з ним знаходиться невеликий басейн, а всередині нього можна побачити не сучасний євроремонт, а дизайн в стилі еко з нотками 70-х років і масу вантажних речей і деталей. Цікаво, що раніше в цьому будинку жив творець серіалів «Лузери» і «Американська історія жахів» Раян Мерфі.

У травні Джонсон повернеться на великі екрани і заспіває в музичній комедії «Висока нота», чий український трейлер вийшов учора.

13 березня 2020,  16:26 | Новини фільмів

Сьогодні вийшов офіційний український трейлер музичної комедії «Висока нота», головну роль в якій виконує зірка стрічки «Арахісовий сокіл» Дакота Джонсон, а її ексцентричного боса грає Трейсі Елліс Росс.

Фільм режисерки Ніші Ганатри відправить глядачів в гламурний музичний світ Лос-Анджелеса і розповість про Меггі (Джонсон), дуже завантажену асистентки суперзірки Грейс Девіс (Росс), яка бігає за дрібними дорученнями, але мріє стати музичним продюсером своєї начальниці. Коли менеджер Грейс (Айс Кьюб) виступає проти того, щоб співачка записувала новий альбом, і намагається її переконати і далі виступати з одним і тим же шоу, що приносить великі гроші, Грейс та Меггі придумують свій план, що змінить їхні життя назавжди.

В українських кінотеатрах «Висока нота» буде звучати з 7 травня.

28 лютого 2020,  17:43 | Новини фільмів

Дакота Джонсон стає асистенткою діви у втіленні Трейсі Елліс Росс в першому трейлері музичного фільму «Кавери», яким сьогодні поділилася студія Focus Features.

Події фільму розвиваються в гламурному музичному світі Лос-Анджелеса і слідують за суперзіркою Грейс Девіс (Росс), чий талант і его досягли небувалих висот. Меггі (Джонсон) є її перевантаженою роботою особистою асистенткою, яка бігає за дрібними дорученнями, але все ще мріє стати музичним продюсером. Коли менеджер Грейс (Айс К'юб) виступає проти того, щоб співачка записувала новий альбом, і намагається її переконати і далі виступати з одним і тим же шоу, що приносить гроші, Грейс та Меггі придумують свій план, що змінить їхні життя назавжди.

У світовий прокат кінострічка від режисерки Ніші Ганатрі та сценаристки Флори Грісон вийде 7 травня. Слідкуйте за новинами на Kinofilms.ua, щоб першими дізнатися її дату української прем'єри.

6 грудня 2019,  23:40 | Новини зірок | Автор: Елена Стрельбицкая

Британський актор Терон Еджертон, який цього року сяяв в образі Елтона Джона в байопіку «Рокетмен», розкрив, що цього року його найбільше потряс драматичний фільм «Арахісовий сокіл».

Читати далі...