Оновлення, в яких згадується Катрін Деньов

21 квітня 2017,  20:39 | Оновлення | Автор: SpaceMonkey

Представляємо український трейлер фільму «Поцілунок Беатріс» з Катрін Деньов:

Клер – акушерка, яка присвятила все своє життя іншим людям. Вона тривожиться про те, що може так і не стати матір'ю сама. Життя Клер перевертається з ніг на голову після повернення примхливої і егоїстичною Беатріс, колишньої коханки її батька.

У кінотеатрах України з 25 травня.

5 квітня 2017,  20:13 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

На всіх парах до нас мчить 14-й кінофестиваль «Французька весна в Україні», який порадує українських глядачів 6 новинками французького кінематографа, де зіграли Маріон Котійяр, Жюльєт Бінош, Ізабель Юппер, Гійом Кане, Катрін Денев та інші їх знамениті співвітчизники.

Кінофестиваль стартує в столичному кінотеатрі «Київ» в цю п'ятницю, 7 квітня. Фільми будуть показані на мові оригіналу з українськими субтитрами.

28 грудня 2014,  01:50 | Оновлення | Автор: SpaceMonkey

Першою прем'єрою 2015 від Артхаус Трафік стане французька кримінальна мелодрама «Чоловік, якого надто сильно любили» з Катрін Деньов і Гійомом Кане, яка виходить в прокат 1 січня. Автор картини - володар призу Каннського кінофестивалю за кращу режисуру Андре Тешине.

Сюжет фільму заснований на реальних подіях. У 1976 році в Ніцці безвісти пропала молода дівчина, дочка власниці розкішного казино. Незадовго до зникнення вона зрадила інтереси своєї матері в конфлікті з мафією.

Згодом Жан-Шарль і Рене Ле Ру, коханець і матір зниклої, написали роман «Жінка проти мафії», який ліг в основу фільму Тешине. У Франції інтерес до цієї скандальній справі не вгасає і понині - не так давно головний підозрюваний вже втретє потрапив під суд.

Протистояти криміналітету випало гранд-дамі світового кінематографа Катрін Деньов. Закохану пару зіграли Гійом Кане («Закохайся мене, якщо насмілишся», «Просто разом») і молода зірка французького кіно Адель Енель.

«Чоловік, якого надто сильно любили» вийде на екрани українських кінотеатрів 1 січня 2015 року.