Новини, в яких згадується Катрін Деньов

8 вересня 2022,  22:52 | Новини зірок

Лауреатка престижних кінопремій «Оскар» та BAFTA Тільда Свінтон з'явилася на венеційській прем'єрі своєї нової стрічки «Вічна донька» з волоссям, пофарбованим у жовтий колір, та у блакитній сукні, що символізують її солідарність з Україною під час повномаштабного російського вторгнення.

Читати далі...
30 серпня 2021,  22:33 | Рецензії | Автор: Елена Стрельбицкая

У 1964 році на великі екрани вийшло відразу декілька мюзиклів, які згодом стали класикою світового кінематографа: «Мері Поппінс» з Джулі Ендрюс, «Моя прекрасна леді» з Одрі Гепберн, «Вечір важкого дня» із зовсім молодими The Beatles та... «Шербурзькі парасольки» з Катрін Деньов. Останній з них зняв французький режисер Жак Демі, і, не дивлячись на те, що це кіно є не настільки відомим, як три інших, в рік своєї прем'єри воно підкорило серця журі Каннського кінофестивалю і принесло режисерові найвищу нагороду – «Золоту пальмову гілку». Наступного року «Шербурзькі парасольки» вже претендували на «Оскар» в категорії Найкращий іноземний фільм, а ще через рік американські кіноакадеміки, нарешті розсмакувавши творіння Демі, номінували його на «Оскар» ще в 4-х категоріях. І через більш ніж півстоліття «Шербурзькі парасольки» все ще не втратили свій безневинний шарм, продовжуючи завойовувати серця романтиків і надихати нові покоління режисерів...

Читати далі...
28 липня 2021,  16:19 | Статті

В рамках випуску світової класики на екрани українських кінотеатрів з 26 серпня стартують покази музичної мелодрами Жака Демі «Шербурзькі парасольки» з музикою Мішеля Леграна та Катрін Денев у головній ролі.

Читати далі...
21 квітня 2017,  20:39 | Оновлення | Автор: SpaceMonkey

Представляємо український трейлер фільму «Поцілунок Беатріс» з Катрін Деньов:

Клер – акушерка, яка присвятила все своє життя іншим людям. Вона тривожиться про те, що може так і не стати матір'ю сама. Життя Клер перевертається з ніг на голову після повернення примхливої і егоїстичною Беатріс, колишньої коханки її батька.

У кінотеатрах України з 25 травня.

5 квітня 2017,  20:13 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

На всіх парах до нас мчить 14-й кінофестиваль «Французька весна в Україні», який порадує українських глядачів 6 новинками французького кінематографа, де зіграли Маріон Котійяр, Жюльєт Бінош, Ізабель Юппер, Гійом Кане, Катрін Денев та інші їх знамениті співвітчизники.

Кінофестиваль стартує в столичному кінотеатрі «Київ» в цю п'ятницю, 7 квітня. Фільми будуть показані на мові оригіналу з українськими субтитрами.

1 грудня 2015,  11:57 | Статті | Автор: SpaceMonkey

Із 3 грудня в українському прокаті стартує сатирична комедія «Надновий Заповіт» від Жако Ван Дормеля, творця фільму «Містер Ніхто». За сюжетом, Бог, який живе у Брюсселі, має не лише сина, а й дочку. Бельгія висунула картину на здобуття «Оскара» за найкращий фільм іноземною мовою.

Читати далі...
30 листопада 2015,  22:34 | Новини зірок | Автор: Елена Стрельбицкая

На этой неделе в украинских кинотеатрах выходит сатирическая комедия Жако ван Дормеля «Новейший завет». В честь этого в кинотеатре «Жовтень» прошло увлекательное общение с режиссером по Skype, в рамках которого он говорил о религии, съемках Катрин Денёв в постельных сценах, и о том, что нужно быть счастливыми сейчас.

Читати далі...
14 травня 2015,  21:38 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Вчера, 13 мая, в курортном городе Канны состоялось грандиозное открытие 68-го Каннского кинофестиваля, которое началось с премьеры французской драмы «Молодая кровь» («С высоко поднятой головой») с Катрин Денёв.

Президентами жюри впервые в истории кинофестиваля стало сразу два режиссера Итан и Джоэл Коэны, компанию им составили Ксавье ДоланСофи МарсоСиенна МиллерДжейк ДжилленхолРосси де ПальмаРокия Траоре и Гильермо дель Торо.

Для братьев Коэн это будет также первый опыт работы в жюри и оба совсем не против для разнообразия посмотреть кино вместо того, чтобы его снимать. Несколько лет назад их драма «Внутри Льюина Дэвиса» получила на Каннском кинофестивале Гран-при. 

Но несмотря на то, что братья создали вместе уже много кинокартин, Джоэл признался, что не знает, какие фильмы смотрит Итан:

Мы не говорим об этом. Это станет для меня откровением.

Читати далі...
17 квітня 2015,  13:25 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Трохи менше, ніж за місяць до початку 68-го Каннського кінофестивалю, однієї з головних кіноподій року, яка збере на набережній Круазет кінематографістів з Європи, Азії, Америки, була оголошена офіційна програма.

Фільмом відкриття кінофестивалю в цьому році буде французька драма «З високо піднятою головою» Емманюель Берко, яка вже вигравала у минулому кілька призів на Каннському кінофестивалі. Одну з основних ролей у фільмі зіграє Катрін Деньов, з якої Берко співпрацює вже давно. Фільм розповість історію життя хлопчака Мелоні з 6 до 18 років, поки він перебував під опікою соціальних служб в північній Франції.

В рамках Конкурсу будуть представлені нові роботи Жака ОдіараМаттео ГарронеНанні МореттіПаоло Соррентіно, які вже неодноразово отримували в Канні призи за свої кінороботи.

Одними з найбільш очікуваних фільмів 68-го кінофестивалю є «Море дерев» Гаса Ван Сента, де Меттью Макконахі зіграє американця-самогубця, що загубився в лісі і намагається знайти дорогу разом з незнайомим японцем, нова шекспірівська адаптація «Макбет» Майклом Фассбендером і Маріон Котійяр і трилер Дені Вільньова «Найманка» Емілі Блант, яка зіграє там поліцейського, супроводжуючого двох рейнджерів, що полюють на наркобарона.

Читати далі...
28 грудня 2014,  01:50 | Оновлення | Автор: SpaceMonkey

Першою прем'єрою 2015 від Артхаус Трафік стане французька кримінальна мелодрама «Чоловік, якого надто сильно любили» з Катрін Деньов і Гійомом Кане, яка виходить в прокат 1 січня. Автор картини - володар призу Каннського кінофестивалю за кращу режисуру Андре Тешине.

Сюжет фільму заснований на реальних подіях. У 1976 році в Ніцці безвісти пропала молода дівчина, дочка власниці розкішного казино. Незадовго до зникнення вона зрадила інтереси своєї матері в конфлікті з мафією.

Згодом Жан-Шарль і Рене Ле Ру, коханець і матір зниклої, написали роман «Жінка проти мафії», який ліг в основу фільму Тешине. У Франції інтерес до цієї скандальній справі не вгасає і понині - не так давно головний підозрюваний вже втретє потрапив під суд.

Протистояти криміналітету випало гранд-дамі світового кінематографа Катрін Деньов. Закохану пару зіграли Гійом Кане («Закохайся мене, якщо насмілишся», «Просто разом») і молода зірка французького кіно Адель Енель.

«Чоловік, якого надто сильно любили» вийде на екрани українських кінотеатрів 1 січня 2015 року.