Новини, в яких згадується Кенні Бейкер

5 грудня 2017,  02:49 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

На честь старту промо-туру фільму «Зоряні війни: Останні джедаї» Джиммі Кіммел вирішив присвятити цій мегапопулярной франшизі одну веселу рубрику свого шоу під назвою «Непотрібна цензура».

У ній деякі слова в репліках Хана Соло (Гаррісон Форд), Люка Скайуокера (Марк Хемілл), Обі Вана (Алек Гіннесс), Йоди (Френк Оз) і Дарта Вейдера (Джеймс Ерл Джонс) з класичних та Фінна (Джон Бойега) з Рей (Дейзі Рідлі) з нових «Зоряних воєн» були замінені на звук «пі», який начебто перекриває нецензурний вислів. Цензура не обійшла стороною і невинних дроїдів C-3PO (Ентоні Деніелс), R2-D2 (Кенні Бейкер) та K-2SO (Алан Тьюдік) з торішнього спін-оффу; а джедайського мечі під час драматичного поєдинку Люка і його батька були замальовані квадратиками, що зробило їх зброю схожою на... загалом, дивіться самі.

Українська прем'єра восьмого епізоду «Зоряні війни: Останні джедаї» відбудеться 14 грудня.

13 серпня 2016,  22:48 | Новини зірок | Автор: Елена Стрельбицкая

Британський актор Кенні Бейкер, найбільш відомий по ролі R2-D2 в «Зоряних війнах», пішов з життя сьогодні, 13 серпня, після тривалої боротьби з хворобою легенів. Йому було 81 років.

Читати далі...
19 грудня 2015,  20:20 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

На цьому тижні в українських кінотеатрах вийшли довгоочікувані «Зоряні війни: Пробудження сили», чиї події відбуваються через 30 років піся класичної трилогії Джорджа Лукаса. І на честь цього пропонуємо згадати, як же створювалася та перша трилогія, що поклала початок настільки популярної науково-фантастичної саги.

Читати далі...
14 грудня 2015,  13:45 | Статті | Автор: SpaceMonkey

«Зоряні війни: Пробудження сили» (Star Wars: The Force Awakens) — американський фільм режисера Джей Джей Абрамса в жанрі космічної опери, сьомий епізод саги «Зоряні війни». Є продовженням фільму «Зоряні війни. Епізод VI: Повернення джедая», а також початком третьої трилогії. Світова прем'єра фільму відбудеться 14 грудня 2015 року в Лос-Анджелесі, після чого, 15 грудня, фільм буде вперше показаний в Європі — у Лондоні. Вихід фільму в прокат відбудеться 16 грудня, у США фільм вийде на екрани 18 грудня, в Україні і Росії — 17 грудня 2015 року.

Читати далі...
6 листопада 2015,  12:09 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Спустя несколько общих постеров в классическом стиле, «Звёздные войны: Пробуждение силы», наконец, обзавелись новыми характер-постерами, на которых изображены как давние герои франшизы, так и новички.

Читати далі...