Новини, в яких згадується Бенедикт Камбербетч

3 лютого 2024,  20:40 | Новини серіалів

Наступним проєктом номінанта на премію «Оскар» Бенедикта Камбербетча, відомого за ролями Шерлока та Доктора Стренджа, стане трилер від Netflix «Ерік».

Читати далі...
25 серпня 2023,  17:43 | Новини фільмів

Платформа Netflix опублікувала в мережі перший постер очікуваного фільму Веса Андерсона «Чудова історія Генрі Шугара», головну роль в якій виконає номінант на премію «Оскар» Бенедикт Камбербетч. І на цьому постері він трохи схожий на свого мага-супергероя Доктора Стренджа.

Читати далі...
1 серпня 2022,  09:52 | Кастінг

Наступним фільмом після супергеройського блокбастера «Доктор Стрендж у Мультивсесвіті божевілля» для Бенедикта Камбербетча стане стрічка «The Wonderful Story of Henry Sugar», яку знімає культовий режисер Вес Андерсон.

Читати далі...
26 червня 2022,  12:00 | Статті | Автор: Олена Стрельбицька

У подіях кінокоміксу Сема Реймі «Доктор Стрендж у Мультивсесвіті божевілля» фігурує могутній темний артефакт під назвою «Даркхолд». Саме час розібратися в його історії детальніше, адже ця книга вже давно фігурує у різних серіалах, що базуються на коміксах Marvel.

Читати далі...
18 червня 2022,  19:50 | Новини фільмів

Let's dance! Сюжет нового супергеройського фільму від Marvel «Доктор Стрендж у Мультивсесвіті божевілля» є дуже драматичним, але за лаштунками, як показує нове відео, його актори встигали знатно повеселитися. І потанцювати у перервах між дублями.

Читати далі...
11 червня 2022,  20:03 | Новини фільмів

Кінокомікс «Доктор Стрендж у Мультивсесвіті божевілля» представив нову супергеройську команду з іншого всесвіту під назвою Ілюмінати, куди увійшли як нові, так і вже знайомі нам персонажі, вірніше, їхні альтернативні версії. Давайте познайомимося з ними ближче.

Читати далі...
10 червня 2022,  22:41 | Рецензії | Автор: Елена Стрельбицкая

Маг-супергерой Доктор Стрендж з коміксів Marvel, з яким ми познайомилися у кіно в 2016 році, з тих пір встиг пережити на великому екрані чимало захоплюючих пригод і поборотися з Дормамму та Таносом, одними з наймогутніших лиходіїв MCU, але його другий сольний фільм затримувався, оскільки було непросто придумати для цього сильного мага гідного противника. Цей противник повинен не просто володіти рівною нашому магу силою, а й перевершувати його своєю магією, адже тільки таке протистояння буде справжнім викликом для Стренджа і дозволить йому вийти на наступний рівень. І в книзі темряви «Даркхолді» є цілий розділ про таке створіння, Багряну відьму, яка своєю силою перевершує навіть Верховного мага...

Читати далі...
10 червня 2022,  12:34 | Новини фільмів

Нарешті в український прокат вийшов очікуваний супергеройський екшен від Marvel Studios «Доктор Стрендж у Мультивсесвіті божевілля», наприкінці якого традиційно присутні дві сцени після титрів. Що ж цікавого вони повідомляють?

Читати далі...
18 травня 2022,  13:03 | Новини фільмів

Актриса Шарліз Терон поділилася у соцмережах ексклюзивними фотографіями зі зйомок супергеройського екшену «Доктор Стрендж у Мультивсесвіті божевілля», де вона з'явилася в образі могутньої чарівниці Клеї Стрендж.

Читати далі...
16 травня 2022,  17:10 | Новини фільмів

Ексклюзивний фрагмент супергеройського блокбастера від Marvel Studios «Доктор Стрендж у Мультивсесвіті божевілля» показує, як Доктор Стрендж подорожує крізь різні всесвіти з новою супергероїнею MCU Амерікою Чавес.

Читати далі...
13 травня 2022,  18:15 | Статті | Автор: Елена Стрельбицкая

Популярний сайт про кіно IMDb постійно стежить за тим, на сторінки яких фільмів його користувачі заглядають найчастіше, щоб дізнатися про них щось нове. І на основі цих даних він представив десятку найочікуваніших супергеройських екшенів від Marvel та DC, які вийдуть у кіно цього та наступного року.

Читати далі...
11 травня 2022,  21:11 | Бокс-офіс

Як і очікувалося, прем'єра супергеройського екшену від Marvel Studios «Доктор Стрендж у Мультивсесвіті божевілля» внесла свої корективи до рейтингу найуспішніших із фінансової точки зору фільмів цього року.

Читати далі...
11 травня 2022,  17:00 | Новини фільмів

Поки ми терпляче чекаємо на прем'єру блокбастера «Доктор Стрендж у Мультивсесвіті божевілля», в мережу просочилася інформація про те, що в новій пригоді Доктора Стренджа з'явиться сама Шарліз Терон. Обережно, спойлери.

Читати далі...
6 травня 2022,  16:14 | Статті | Автор: Елена Стрельбицкая

Розкриваємо деякі секрети супергеройського фільму від Marvel Studios «Доктор Стрендж у Мультивсесвіті божевілля», але не переживайте, тут немає спойлерів, виключно наші спостереження після перегляду численних трейлерів та промо-роликів, а також офіційна інформація з коміксів Marvel про його нових персонажів.

Читати далі...
5 травня 2022,  16:34 | Новини фільмів

Мультивсесвіт божевілля чекає! Фінальний трейлер супергеройського екшену «Доктор Стрендж у Мультивсесвіті божевілля», яким сьогодні на честь світової прем'єри поділилася студія Marvel, згадує непростий шлях Доктора Стренджа та Багряної відьми до їхньої спільної пригоди, а також показує багато нових моментів.

Читати далі...