Новини, в яких згадується Біллі Барр

17 лютого 2022,  20:14 | Статті

Раді представити Вашій увазі новий тизер-трейлер комедії «Дог», яка стала режисерським дебютом Ченнінга Татума. Звертаємо Вашу увагу, що фільм вийде у прокат 24 лютого, а не 17-го, як повідомлялося раніше.

Читати далі...
5 червня 2020,  16:45 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Божевільна сімейка Мерфі повертається! Стримінговий сервіс Netflix поділився офіційним трейлером 4 сезону мультсеріалу для дорослих «С Значить Сім'я».

Читати далі...
6 листопада 2018,  15:03 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірка «Непроханих гостей» Вінс Вон приєднується до касту мультсеріалу для дорослих «С Значить Сім'я» в тизер-трейлері його 3 сезону.

Події американського мультсеріалу «С Значить Сім'я» розвиваються в 1970-х роках і слідують за сім'єю Мерфі. Батьком сімейства є ветеран Корейської війни Френк (Білл Берр), у якого запальний характер. Вони з дружиною Сью (Лора Дерн) виховують трьох дітей, у спілкуванні з якими Френк не добирає слів. У тизер-трейлері Френк знайомиться з новим сусідом полковником Четом Стівенсоном (Вон). Той бере головного героя в політ на винищувачі, у якого раптом відмовляють двигуни. Так, цей політ Френк не забуде ніколи.

Прем'єра всіх серій 3 сезону «С Значить Сім'я» відбудеться 30 листопада.

19 травня 2017,  22:53 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Сімейка Мерфі повертається через два роки з 2 сезоном мультсеріалу «С Значить Сім'я». У цьому сезоні Френк Мерфі (Біллі Барр) буде намагатися впоратися з тим, що він безробітний, поки його дружина Сью (Лора Дерн) відправляється забезпечувати сім'ю. Їхні стосунки переживають не найкращі часи, але для дітей вони роблять вигляд, що все в порядку.

Прем'єра нових серій відбудеться 30 травня на сайті Netflix.