Оновлення, в яких згадується Стівен С. ДеНайт

6 грудня 2017,  00:10 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

На честь конвенції Tokyo Comic-Con студія Legendary поділилася цікавим відео, яке показує, як створювався фантастичний екшн «Тихоокеанський рубіж: Повстання».

Актори Джон Бойега, Скотт Іствуд, Рінко Кікучі і Кайлі Спейні та режисер Стівен С. ДеНайт розповідають, як їм сподобалося працювати над цим блокбастером. Бойега навіть зазначає, що в фільмі «Тихоокеанський рубіж: Повстання» він робив стільки трюків, скільки йому ще ніколи не випадало здійснювати в своїй кар'єрі, тобто більше, ніж у «Зоряних війнах». Як бонус нас дражнять новими сценами, з яких найбільш інтригує сцена в кінці, де в сутичці сходяться два єгеря, озброєних гігантськими палаючими мечами.

Також дивимося український трейлер «Тихоокеанський рубіж: Повстання». У кіно з 22 березня 2018 року.

22 листопада 2017,  00:46 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Студія Legendary поділилася новим промо-роликом фантастичного екшену «Тихоокеанський рубіж: Повстання», який показує нові моменти. Також в ньому виконавець головної ролі Джон Бойега звертається до шанувальників даної франшизи, оголошуючи конкурс на кращий фан-арт в будь-якому вигляді: косплей, фан-відео, історії, малюнки, музика. Їх можна додати на сайт GoJaeger.com і отримати шанс з'явитися в сиквелі.

Дивимося український трейлер «Тихоокеанський рубіж: Повстання». У кіно фільм Стівена С. ДеНайта прибуде 22 березня 2018 року.

9 жовтня 2017,  17:07 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Представляємо перший український трейлер фантастичного екшену «Тихоокеанський рубіж: Повстання», де зіграють зірка «Зоряних війн: Пробудження сили» Джон Бойега і Скотт Іствуд з «Форсажу 8».

Опис фільму говорить, що масштабний конфлікт між монстрами масового ураження і супермашинами, створеними людьми для їх знищення, триває. Коли світ за крок від прірви, повстане нове покоління відважних пілотів. Вони мають об’єднати всі сили, бо є останньою надією в глобальному протистоянні.

Українська прем'єра фільму Стівена С. ДеНайта відбудеться одночасно з усім світом, 22 березня 2018 року.

20 липня 2017,  22:55 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

На конвенції San Diego Comic-Con, що стартувала сьогодні, режисер Стівен С. ДеНайт представив перший тизер фантастичного екшену «Тихоокеанський рубіж 2», який є стильною рекламою нових єгерів — машин, створених для вбивств монстрів кайдзю. Відео демонструє їх технічні удосконалення, а в його наприкінці з'являється виконавець головної ролі в сиквелі Джон Бойега, який закликає приєднатися до повстання єгерів, натякаючи на підзаголовок фільму «Uprising» ( «Повстання»).

Українська прем'єра «Тихоокеанського кордону 2» очікується 22 лютого 2018 року.