Рецензії, в яких згадується Бен Мендельсон

6 березня 2019,  18:01 | Рецензії | Автор: Елена Стрельбицкая

За 10 років свого існування кіновсесвіт Marvel випустив 20 супергеройських фільмів, частина з яких представила глядачам декілька чудових героїнь, але, на жаль, жодна з них так і не отримала свій особистий сольник. Боси студії, всупереч високим касовим зборам фільмів зі Скарлетт Йоханссон, не вірили в успіх екшену з жінкою в головній ролі, поки не прийшла Диво-жінка і не побила всі мислимі й немислимі рекорди. Нарешті Marvel вирішили відповісти DC за допомогою Капітана Марвел, яка незабаром приєднається до Месників. Але перед цим на нас чекає подорож в її минуле, яке розкриває, як хоробра землянка стала однією з наймогутніших супергероїнь у всесвіті.

Читати далі...
Рецензія на фільм «Робін Гуд»
Терон Еджертон і його банда злодіїв
1 грудня 2018,  03:23 | Рецензії | Автор: Елена Стрельбицкая

На хвилі популярності молодого британського актора Терона Еджертона, який виконує головну роль в шпигунській франшизі «Кінгсман», Голлівуд вирішив використати його в ще одному гучному проекті: сучасній адаптації знаменитої легенди про Робіна з Локслі, який грабував корумпованих багатіїв та віддавав їхні гроші біднякам. Але чи зміг цей фільм потрапити своїми стрілами в яблучко?

Читати далі...
Рецензія на фільм «Першому гравцю приготуватися»
Віртуальна реальність Стівена Спілберга
27 березня 2018,  23:58 | Рецензії | Автор: Елена Стрельбицкая

Стівен Спілберг є одним з найвпливовіших режисерів пригодницького жанру та жанру наукової фантастики нашого часу, на чиїх фільмах виросло вже не одне покоління мрійників. Включаючи письменника Ернеста Клайна, що створив популярний фантастичний роман «Першому гравцю приготуватися», який відкриває нові грані жанру. Книга стала бестселером, привернула увагу студії Warner Bros. і самого Спілберга, і він вирішив оживити на екрані чарівний світ віртуальної гри «Оазис», наповнений чудесами і небезпекою.

Читати далі...
Рецензія на фільм «Темні часи»
Людина, яку боявся Гітлер
17 січня 2018,  12:15 | Рецензії | Автор: Елена Стрельбицкая

Будучи одним з найбільших сучасних британських режисерів, Джо Райт просто не міг пройти повз таку видатну у всіх сенсах фігуру, як Вінстон Черчілль. Незважаючи на те, що про нього вже знято величезну кількість фільмів, до сьогоднішнього дня ще не було фільму, який би глядачі одностайно визнали тим самим великим байопіком, якого заслужив цей легендарний політик. І у «Темних часів» є всі шанси ним стати.

Читати далі...