Вінченцо НаталіVincenzo Natali

Вінченцо Наталі / Vincenzo Natali
Народився 6 січня 1969
50%
0
50%
0

Фільмографія

Warigami (2019) ... Vincenzo
In the Tall Grass (2019) ... режисер, сценарист
Загублені у космосі (2018) ... режисер
Come True (2018) ... продюсер (исполнительный продюсер)
Тремтіння землі (2018) ... режисер
Американські боги (2017) ... режисер
Світ Дикого Заходу (2016) ... режисер
Люк Кейдж (2016) ... режисер
Сосни (2015) ... режисер
Відео з участю

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень . але ви можете створити свою тему на форумі

Обговорення

Написати коментар...
Написати коментар...