Новини, в яких згадується Чарлі Ганнем

22 серпня 2023,  23:13 | Новини фільмів

Як і обіцяв, режисер Зак Снайдер представив сьогодні тизер-трейлер свого науково-фантастичного екшену «Бунтівний Місяць» з Софією Бутеллою у головній ролі.

Читати далі...
3 жовтня 2022,  18:24 | Новини серіалів

Ласкаво просимо до Бомбея. Платформа Apple TV+ опублікувала в мережі трейлер очікуваного серіалу «Шантарам» з Чарлі Ганнемом у головній ролі, що буде адаптацією світового бестселера.

Читати далі...
22 квітня 2022,  20:07 | Новини фільмів

Знаменитий режисер Зак Снайдер, який минулого року випустив одразу два фільми «Армія мерців» та «Армія злодіїв», продовжує свою співпрацю зі стримінговою платформою Netflix, і їхнім наступним спільним проектом стане науково-фантастична пригода під назвою «Бунтівний Місяць».

Читати далі...
4 листопада 2021,  10:00 | Статті | Автор: Елена Стрельбицкая

Цей день настав! Сьогодні в український прокат виходить довгоочікуваний блокбастер «Вічні», новий розділ кіновсесвіту Marvel, який зняла режисерка Хлоя Чжао. І на честь цієї кіноподії ми підготували для вас добірку найцікавіших фактів про його створення та його героїв.

Читати далі...
1 квітня 2021,  19:55 | Статті | Автор: Елена Стрельбицкая

Комедії завжди допомагають нам відволіктися від проблем і від душі посміятися над безглуздими ситуаціями, в які потрапляють герої кіно. Тому в цей непростий час пропонуємо вам підбірку з найсмішніших, найвибуховіших та найбільш незвичайних комедій 2020 року. Приємного перегляду!

Читати далі...
31 грудня 2020,  00:40 | Статті | Автор: Елена Стрельбицкая

Напередодні Нового року саме час підбити підсумки року, що минає, який, не дивлячись на те, що він став важким випробуванням для кіноіндустрії та кінотеатрів, зумів порадувати цікавими і надихаючими фільмами, що відправляли нас в незабутні подорожі у просторі і часі.

Читати далі...
20 листопада 2020,  13:25 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Незважаючи на всі негаразди 2020 року, він виявився прихильним до Чарлі Ганнема. На початку року актор підкорював своєю харизмою (і бородою) в фільмах «Джентльмени» і «Правдива історія банди Келлі», а цієї осені його можна побачити в драмі «Країна джунглів».

Читати далі...
18 квітня 2020,  19:45 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

На цьому тижні ми вже побачили, як Кріс Гемсворт міг би виглядати в ролі Супермена, а тепер той же шанувальник коміксів Marvel і DC пропонує на роль Капітана Америка актора Чарлі Ганнема.

Читати далі...
21 лютого 2020,  13:59 | Статті

Вчора в кінотеатрах України стартувала екранізація однойменного роману великого сучасного прозаїка Пітера Кері «Правдива історія банди Келлі».

Міжнародна прем’єра стрічки відбулась на кінофестивалі у Торонто й отримала високу оцінку західних кінокритиків. Саме час пригадати найцікавіші адаптації романів, що отримали одну з найпрестижніших літературних премій світу – Букера.

Читати далі...
31 січня 2020,  16:00 | Новини фільмів

Зірка фільму «1917» Джордж МакКей засновує свою божевільну банду в українському трейлері кримінальної драми «Правдива історія банди Келлі», де також знялися Рассел Кроу, Чарлі Ганнем, Ніколас Голт і Томасін МакКензі.

«Правдива історія банди Келлі» розповість про легендарного розбійника Неде Келлі (МакКей), якого деякі австралійці вважають місцевим Робіном Гудом і символом опору колоніальній владі, а інші — безжалісним вбивцею, який заслуговує бути повішеним. Разом зі своєю шаленою бандою він здійснював зухвалі пограбування банків і вбивав поліцейських. Фільм покаже як Нед та його банда в 1870-тих роках намагається втекти від поліції.

Режисером цієї біографічної драми виступає Джастін Курзель​, який зняв «Макбета» і «Кредо вбивці». Українська прем'єра фільму «Правдива історія банди Келлі» відбудеться 20 лютого.

Рецензія на фільм «Джентльмени»
Нова класика від Гая Річі
25 січня 2020,  03:05 | Рецензії | Автор: Елена Стрельбицкая

Якщо ви з'явилися на світ в минулому році, то для вас Гай Річі – це режисер популярного діснеївського рімейку «Аладдін» з синім Віллом Смітом, але якщо ви все-таки топчете цю землю хоча б чверть століття, то напевно знаєте, що Річі прийшов до слави завдяки брутальним і одночасно смішним фільмам про бандитів «Карти, гроші, два стволи» та «Великий куш», заснувавши наприкінці 90-х свій власний кримінальний піджанр. Потім у нього були різні експерименти, включаючи хитовую дилогію «Шерлок Холмс» з Робертом Дауні мол., сучасну адаптацію легенди про короля Артура і того ж «Аладдіна», але Річі нарешті відчув спрагу крові і повернувся до свого коронного жанру. Так що зустрічайте його «Джентльменів»!

Читати далі...
24 грудня 2019,  18:45 | Новини фільмів

Тримайтеся міцніше і не сумнівайтеся в його авторитеті! Вчора вийшов другий трейлер кримінальної драми «Джентльмени» від культового британського режисера Гая Річі, головну роль в якій виконує лауреат премії «Оскар» Меттью МакКонахі.

Читати далі...
1 грудня 2019,  00:15 | Новини фільмів

Режисер фільмів «Макбет» і «Кредо вбивці» Джастін Курзель представляє свою екранізацію роману Пітера Кері «Справжня історія ватаги Келлі».

Кримінальна драма «Справжня історія ватаги Келлі» буде слідувати за австралійським бандитом Недом Келлі та його бандою, поки вони намагаються втекти від правоохоронних органів в 1870-х роках. Роль Неда Келлі виконає Джордж МакКей, а також компанію йому в кадрі складуть Чарлі Ганнем, Рассел Кроу, Ніколас Голт, Ессі Девіс й Томасін МакКензі.

Світова прем'єра фільму Курзеля відбулася у вересні в рамках Кінофестивалю в Торонто, а в світовий прокат він вийде у січні 2020 року. Поки невідомо, чи покажуть цю божевільну історію в українських кінотеатрах.

26 листопада 2019,  01:31 | Новини фільмів

Шість знаменитих джентльменів і одна леді зібралися разом на новому локалізованому постері кримінальної кінокартини Гая Річі «Джентльмени».

Читати далі...
4 листопада 2019,  18:57 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Минулого тижня відбувся реліз нових дубльованих трейлерів пригодницького екшену «Джуманджі: Наступний рівень», детективного фільму «Ножі наголо» і скандинавського фентезі «Вальхалла: Тор Раґнарок», а також трейлерів очікуваного українського фільму «Віддана» та нової кінокартини Гая Річі «Джентльмени».

Читати далі...