Увага! Деякі кінотеатри України поступово відновлюють свою роботу під час воєнного стану. Слідкуйте за афішою на нашому сайті. За бажанням та можливістю підтримуйте кінотеатри свого міста. Слава Україні!

Патріція ХайсмітPatricia Highsmith

Патріція Хайсміт / Patricia Highsmith
Народився 19 січня 1921
100%
1
0%
0

Фільмографія

Глибокі води (2022) ... сценарист (роман)
Особливий злочин (2015) ... сценарист (роман)
Керол (2015) ... сценарист (роман)
A Mighty Nice Man (2014) ... сценарист
Два обличчя січня (2013) ... сценарист (роман)
Крик сови (2009) ... сценарист (роман)
15! (2007) ... сценарист
Повернення містера Ріплі (2005) ... сценарист (роман)
Гра Ріплі (2002) ... сценарист (роман)
Талановитий містер Ріплі (1999) ... сценарист (роман)

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень . але ви можете створити свою тему на форумі

Обговорення

Написати коментар...
Написати коментар...