Іен МакШейнIan McShane

Іен МакШейн / Ian McShane
Повне ім'я: Ian David McShane
Народився 29 вересня 1942; Блекберн, Ланкашир, Англія, Велика Британія
Зріст: 175 см
100%
2
0%
0

Фільмографія Іена МакШейна

Дедвуд (2019) ... Al Swearengen, продюсер (исполнительный продюсер)
Джон Уік 3 (2019) ... Winston
Хеллбой (2019) ... Professor Broom
Обережно: Грампі! (2018) ... The Grump
Щелепа (2017) ... Joe Padgett
Американські боги (2017) ... Mr. Wednesday
Джон Уік 2 (2017) ... актор
Nespresso: Change Nothing (2016) ... The Boss
Людина на Керріон-роуд (2016) ... Leland

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень Іена МакШейна. але ви можете створити свою тему на форумі

Обговорення Іена МакШейна

Написати коментар...
Написати коментар...