Новини, в яких згадується Шарлто Коплі

17 квітня 2024,  18:54 | Новини фільмів

Ви, мабуть, найкраще знаєте британського актора Дева Пателя за головною роллю в оскароносній драмі Денні Бойла «Мільйонер з нетрів», проте цього місяця він збирається шокувати вас, втіливши небезпечного антигероя у своєму вибуховому режисерському дебюті «Манкімен» («Monkey Man»).

Читати далі...
23 червня 2022,  11:10 | Новини фільмів

Влітку в український прокат вийде гостросюжетний трилер «Хижак» (не плутати з однойменною франшизою про іншопланетян-найманців), де Ідріс Ельба, зірка фільмів Marvel та екшену «Форсаж: Гоббс та Шоу», зіткнеться з кровожерним левом.

Читати далі...
26 травня 2022,  17:43 | Новини фільмів

Студія Universal Pictures поділилася напруженим трейлером кінокартини «Звір», де головного героя у втіленні зірки блокбастерів Marvel Ідріса Ельби чекає боротьба за виживання зі лютим левом та озброєними бандитами.

Читати далі...
20 травня 2020,  14:35 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Стримінгова платформа Netflix доводить, що у неї в запасі ще є маса фільмів, поділившись трейлером кримінального бойовика «Останні дні американської злочинності» з Едгаром Раміресом в головній ролі.

Читати далі...
5 квітня 2018,  12:59 | Рецензії | Автор: Елена Стрельбицкая

Щоб вижити в суворому корпоративному світі під час кризи, потрібно володіти сталевими нервами і всіма іншими частинами тіла, які допоможуть вам отримати власний кабінет з панорамними вікнами на місто. Але не кожному це дано, як, наприклад, бідоласі Гарольду Соїнці з кримінальної комедії «Небезпечний бізнес». Цього правильного і не особливо цінного для своїх начальників менеджера відправляють в небезпечне відрядження до Мексики, де знаходиться завод з виробництва революційної таблетки з марихуаною, яку його боси хочуть запустити на американський ринок, як тільки це буде легально. Але у голови місцевого картеля свої плани щодо цього прибуткового продукту...

Читати далі...
12 лютого 2018,  18:51 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Компанія Amazon Studios поділилася дебютним ТБ-роликом кримінальної комедії «Небезпечний бізнес», яка зібрала зірковий каст.

Шарліз Терон і Джоел Едгертон грають тут двох злісних босів фармацевтичної компанії, які відправляють свого недбалого співробітника (Девід Ойелоуо) в Мексику, щоб він доставив в лабораторію секретну формулу таблетки з канабісом, яка повинна принести компанії першість на ринку. Але хлопець зв'язується не з тими людьми, які його викрадають і вимагають за нього кругленьку суму грошей.

Дивіться український трейлер «Небезпечний бізнес». У кіно картина за участю Аманди Сейфрід, Тенді Ньютон і Шарлто Коплі вийде 19 квітня.

29 січня 2018,  09:13 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Вісім нових постерів кримінальної комедії для дорослих «Небезпечний бізнес» представляють її персонажів.

Читати далі...
9 січня 2018,  14:48 | Новини фільмів

Презентуємо український трейлер комедійного екшену «Небезпечний бізнес» із Шарліз Терон у головній ролі.

Зухвала довгонога білявка (Терон) — вона ідеально підходить для небезпечного бізнесу. Одного разу одному з її підлеглих (Девід Ойелоуо) стає відома унікальна формула, за якою ганяється весь світ. Він вирішує інсценувати власне викрадення і вимагати викуп у компанії. Краще цьому розумнику не розраховувати на допомогу своєї ефектної начальниці, адже для корпорації він краще мертвий, ніж живий...

У кінотеатрах фільм, де також зіграли Джоел Едгертон, Аманда Сейфрід, Тенді Ньютон і Шарлто Коплі, можна буде побачити у квітні 2018.

20 грудня 2017,  21:01 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Компания Amazon Studios представила первый трейлер и официальный постер черной комедии с примесью экшена «Опасный бизнес».

Читати далі...
8 квітня 2017,  21:17 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

У кримінальному бойовику Бена Вітлі «Перестрілка» купа злочинців опиниться замкнутою в ангарі, де влаштує гру на виживання. І його перший фрагмент показує, як Кілліан Мерфі тестує товар Шарлто Коплі, не підозрюючи, чим обернеться ця нібито звичайна угода зі зброєю.

Офіційний український трейлер фільму, який вийде в прокат 27 квітня, дивіться тут.

16 вересня 2016,  23:33 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

В конкурсную программу 60-го Лондонского кинофестиваля, который пройдет в октябре, вошли новые кинокартины с участием Кита Харингтона, Мишель Уильямс, Кристен Стюарт, Гая Пирса, Дакоты Фаннинг, Гаэля Гарсиа Берналя и Руни Мары.

Читати далі...
9 вересня 2016,  16:42 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

На честь вчорашньої прем'єри кримінального екшену «Стрілянина» Бена Вітлі на 73-му Венеціанському кінофестивалі був представлений його перший трейлер, в якому учасники двох бандитських угруповань Брі Ларсон, Кілліан Мерфі, Армі Хаммер, Сем Райлі та Шарлто Коплі опиняються на покинутому складі, який незабаром перетворюється на справжнє поле бою.

4 липня 2016,  21:12 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

Стали известны имена актеров, которым предлагали стать Джокером в «Отряде самоубийц». И в их числе оказался Райан Гослинг.

Читати далі...
4 березня 2015,  06:19 | Статті | Автор: SpaceMonkey

Від режисера фільму «Район №9» - новий фантастичний екшн «Робот Чаппі». У ролях: Шарлто Коуплі, Дев Пател, Сігурні Вівер та Х’ю Джекман. Дія відбувається у недалекому майбутньому, де зі злочинністю борються дроїди-поліцейські. Одного дроїда, Чаппі, викрадено та перепрограмовано, і він стає першим роботом, здатним самостійно мислити, приймати рішення  та відчувати емоції. Тепер Чаппі становить загрозу потужній корпорації, яка не зупиниться ні перед чим, щоб знищити його і переконатися, що інших роботів, подібних Чаппі, не існує.

Про фільм

У своїх фільмах «Район №9» та «Елізіум» Ніл Бломкамп запросив глядачів поглянути на наш світ під іншим кутом. Він поєднав динамічний екшн із свідомістю суспільства – і саме цей мікс робить його фільми незабутніми. Стрічка «Робот Чаппі» не є виключенням.

Дія відбувається у майбутньому, яке від нас відділяють лише кілька років, тут поліція бореться із криміналом за допомогою роботів-дроїдів, яких називають скаутами. «З ними не можна сперечатися, дискутувати або переконувати», - говорить Бломкамп. 

Із середовища таких скаутів походить Чаппі – унікальне створіння, яке може думати і відчувати. Раніше він був поліцейським дроїдом, потім його викрали для абсолютно інших цілей.

Читати далі...