Новини, в яких згадується Елісон Пілл

7 жовтня 2019,  14:34 | Новини серіалів

Компанія Amazon поділилася другим офіційним трейлером свого нового науково-фантастичного серіалу «Зоряний шлях: Пікар», у якому повертаються легендарний Патрік Стюарт і ще кілька персонажів зі світу класичного «Зоряного шляху».

Читати далі...
24 жовтня 2018,  00:27 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Дивимося офіційний український трейлер драматичного трилера «Небезпечна гра Слоун», головна роль в якому принесла актрисі Джессіці Честейн номінацію на престижну премію «Золотий глобус».

Талановита лобістка Елізабет Слоун (Честейн) займається тим, що впроваджує чиїсь ідеї у життя. Вона робить усе, щоб той чи інший закон було прийнято Конгресом США. На замовлення впливових політиків вона береться за найбільший та найризикованіший проект у своїй кар'єрі, який пов'язаний з контролем над зброєю. І перемога в цій битві може виявитися для Слоун занадто дорогою.

Разом з Честейн в цій історії зіграли Марк Стронг, Гугу Ембата-Ро, Елісон Пілл, Джон Літгоу і Майкл Стулбарг.

Фільм Джона Меддена вийшов в український прокат 18 жовтня. Квитки на сеанси «Небезпечна гра Слоун» ви знайдете в нашій афіші.

4 жовтня 2018,  02:24 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Володар премії «Оскар» Крістіан Бейл знову пройшов серйозну трансформацію заради ролі в біографічній драмі «Віце-президент».

«Віце-президент» розповість історію Діка Чейні, найвпливовішого віце-президента в історії США, і покаже, як його політика змінила наш світ. В образі Чейні в трейлері постає Крістіан Бейл, і якщо ви насилу впізнали тут улюбленого актора, то це й не дивно, оскільки заради ролі американського віце-президента він погладшав на 18 кг.

Компанію Бейлу у цьому фільмі складають такі імениті актори, як Емі Адамс, Сем Роквелл, Стів Карелл, Білл Пуллман, Елісон Пілл та Джессі Племонс.

В американський прокат нова картина лауреата премії «Оскар» Адама МакКея вийде у грудні в розпал оскарівських перегонів. Поки невідомо, коли її зможуть побачити українські глядачі.

3 листопада 2017,  00:40 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Еллі (Сара Полсон) лютує в промо-ролику 10 серії 7 сезону горор-антології «Американська історія жахів». Вона звинувачує Вінтер (Біллі Лурд) в тому, що та спокусила її дружину Айві (Елісон Пілл) і використала її, щоб знищити їх сім'ю. Еван Пітерс в цій серії втілить маніяка і лідера сумнозвісного культу Чарльза Менсона, як підтвердив Райан Мерфі, а актрису Шерон Тейт, яку в 1960-х вбили Менсон та його послідовники, зіграє Лілі Рейб.

Серія «Charles (Manson) in Charge» («Чарльз (Менсон) на чолі») вийде 8 листопада за українським часом.

25 жовтня 2017,  15:56 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Кай (Еван Пітерс) затіває небезпечну гру в наступній серії серіалу «Американська історія жахів». Він вирішує перевірити своїх послідовників, питаючи у них, чи готові вони піти на абсолютну жертву заради нього, а після простягає стаканчик з можливою отрутою Озу (Купер Додсон); Айві (Елісон Пілл) попереджає Еллі (Сара Полсон), що все, чого торкається Кай, вмирає; Еллі ж спершу загадково посміхається Каю, а після намагається отримати допомогу у медсестри, заявляючи, що життя її сина знаходиться в небезпеці.

Серія «Drink the Kool-Aid» («Випий Kool-Aid»), режисером якої стала Анджела Бассетт, вийде на екрани 1 листопада за українським часом.

4 жовтня 2017,  17:06 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Дивимося свіжий промо-ролик майбутньої серії 7 сезону серіалу «Американська історія жахів» під назвою «Mid-Western Assassin» («Вбивця з Середнього Заходу»). Еллі (Сара Полсон) розуміє, що хтось полює на неї, Кай (Еван Пітерс) заявляє на зборах, що монстри вже тут, а Вінтер (Біллі Лурд) намагається заспокоїти Айві (Елісон Пілл), яка боїться, що вони потраплять до в'язниці.

Прем'єра даної серії відбудеться 11 жовтня за українським часом.

13 вересня 2017,  17:08 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Дивимося інтригуючий промо-ролик 3 серії 7 сезону горор-антології «Американська історія жахів», яка називається «Neighbors from the Hell» («Сусіди з пекла»). Відео показує, як Еллі (Сара Полсон), Айві (Елісон Пілл) та Оз (Купер Додсон) знаходять на своїх дверях кривавий смайлик, а в будинку — труп; Кай (Еван Пітерс) запитує у Медоу (Леслі Гроссман), чи вона боїться; а за розслідування вбивства береться детектив Семюелс (Колтон Хейнс).

Наступна серія «Американської історії жахів» вийде 20 вересня за українським часом.

8 вересня 2017,  23:13 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

У вівторок відбулася прем'єра 7 сезону серіалу «Американська історія жахів», який називається «Культ», та з'явився його новий божевільний трейлер, що показує, чого чекати від наступних серій. У ньому Кай Андерсон (Еван Пітерс) відчайдушно намагається переконати все місто й Еллі Мейфайер-Річардс (Сара Полсон) в тому, що монстри існують, поки її шлюб з Айві (Елісон Пілл) переживає серйозну кризу.

Друга серія «Американська історія жахів: Культ» вийде на екрани 12 вересня.

24 серпня 2017,  16:06 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Минулорічні вибори президента США не обійшли стороною і новий сезон популярної горор-антології «Американська історія жахів». 7 сезон називається «Культ», і його трейлер показує, як головні герої Кай (Еван Пітерс) та Еллі (Сара Полсон) б'ються в істериці, коли Дональда Трампа оголошують президентом. А опісля їх починають переслідувати інші монстри — моторошні клоуни.

«Американська історія жахів», в нових серіях якої також зіграють Шайєнн Джексон, Елісон Пілл й Біллі Лурд, повертається на екрани 5 вересня.

22 серпня 2017,  18:50 | Статті | Автор: SpaceMonkey

Пропонуємо прочитати невеликий цікаву статтю про фільмі «Вибивайло: Епічна сутичка» – другу частину пригод улюбленого багатьма хокеїста-вишибали Дага у виконанні Шона Вільяма Скотта:

Даг – хокеїст, що абсолютно не вміє грати в хокей, але запросто може покласти будь-кого за допомогою своїх могутніх кулаків. В результаті травми ударної правої руки йому доводиться покинути хокей. Але як змиритися з нудною офісною роботою, коли капітаном твоєї команди стає якийсь зухвалий вискочка? Щоб повернутися на лід, Дагу доведеться об'єднатися зі своїм найлютішим ворогом. Більше веселощів, більше свавілля!

Читати далі...
14 липня 2017,  02:10 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Прибув розширений трейлер очікуваного сиквелу спортивної комедії «Вибивала 2», де в образі бойового гравця в хокей Дага Глатта повертається Шонн Вільям Скотт. У черговій бійці на льоду герой отримує тяжкі травми, але, не дивлячись на те, що у нього є будинок, дружина й дитина на підході, життя без хокею Дагу не миле, тому за допомогою серйозного тренера в особі Ліва Шрайбера він вирішує повернутися у великий спорт і влаштувати на катку масштабне побоїще.

Разом з трейлером був представлений новий постер. Режисером кінокартини виступає Джей Барушель, а також в ній зіграють Елісон Пілл, ТіДжей Міллер та Еліша Катберт.

24 листопада 2016,  14:43 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірка «Американського пирога» Шонн Вільям Скотт повертається на лід в сиквелі спортивної комедії «Вишибала 2», чий дебютний трейлер без цензури був представлений вчора. Тут хокеїст Даг Глатт знову пускає в хід свої кулаки і влаштовує разом з друзями й суперниками на ковзанці справжнє божевілля.

У фільмі повертаються Лів Шрайбер, Елісон Пілл та Кім Коутс, а також Джей Барушель, який виступив його режисером.

14 вересня 2016,  09:49 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

У політичному трилері оскарівського номінанта Джона Меддена «Міс Слоун» Джессіка Честейн втілює амбітну лобістку, яка стикається з могутнім збройовим лобі в спробі прийняти закон про контроль над вогнепальною зброєю.

Компанію Честейн тут складуть Марк Стронг, Гугу Мбата-Роу, Елісон Пілл, Майкл Стулбарг і Джон Літгоу.