Джон ТерлеськиJohn Terlesky

Джон Терлеськи / John Terlesky
Народився 30 травня 1961
50%
0
50%
0

Фільмографія

Дубль два (2018) ... режисер
Без вісті (2017) ... режисер
Відважні (2017) ... режисер, продюсер (исполнительный сопродюсер)
Чорний список: Спокута (2017) ... режисер, продюсер (исполнительный сопродюсер)
Поза часом (2016) ... режисер
Пастка (2016) ... режисер
Агент Ікс (2015) ... режисер
Як уникнути покарання за вбивство (2014) ... режисер
Зображення

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень . але ви можете створити свою тему на форумі

Обговорення

Написати коментар...
Написати коментар...