Джон ТерлеськиJohn Terlesky

Джон Терлеськи / John Terlesky
Народився 30 травня 1961
50%
0
50%
0

Фільмографія

Гранд Готель (2019) ... режисер
Новобранець (2018) ... режисер
Дубль два (2018) ... режисер
Без вісті (2017) ... режисер
Відважні (2017) ... режисер, продюсер (исполнительный сопродюсер)
Чорний список: Спокута (2017) ... режисер, продюсер (исполнительный сопродюсер)
Поза часом (2016) ... режисер
Пастка (2016) ... режисер
Зображення

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень . але ви можете створити свою тему на форумі

Обговорення

Написати коментар...
Написати коментар...