Новини, в яких згадується Пол Андерсон

21 травня 2013,  14:24 | Новини фільмів | Автор: SpaceMonkey

Голлівуд, Каліфорнія – Майкл Бей та Paramount Pictures сьогодні оголосили, що китайську актрису Лі БінбінОселя зла: відплата») затвердили на роль в стрічці «Трансофрмери 4». Актриса приєднується до Марка Волберга, Стенлі Туччі, Келсі Греммер, Джека Рейнора, Ніколя Пелтца та Софії Майлз в четвертій частині успішної фантастичної франшизи, основаної на персонажах компанії Hasbro. Фільм запланований до прокату 27 червня 2014 року.

«Я радий, що до нас приєдналася Лі Бінбін і що ми зніматимемо частину фільму в її рідному Китаї. Мене завжди надихала робота з найкращими акторами, а склад нашої стрічки саме таким і є», - говорить Майкл Бей.

Останні фільми, в яких знялася актриса, є хітами в Китаї – стрічка режисера Цу Харка «Детектив Ді і таємниця фантомного полум’я» та , «1911». Вона почала працювати і в американському кіно, нещодавно знявшись в стрічці Пола Андерсона «Оселя зла: відплата», а до того – в фільмі «Сніжна квітка і таємничий вітер», а також «Заборонене королівство». Журнал Variety назвав її «азіатською зіркою року», що відзначали в Лос-Анджелесі минулого місяця. Лі представляють компанії UTA та Li Bingbing Studio.

«Я страшенно рада працювати з Майклом Беєм. «Трансформери» справили вплив на багато поколінь китайців, а франшиза повнометражних фільмів має дуже велику фанатську базу. Я щаслива приєднатися до цього міжнародного проекту. Дякую Paramount за запрошення!» - Лі Бінбін.

Paramount, China Movie Channel та Jiaflix Enterprises в квітні оголосили угоду про співпрацю по зйомках «Трансформерів 4» в Китаї. Відповідно до угоди, China Movie Channel, а також державна теле-радіо-адміністрація (SARFT), співпрацюватимуть з Paramount та сприятимуть зйомкам стрічки в Китаї. В китайський прокат фільм вийде також 27 червня 2014 року. Сторони також домовились співпрацювати і по іншим напрямкам щодо «Тарнсформерів 4», в тому числі по вибору локацій в Китаї, театральному промоушену, а також можливим пост-продакшн активностям в Китаї і кастингу акторів.

Дана угода являє собою перший випадок співпраці China Movie Channel із західною кіностудією.

«Ми раді, що міс Лі Бінбін зніметься в крупній ролі в «Тарнсформерах 4», надзвичайно успішній світовій франшизі, - говорить Йан Хаомінь, президент China Movie Channel. – Міс Лі відома талановита китайська актриса, яка має багато фанів в Китаї. В її арсеналі є також багато успішних проектів з China Movie Channel та M1905.com. Ми бажаємо їй успіху та любові світової аудиторії, яка безперечно оцінить її талант».

Зйомки проходитимуть на численних локаціях в США та Китаї. Режисер стрічки Майкл Бей. Продюсери: Лоренцо ді Бонавентура, Дон Серфі, Том ДеСанто та Йан Брайс. Виконавчі продюсери: Стівен Спілберг, Майкл Бей, Браян Голднер та Марк Варадіан. Сценарій Ерена Кругера на основі персонажів компанії Hasbro.

Третій фільм, «Трансформери: темний бік місяця» є п’ятим фільмом усіх часів в рейтингу по касовим зборам - $1.124 мільярди в світовому бокс-офісі.