Новини, в яких згадується Крістофер Міллер

10 грудня 2022,  21:12 | Новини серіалів

Кінокомпанія Sony Pictures продовжує розширювати всесвіт Людини-павука, і наступним проєктом у цьому списку стане супергеройський серіал «Silk: Spider Society», який буде створений разом з компанією Amazon Studios.

Читати далі...
7 серпня 2020,  15:55 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Стримінгова платформа Netflix продовжує розвивати жанр комедійних мультсеріалів для дорослих, і його новим представником буде мультсеріал «Hoops», який розповість про тренера-невдаху зі шкільної команди.

Читати далі...
9 квітня 2020,  01:33 | Статті | Автор: Елена Стрельбицкая

Мультфільми володіють даром відправляти нас у подорож до казкових світів та піднімати наш настрій. Вони вчать нас мріяти і збирають перед екранами цілі родини, радують дітей та розважають дорослих, нагадуючи про вічні цінності. Тому ми підготували для вас 20 найкращих мультфільмів минулого року, які напевно подарують вам казку навіть під час карантину.

Читати далі...
3 березня 2020,  17:47 | Новини фільмів

Щойно кінокомпанія Sony Animation представила перший трейлер своєї анімаційної комедії з елементами екшену і наукової фантастики «Підключені», який ви вже можете подивитися з українським перекладом.

Коли Кеті Мітчелл (Еббі Джейкобсон) вступає в школу кінематографа своєї мрії, її батько Рік (Денні МакБрайд) вирішує, що вся родина повинна відвезти Кеті до школи і в останній раз пережити таку дорожню пригоду. Але раптово в плани Мітчеллів втручаються технології: по всьому світу всі електронні прилади від телефонів і мікрохвильовок до нової лінії персональних роботів починають своє повстання проти людей. І тепер доля світу опиняється в руках цієї веселої сімейки!

Продюсерами нової історії про повстання машин виступають Філ Лорд та Крістофер МіллерЛего. Фільм», «Людина-павук: Навколо всесвіту»). В кінотеатри України «Підключені» увірвуться восени, 22 жовтня.

Рецензія на мультфільм «Лего. Фільм 2»
Повернення безжурного Еммета та його друзів
8 лютого 2019,  03:31 | Рецензії | Автор: Елена Стрельбицкая

У 2014 році креативні уми Філа Лорда і Крістофера Міллера подарували світу мультфільм «Лего Фільм», чиї події розвиваються в знайомому кожному з дитинства всесвіту, створеному з кубиків Lego. Вони перевернули світ анімації та поклали початок успішній франшизі для дітей та дорослих, яка ще до виходу сиквела «Лего Фільм 2» обзавелася двома спін-оффами «Лего Фільм: Бетмен» і «Лего. Ніндзяго. Фільм». І, нарешті, через 5 років після виходу оригіналу на екрани повертаються добродушний Еммет, відважна Люсі і пасивно-агресивний Бетмен для своєї другої спільної пригоди, яку ви навряд чи зможете забути.

Читати далі...
21 листопада 2018,  15:16 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Дивимося новий трейлер очікуваної пригодницької анімації «Лего. Фільм 2» від сценаристів Філа Лорда і Крістофера Міллера в офіційному українському дубляжі!

«Лего. Фільм 2» об'єднує всіх героїв у новій пригоді, місія якої порятунок рідного міста Бріксбурга. Боротьба за перемогу та відновлення гармонії у всесвіті LEGO занесе Еммета (Кріс Претт), Люсі (Елізабет Бенкс), Бетмена (Вілл Арнетт) і їх друзів не тільки в далекі та незвідані світи, а й у загадкову музичну галактику!

Мультфільм демонструватиметься в кінотеатрах України у форматах 2D, 3D і IMAX 3D. Його прем'єра відбудеться 7 лютого 2019 року.

5 червня 2018,  16:59 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Студія Warner Bros. представила перший трейлер очікуваного анімаційного сиквела «Лего. Фільм 2», в якому є відсилання до фільмів «Зоряні війни: Пробудження сили», «Божевільний Макс: Дорога гніву» і до різних картин про подорожі космосом.

У продовженні «Лего. Фільму» герої Бріксбурга возз'єднуються, в новій наповненей екшеном пригоді, щоб врятувати своє улюблене місто. Минуло п'ять років з подій першої частини, і тепер Еммет (Кріс Претт), Люсі (Елізабет Бенкс), Бетмен (Вілл Арнетт) та їхні друзі повинні боротися з загарбниками з відкритого космосу. Битва з ними відправить героїв в далекі, недосліджені світи, включаючи дивну музичну галактику.

В українські кінотеатри мульфільм «Лего. Фільм 2», сценаристами і продюсерами якого виступають творці оригіналу Філ Лорд та Крістофер Міллер, увірветься 7 лютого 2019 року.

23 травня 2018,  13:34 | Рецензії | Автор: Елена Стрельбицкая

Після успіху свого першого великого спін-оффу «Бунтар-один. Зоряні війни: Історія» студія Lucasfilm взялася за ще більш амбітний проект – сольний фільм про становлення легендарного контрабандиста і ватажка повстанців Хана Соло. Ким був цей герой до зустрічі з Леєю і Люком? Як він познайомився з Чубаккою і коли вперше сів за штурвал «Тисячолітнього сокола»? Які події загартували його характер і зробили тим героєм, якого ми всі знаємо? На всі ці питання й відповідає фільм «Соло. Зоряні війни: Історія», по ходу справи готуючись до стрибка в гіперпростір.

Читати далі...
14 грудня 2017,  18:49 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Представляємо офіційний український трейлер майбутньої анімації від Sony Pictures «Людина-павук: Навколо всесвіту».

Сюжет картини «Людина-павук: Навколо всесвіту» поки тримається в таємниці, але трейлер розкриває, що він розповість про пригоди юного Людини-павука, під чиєю маскою ховається Майлз Моралес. Головного героя в оригіналі озвучить Шамеік МурНаркотик», «Відрив»).

Українська прем'єра мультфільму від продюсерів Філа Лорда і Крістофера Міллера, які створили «Лего. Фільм», відбудеться 27 грудня 2018 року.

19 квітня 2017,  15:54 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Актор Ворвік Девіс, якого ви можете знати завдяки фільмам про Гаррі Поттера та втіленню різноманітних героїв саги «Зоряні війни», вирішив влаштувати глядачам секретний тур по знімальному майданчику спін-оффу про пригоди молодого Хана Соло. Він старанно тримався подалі від спойлерів, але потім режисери Філ Лорд і Крістофер Міллер все-таки розкрили нового інопланетянина.

У спін-оффі грають Олден Еренрайк, Емілія Кларк, Вуді Гаррельсон, Тенді Ньютон і, очевидно, сам Девіс.

17 березня 2016,  13:38 | Чутки | Автор: Елена Стрельбицкая

Кастинг главного героя спин-оффа «Звездных войн» о приключениях молодого Хана Соло приближается к своей кульминации, и в тройке его финалистов оказались Олден Эренрайк, Тэрон Эджертон и Джек Рейнор.

Читати далі...