Майкл ЕмерсонMichael Emerson

Майкл Емерсон / Michael Emerson
Народився 7 вересня 1954
Зріст: 173 см
0%
0
100%
1

Фільмографія

Имя розы (2018) ... Abate Abbassano da Fossanova
Кігті (2017) ... Ted
The Mystery of Matter: Search for the Elements (2015) ... рассказчик
Моцарт в джунглях (2014) ... Morton Norton
Темний лицар: Відродження легенди. частина 2 (2013) ... Joker
Стріла (2012) ... Cayden James
Темний лицар: Відродження легенди. Частина 1 (2012) ... Joker
Підозрюваний (2011) ... Harold Finch
Кидок кобри: G. I. Joe: Дезертири (2010) ... Dr. Archibald Monev
Бог в Америці (2010) ... John Winthrop

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень . але ви можете створити свою тему на форумі

Обговорення

Написати коментар...
Написати коментар...