Новини, в яких згадується Ванда Сайкс

23 березня 2022,  21:44 | Нагороди та премії

Актриса та ведуча майбутньої церемонії нагородження премії "Оскар" Емі Шумер запропонувала президентові України Володимиру Зеленському, який підкорив американців своєю відвагою під час протистояння з кривавим російським диктатором, взяти участь у 94-й церемонії нагородження Американської кіноакадемії.

Читати далі...
9 березня 2021,  18:25 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Новий український трейлер фільму «Дати дуба в окрузі Юба» за участю лауреатки премії «Оскар» Еллісон Дженні та номінантки на премію «Золотий глобус» Міли Куніс повідомляє, що він увірветься в кінотеатри вже в цей четвер, 11 березня.

Читати далі...
6 лютого 2019,  14:52 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Відома американська співачка Келлі Кларксон озвучує головну героїню в новому трейлері мультфільму «UglyDolls. Ляльки з характером».

Читати далі...
21 листопада 2017,  17:07 | Новини зірок | Автор: Елена Стрельбицкая

Джей Джей Абрамс підніс телеведучому Джиммі Кіммелу на його день народження незвичайний подарунок — екранізацію коміксу «Приголомшлива десятка», який Кіммел написав в 10 років.

Ролі в фейковому трейлері цього супергеройського екшену, який Абрамс особисто представив на шоу «Джиммі Кіммел в прямому ефірі», виконали: Бен Аффлек (Мускулмен), Біллі Крудап (його помічник Різнобарвний малюк), Зак Галіфіанакіс (Суперкачка), Шакіл О'Ніл (бог зброї Шпиль), Тай Баррелл (бог чудес Міргів), Вілл Арнетт (бог погоди Мейнстром), Джейсон Бейтман (Зв'язувальник), Джон Хемм (Щасливий хлопець), Дженніфер Еністон (Лазерна дівчина) та кузен Сел (Супер Сел). Вони зібралися разом, щоб перемогти злого доктора Грома, якого грає давній ворог Кіммела, Метт Деймон. А допомагати йому в знищенні Землі буде Ванда Сайкс (майстер Відбілювач).

Зараз Аффлека можна побачити в ролі справжнього супергероя в «Лізі справедливості», чия прем'єра відбулася 16 листопада.