Новини, в яких згадується Джейсон Айзекс

10 квітня 2022,  21:41 | Новини зірок

Британці з першого дня повномасштабної війни, яку розпочала росія, активно підтримують українців усім, чим можуть. І в їхніх рядах знаходиться відомий актор Том Фелтон, якого ви можете знати завдяки ролі Драко Мелфоя у фільмах про Гаррі Поттера.

Читати далі...
24 березня 2022,  23:30 | Новини зірок

Британський актор Олівер Фелпс, який зіграв у Поттеріані одного з близнюків Візлі, придбав футболку боксера Олександра Усика, створену для збору коштів для допомоги українцям, які постраждали від російської агресії.

Читати далі...
13 січня 2021,  16:32 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Готові відправитися у часи Камелота разом з Корпорацією «Таємниця» і битися там з вогнедишним драконом? Студія Warner Bros. Animation організує для вас таку пригоду в своєму новому мультфільмі про Скубі-Ду «Scooby-Doo! The Sword and the Scoob».

Читати далі...
11 листопада 2020,  01:00 | Статті | Автор: Елена Стрельбицкая

У четвер, 12 листопада, на екрани українських кінотеатрів повертається фентезі «Гаррі Поттер і таємна кімната», друга пригода хлопчика-який-вижив, заснована на бестселерах Дж.К. Роулінг. Перед чарівним вечором у кіно вирушаємо за лаштунки цього фільму за допомогою маловідомих фактів про його створення.

Читати далі...
9 листопада 2020,  17:05 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Для всіх любителів видовищних фільмів-катастроф цієї зими в український прокат вийде китайський пригодницький екшен «Вогняне небо» («Skyfire»), в якому знявся актор Джейсон Айзекс. Ви напевно знаєте його завдяки ролі Луціуса Мелфоя в Поттеріані.

Читати далі...
28 жовтня 2020,  18:15 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Лумос максима! Якщо ви давно шкодуєте про те, що не бачили фільми про Гаррі Поттера на великому екрані, то вже скоро ви, ваші друзі та рідні зможете влаштувати собі незабутній похід в кіно, причому не один, а цілих вісім, оскільки Потеріана повертається в українські кінотеатри вже наступного тижня.

Читати далі...
Рецензія на мультфільм «Скубі-Ду!»
Справжні друзі-детективи поспішають на допомогу
26 травня 2020,  21:35 | Рецензії | Автор: Елена Стрельбицкая

Пес-детектив Скубі-Ду є одним з найбільш відомих собак світу анімації, оскільки вже більше півстоліття разом зі своїми друзями Шеггі, Фредом, Дафною і Велмою він розкриває на екранах найбільш заплутані злочини. Ця компанія під назвою Mystery Inc вивела на чисту воду безліч лиходіїв в своїх мультсеріалах і повнометражних мультфільмах, але на великому екрані Скубі-Ду не було видно з 2004 року, тобто з прем'єри фільму «Скубі-Ду 2: Монстри на свободі». І коли нарешті студія Warner Bros. вирішила випустити мультфільм про Mystery Inc у кінотеатри, на жаль, світ перевернувся через коронавірус, і «Скубі-Ду!» відправився прямо на стримінгові платформи. Проте його кінотеатральний масштаб не залишився непоміченим і зробив його одним з головних мультфільмів 2020 року, який відмінно підходить для сімейного перегляду.

Читати далі...
20 грудня 2019,  14:36 | Новини фільмів

Компанія DC представила офіційний трейлер супергеройського мультфільму «Супермен: Червоний син», який буде адаптацією знаменитого графічного роману Марка Міллара про альтернативного Супермена.

«Супермен: Червоний син» покаже світ, в якому зореліт Кал-Ела (Джейсон Айзекс) приземлився не в Канзасі, а у Радянському Союзі. Криптонець виріс і став супергероєм Червоним сином, який носить сіро-червоний костюм з серпом і молотом на грудях. Події мультфільму відбуваються в розпал Холодної війни між США та СРСР, і Супермен опиняється в їхньому епіцентрі, оскільки стає для Заходу новою загрозою. На нього також чекає зустріч з Диво-жінкою (Ванесса Маршалл) і поєдинок з Бетменом (Роджер Крейг Сміт).

Прем'єра нового мультфільму режисера Сема Л'юБетмен: Вбивчий жарт», «Загін самогубців: Суворе покарання» і «Смерть Супермена») на офіційних стримінгових платформах відбудеться 25 лютого.

1 червня 2019,  00:14 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Подорож починається зі сходження темряви. Компанія Netflix представила перший тизер-трейлер свого фентезійного мультсеріалу «Темний кристал: Епоха опору», чия прем'єра відбудеться 30 серпня.

Лялькове фентезі «Темний кристал: Епоха опору» буде приквелом фільму Джима Генсона «Темний кристал», який вийшов у 1982 році. Мультсеріал буде слідувати за трьома гелфлінгами Раяном (Терон Еджертон), Бреєю (Аня Тейлор-Джой) та Діт (Наталі Еммануель), які дізнаються секрет, що стоїть за силою злісних скексисів, і відправляються в епічну подорож, щоб врятувати свій світ.

Також в озвучуванні персонажів візьмуть участь відомі актори Марк Гемілл, Хелена Бонем Картер, Джейсон Айзекс, Алісія Вікандер, Марк Стронг, Саймон Пегг, Наталі Домер, Гарріс Дікінсон, Гугу Ембата-Ро, Катріна Балф і Тео Джеймс.

10 січня 2019,  23:16 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірка оскароносного фільму «Мільйонер з нетрів» Дев Патель очолює каст драматичного трилера «Готель Мумбаї», заснованого на реальних подіях.

Події картини «Готель Мумбаї» будуть розвиватися у 2008 році в престижному готелі «Тадж», який розташований в одному з найбільших індійських міст Мумбаї. Раптом на готель нападає загін озброєних до зубів терористів, але відомий шеф-кухар Хемант Оберой (Анупам Кхер) та офіціант Аржун (Дев Патель) відмовляються залишати гостей напризволяще і вирішують ризикнути своїми життями, щоб врятувати інших. І поки весь світ спостерігає за готелем, пара молодих батьків (Армі Гаммер та Назанін Боніаді) змушена піти на немислимі жертви, щоб захистити свою новонароджену дитину.

Також в цій історії знявся зірка Поттеріани Джейсон Айзекс.

У світовий прокат фільм «Готель Мумбаї», який стане повнометражним режисерським дебютом Ентоні Мараса, вийде у березні. Поки невідомо, чи покажуть його в українських кінотеатрах.

24 грудня 2018,  23:47 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Найгарячішими трейлерами минулого тижня виявилися перші трейлери науково-фантастичского екшену «Люди в чорному: Інтернешнл», фентезійного бойовика «Хеллбой» та української комедії «Свінгери 2», а також з'явилися нові трейлери супергеройських екшенів «Аквамен» і «Темний фенікс».

Читати далі...
4 квітня 2018,  02:29 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

У мережу потрапив перший фрагмент кримінального трилера «Лондонські поля», де головну роль зіграла зірка майбутнього «Аквамена» Ембер Герд.

В екранізації роману Мартіна Еміса Герд втілює фатальну жінку Ніколу Сікс, яка живе з темним передчуттям, що її вб'ють. Вона заводить складні романи з трьома абсолютно різними чоловіками, один з яких, як вона впевнена, стане її вбивцею. У цьому фрагменті Нікола, одягнена в шикарну вечірню сукню, йде по безлюдній вулиці й сідає в машину до знайомої людини, яка її вбиває. Хто ж це міг бути?

Також у фільмі зіграли Тео Джеймс, Кара ДелевіньДжейсон Айзекс та Джонні Депп.

Прем'єра режисерського дебюту Метью Каллена, який раніше знімав кліпи співачок Кеті Перрі та Адель, неодноразово переносилася, але передбачається, що вона все-таки відбудеться пізніше в 2018 році.

15 грудня 2017,  16:31 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Представляємо офіційний український трейлер сатиричної комедії «Смерть Сталіна», натхненної реальними подіями.

Картина розповість про останні дні радянського диктатора Йосипа Сталіна і покаже, як режим занурюється в пучину хаосу після його смерті, поки Георгій Жуков (Джейсон Айзекс), Микита Хрущов (Стів Бушемі), Георгій Маленков (Джеффрі Тембор) і інші наближені починають змагатися за власть.Також в «Смерті Сталіна» зіграють Руперт Френд, Андреа Райзборо, Ольга Куриленко, Педді Консідайн і Майкл Пейлін.

В українських кінотеатрах побачити новий фільм від номінанта на премію «Оскар» Армандо Іаннуччі буде можливо з 25 січня.

25 жовтня 2017,  17:20 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

До прем'єри британсько-німецького мультфільму «Ми — монстри!» залишився всього 1 день, нагадує його український ТБ-ролик. Він розповість про пригоди сімейства Вуншман, яке прокляла відьма, і тепер вони — вампір, перевертень, мумія і монстр — повинні знайти спосіб, щоб зняти прокляття. Вони відправляються на пошуки злої відьми, не підозрюючи, що ця подорож може принести їм справжнє сімейне щастя.

В озвучуванні мультфільму взяли участь відомі британські актори Джейсон Айзекс, Емілі Вотсон, Нік Фрост, Джессіка Браун-Фіндлі, Селія Імрі та Кетрін Тейт.

Квитки на сеанси «Ми — монстри!» ви знайдете в нашій афіші. У кіно з 26 жовтня.

23 жовтня 2017,  18:29 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Німецька філія Warner Bros. поділилася кумедним відео, яке показує перші 3 хвилини майбутнього мультфільму «Ми – монстри!». Фрагмент знайомить нас з Дракулою, якого озвучує зірка «Гаррі Поттера» Джейсон Айзекс, та його трьома веселими домашніми кажанами. І поки господаря немає вдома, вони дуже люблять грати на органі.

Дивимося другий український трейлер «Ми – монстри!» й там же читаємо про його персонажів. У кіно з 26 жовтня.