Джеймс Ерл ДжонсJames Earl Jones

Джеймс Ерл Джонс / James Earl Jones
Псевдонім: Todd
Народився 17 січня 1931
Зріст: 187 см
100%
1
0%
0

Фільмографія Джеймса Ерла Джонса

Поїздка до Америки 2 (2020) ... Jaffe Joffer
Король Лев (2019) ... Mufasa
Warning Shot (2017) ... актор
Бунтар-один. Зоряні війни: Історія (2016) ... Darth Vader
Страж — лев (2015) ... Mufasa
Агент Ікс (2015) ... Chief Justice Caleb Thorne
Зоряні війни: Повстанці (2014) ... Darth Vader
Шофер міс Дейзі (2014) ... Hoke
Цього ранку в Нью-Йорку (2014) ... Ruben
Подаруй мені притулок (2013) ... Frank McCarthy
Відео з участю Джеймса Ерла Джонса
Зображення Джеймса Ерла Джонса

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень Джеймса Ерла Джонса. але ви можете створити свою тему на форумі

Обговорення Джеймса Ерла Джонса

Написати коментар...
Написати коментар...