Новини серіалів, в яких згадується Джеймс Бемфорд

10 березня 2021,  16:45 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

У промо-ролику 4 серії дебютного сезону супергеройського серіалу «Супермен і Лоїс» Супермен розривається між своїми обов'язками перед родиною та перед людством, коли на горизонті з'являється небезпечна загроза.

Читати далі...
27 квітня 2020,  17:21 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Промо-ролик 18 серії 1 сезону супергеройського серіалу «Бетвумен» обіцяє багато бійок та... поцілунків, а її кадри показують головну героїню в полоні.

Читати далі...
27 листопада 2019,  18:56 | Новини серіалів

В 7 серії 8 сезону супергеройського серіалу «Стріла» на нас чекає епічна битва супергероїв та армії Дезстроука з майбутнього на острові Ліан Ю.

Місія Олівера (Стівен Амелл) приводить його назад на острів Ліан Ю, де він намагається ігнорувати наслідки «Кризи», що насувається, поки до нього не приходить на допомогу старий друг Яо Фей (Байрон Манн), як розкриває каст серії. Тим часом об'єднана команда Стріли стикається з відомим лиходієм Дезстроуком (Чарлі Барнетт) в масштабній битві.

Прем'єра серії «Purgatory» («Чистилище»), яку зняв режисер Джеймс Бемфорд, відбудеться 4 грудня за українським часом.

14 березня 2019,  15:58 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

У 16 серії 7 сезону супергеройського серіалу «Стріла» на нас чекає нова подорож у майбутнє на 20 років вперед.

Дорослі Мія (Кетрін МакНамара) та Вільям (Бен Льюїс) відправляються в небезпечну місію. Тим часом Діна (Джуліана Гаркві), Рой (Колтон Гейнс) та Зої (Еліза Фаріа) повідомляють трагічні новини. Разом із стрибками у майбутнє, серія також покаже дитинство Мії і щасливих Олівера (Стівен Амелл) і Фелісіті (Емілі Бетт Рікардс) в день її народження.

Серія «Star City 2040» («Стар-Сіті 2040»), яку зняв Джеймс Бемфорд, прибуде на екрани 19 березня за українським часом.

21 листопада 2018,  02:06 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

У в'язниці Слебсайд починається масштабний бунт в 7 серії 7 сезону супергеройського серіалу «Стріла», яку зняв режисер Джеймс Бемфорд.

Синопсис серії свідчить, що Олівер (Стівен Амелл) приймає рішення, яке вплине на все його життя, а також на життя всіх людей, хто йому дорогий. Промо-ролик показує, що в Слебсайд вривається його заклятий ворог Діаз (Кірк Асеведо), відкриває всі камери і випускає на волю злочинців, багато з яких бажають Оліверу смерті. Але головного героя це не лякає, і він говорить Діазу, що прийде за ним.

Серія отримала назву «The Slabside Redemption» («Втеча з Слебсайда») на честь культової картини «Втеча з Шоушенка» і прибуде на екрани 27 листопада за українським часом.

7 липня 2016,  14:55 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

На этой неделе стартовали съемочные процессы 3 сезона «Флэша» и 5 сезона «Стрелы», и их звезды уже успели поделиться несколькими веселыми и информативными фото со съемочной площадки.

Читати далі...