Новини серіалів, в яких згадується Девід Теннант

16 грудня 2023,  17:10 | Новини серіалів

Науково-фантастичний серіал «Доктор Хто», якому у листопаді виповнилося 60 років, у новому спецвипуску показав найдивнішу регенерацію Доктора за всю історію.

Читати далі...
21 листопада 2023,  17:55 | Новини серіалів

Цього тижня культовий науково-фантастичний серіал «Доктор Хто» відмічає своє 60-ліття, тож його творці вирішили порадувати шанувальників трьома спецвипусками за участю легендарного дуета мандрівників у часі, Доктора та Донни Ноубл.

Читати далі...
9 червня 2023,  18:59 | Новини серіалів

Кроулі та Азірафель повертаються, щоб знову врятувати світ, в офіційному трейлері довгоочікуваного другого сезону хітового серіалу «Добрі передвісники» («Good Omens»), що вийде на платформі Prime від Amazon.

Читати далі...
6 червня 2023,  23:09 | Новини серіалів

На честь 60-річчя культового науково-фантастичного серіалу «Доктор Хто» його творці на чолі з шоуранером Расселлом Т. Девісом підготували цілих три спецвипуски за участю легендарного Девіда Теннанта (і не тільки).

Читати далі...
12 травня 2023,  02:05 | Новини серіалів

Скучили за цими янголом та демоном? Свіжий постер хітового фентезійного серіалу «Добрі передвісники» з Майклом Шином і Девідом Теннантом у головних ролях розкриває, що прем'єра його нових серій відбудеться 28 липня.

Читати далі...
27 грудня 2022,  23:33 | Новини серіалів

Allons-y! Доктор і Донна нарешті возз'єднуються у свіжому трейлері науково-фантастичного серіалу «Доктор Хто», який також представляє лиходія у втіленні зірки хітового ситкому «Як я зустрів вашу маму» Ніла Патріка Гарріса.

Читати далі...
25 листопада 2022,  23:30 | Новини серіалів

На честь річниці культового серіалу «Доктор Хто», що розповідає про подорожі у просторі та часі, компанія BBC опублікувала в соцмережах нові промо-фотографії за участю Чотирнадцятого Доктора у втіленні Девіда Теннанта.

Читати далі...
5 листопада 2022,  18:51 | Новини серіалів

Він так сильно не хотів йти, тому вирішив знову повернутися! Новий спецвипуск культового науково-фантастичного серіалу «Доктор Хто» показав регенерацію Тринадцятої і здивував глядачів поверненням Девіда Теннанта в новій ролі.

Читати далі...
19 липня 2022,  11:16 | Новини серіалів

До касту ювілейного спецвипуску культового серіалу про подорожі у просторі та часі «Доктор Хто» приєднався зірка хітового ситкому «Як я зустрів вашу маму» Ніл Патрік Гарріс, і в мережі вже з'явилися перші фото з ним у новому образі (вірніше, одразу у двох образах).

Читати далі...
18 травня 2022,  16:08 | Новини серіалів

Сумували за Десятим Доктором і Донною Ноубл? Тоді ми маємо чудову новину вони знову подорожуватимуть у ТАРДІС у спецвипуску культового науково-фантастичного серіалу «Доктор Хто», присвяченому його 60-річчю.

Читати далі...
17 липня 2020,  19:55 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірка серіалів «Доктор Хто» і «Джессіка Джонс» Девід Теннант знову приміряє на себе образ маніяка в біографічному міні-серіалі «Des».

Читати далі...
6 липня 2020,  18:40 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Сумували за капітаном Джеком? Знаменитий мандрівник у часі нарешті познайомиться з Тринадцятим Доктором в майбутньому святковому спецвипуску науково-фантастичного серіалу «Доктор Хто».

Читати далі...
23 березня 2020,  16:43 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Пригоди чекають! Канал Disney XD поділився трейлером довгоочікуваного 3 сезону свого пригодницького мультсеріалу «Качині історії».

Читати далі...
11 березня 2020,  18:12 | Новини серіалів

Зірка хітового детективного серіалу «Вбивство на пляжі» Девід Теннант знову опиняється в центрі заплутаного розслідування тільки тепер не в якості детектива, а в якості потерпілого в трейлері нового міні-серіалу «Падіння в мертві води».

Події 4-серійної детективної драми, яку написала Дейзі КуламЛюди», «Гранчестер», «Смерть у раю»), розвиваються в невеликому шотландському містечку. Її головним героєм є Том Кендрік, у якого є дружина і діти.Одного разу в їхньому будинку починається пожежа, і всі рідні Тома гинуть. Поліція починає розслідування, і в його ході з'ясовується, що пожежа була не випадковістю, а умисним підпалом. І, як показує трейлер, Том опиняється в числі підозрюваних.

Одну з головних ролей в серіалі виконує актриса Каш Джамбо, яку наприкінці березня можна буде побачити в кінотеатрах у ще одній детективній історії під назвою «Убивства з листівками», де також зіграють Джеффрі Дін Морган та Фамке Янссен.

26 серпня 2019,  17:37 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Гарна новина для українських шанувальників культового науково-фантастичного серіалу «Доктор Хто»! Телеканал К1 покаже 8-10 сезони пригод легендарного мандрівника в просторі та часі.

Читати далі...