Новини, в яких згадується Джеймс Белуші

19 жовтня 2017,  15:29 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Перший фрагмент майбутньої драми Вуді Аллена «Колесо чудес» відправляє нас на Коні-Айленд 1950-х років. У ньому дівчина Керолайн (Джуно Темпл) прибуває в цей парк атракціонів, щоб знайти свого батька Хампті (Джеймс Белуші), і в місцевій закусочній вона зустрічає його дружину Джіні (Кейт Вінслет), яка шокована побачити Керолайн і зазначає, що Хампті буде здивований не менше.

Дивимося повноцінний трейлер «Колесо чудес», де також зіграє Джастін Тімберлейк. Українська прем'єра фільму очікується 7 грудня.

5 жовтня 2017,  02:46 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Компанія Amazon Studios поділилася дебютним трейлером нової драми оскароносного Вуді Аллена «Колесо чудес», в якій зіграли Кейт Вінслет, Джастін Тімберлейк, Джеймс Белуші та Джуно Темпл.

Події фільму відбуваються на Коні-Айленді в 1950-х роках. Вінслет і Белуші втілюють офіціантку Джінні та її чоловіка, оператора каруселі Хампті. Вони нещасні в шлюбі, і коли до них приїжджає його доросла дочка Кароліна (Темпл) й повідомляє, що ховається від гангстерів, все стає ще гірше. Джінні здається, що вона більше не витримає, як раптом зустрічає на пляжі молодого рятувальника Мікі (Тімберлейк) і закохується у нього.

В українські кінотеатри «Колесо чудес» прибуде в грудні. Решту релізів цього місяця ви знайдете в нашому графіку прем'єр.

19 жовтня 2016,  15:59 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Продовження культового серіалу «Твін Пікс», яким особисто займається Девід Лінч, трохи відкриває завісу над своєю таємницею в новому закулісному відео, в якому Кайл МакЛахлен, Дена Ешбрук, Мігель Феррер, Гаррі Гоаз, Кіммі Робертсон, Джеймс Маршалл та новачок серіалу Джеймс Белуші обіцяють, що в майбутніх серіях буде багато сюрпризів, й що при їх перегляді у глядачів виникне відчуття новизни і, в той же час, схожості з оригінальним серіалом. А також вони попереджають бути готовими до того, що вас витягнуть зі своєї зони комфорту «найкращим чином».

Серіал з 18 новими серіями повертається в 2017 році.

21 вересня 2016,  14:34 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Студія Lionsgate поділилася першим трейлером драматичного трилера «Тільки правда», де Кіану Рівз втілює адвоката, який повинен захищати юного клієнта, звинуваченого у вбивстві батька. Але поступово він розуміє, що хлопець, швидше за все, покриває свою матір.

Батьків клієнта Рівза тут зіграли Рене Зеллвегер і Джеймс Белуші.

14 липня 2016,  15:23 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

Нова костюмована драма Вуді Аллена починає збирати свій зоряний каст, до якого вже приєдналися Кейт Вінслет, Джастін Тімберлейк і Джеймс Белуші.

Читати далі...