Ніна ДобревNina Dobrev

Ніна Добрев / Nina Dobrev
Повне ім'я: Nina Constantinova Dobreva
Народилася 9 січня 1989; Софія, Болгарія
Зріст: 168 см
Освіта: Школа мистецтв Wexford Collegiate Акторська студія Діна Армстронга в Торонто, Онтаріо З 2007 року "Ryerson University", в Торонто за фахом "соціологія"
78%
7
22%
2

Фільмографія Ніни Добрев

Run This Town (2019) ... Ashley
Сім'я (2019) ... Clem
30 шалених бажань (2018) ... Izzy
Дні собак (2018) ... Elizabeth
Drake: I'm Upset (2018) ... Mia Jones
Коматозники (2017) ... Marlo
Щасливий день (2017) ... Chloe
Три ікси: Реактивізація (2016) ... Becky Clearidge
Останні дівчата (2015) ... Vicki
Фейкові копи / Типу копи (2014) ... Josie

Біографія Ніни Добрев

Ніна Добрев (англ. Nina Dobrev; при народженні - болг. Ніна Константинова Добрева; народилася 9 січня 1989, Софія, Болгарія) - актриса, відома за роллю Олени Гілберт і Кетрін Пірс із серіалу «Щоденники вампіра».

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень Ніни Добрев. але ви можете створити свою тему на форумі

Обговорення Ніни Добрев

redder

16 жовтня 2010, 22:00

Я сейчас скажу страшное: Нина Добрев и Кэтрин - это один и тот же человек :)
0 / 0 
redder

15 лютого 2011, 22:01

Даяна, мягко говоря, гонит.
В пятницу, 18 февраля, выходит 15 серия второго сезона.
Третий даже пока не начинал сниматься.
0 / 0 
redder

16 лютого 2011, 19:33

Официального подтверждения пока не было, но скорее всего будет.
Сериал удачный, рейтинги хорошие, наверняка пару сезонов еще сделают.
0 / 0 
Написати коментар...
Написати коментар...