Новини, в яких згадується Шонн Вільям Скотт

10 вересня 2018,  23:32 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Дивимося свіжі трейлери і промо-ролики майбутніх сезонів популярних американських серіалів «Американська історія жахів», «Флеш», «Чорна блискавка» і «Теорія великого вибуху», а також британської наукової фантастики «Доктор Хто» та української політичної сатири «Слуга народу».

Читати далі...
8 вересня 2018,  20:46 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірка франшизи «Американський пиріг» Шонн Вільям Скотт стає новим напарником Деймона Вайанса в 3 сезоні детективного серіалу «Смертельна зброя».

Після звільнення з серіалу Клейна Кроуфорда, який грав роль Мартіна Ріггса, через його непрофесійну поведінку на знімальному майданчику у копа Роджера Мерти (Вайанс) з'явиться новий напарник. Ним стане детектив Веслі Коул (Скотт), колишній міжнародний агент-оперативник ЦРУ, який скрізь був і все бачив. І новий промо-ролик «Смертельної зброї» демонструє, що Коул є великим любителем адреналіну, як і Ріггс.

Познайомитися з новим героєм ближче ви зможете з 25 вересня.

22 серпня 2017,  18:50 | Статті | Автор: SpaceMonkey

Пропонуємо прочитати невеликий цікаву статтю про фільмі «Вибивайло: Епічна сутичка» – другу частину пригод улюбленого багатьма хокеїста-вишибали Дага у виконанні Шона Вільяма Скотта:

Даг – хокеїст, що абсолютно не вміє грати в хокей, але запросто може покласти будь-кого за допомогою своїх могутніх кулаків. В результаті травми ударної правої руки йому доводиться покинути хокей. Але як змиритися з нудною офісною роботою, коли капітаном твоєї команди стає якийсь зухвалий вискочка? Щоб повернутися на лід, Дагу доведеться об'єднатися зі своїм найлютішим ворогом. Більше веселощів, більше свавілля!

Читати далі...
12 серпня 2017,  13:20 | Оновлення | Автор: SpaceMonkey

Пропонуємо подивитися український трейлер комедії «Вибивайло: Епічна сутичка» – другої частини пригод улюбленого багатьма хокейного вишибали Дага у виконанні Шона Вільяма Скотта.

Продовження історії про хокеїста, який зовсім не вміє грати в хокей, але запросто може покласти будь-кого на лід за допомогою своїх могутніх кулаків. Цього разу суперник настільки сильний, що йому доведеться об'єднатися зі своїм головним ворогом.

У кінотеатрах України з 7 вересня.

14 липня 2017,  02:10 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Прибув розширений трейлер очікуваного сиквелу спортивної комедії «Вибивала 2», де в образі бойового гравця в хокей Дага Глатта повертається Шонн Вільям Скотт. У черговій бійці на льоду герой отримує тяжкі травми, але, не дивлячись на те, що у нього є будинок, дружина й дитина на підході, життя без хокею Дагу не миле, тому за допомогою серйозного тренера в особі Ліва Шрайбера він вирішує повернутися у великий спорт і влаштувати на катку масштабне побоїще.

Разом з трейлером був представлений новий постер. Режисером кінокартини виступає Джей Барушель, а також в ній зіграють Елісон Пілл, ТіДжей Міллер та Еліша Катберт.

24 листопада 2016,  14:43 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірка «Американського пирога» Шонн Вільям Скотт повертається на лід в сиквелі спортивної комедії «Вишибала 2», чий дебютний трейлер без цензури був представлений вчора. Тут хокеїст Даг Глатт знову пускає в хід свої кулаки і влаштовує разом з друзями й суперниками на ковзанці справжнє божевілля.

У фільмі повертаються Лів Шрайбер, Елісон Пілл та Кім Коутс, а також Джей Барушель, який виступив його режисером.