Новини фільмів, в яких згадується Джеймс Менголд

27 березня 2024,  11:55 | Новини фільмів

Щойно завершився промотур блокбастера «Дюна: Частина друга» його зірка Тімоті Шаламе розпочав зйомки свого наступного фільму. Це буде біографічна драма «A Complete Unknown», де він зіграє музиканта Боба Ділана.

Читати далі...
21 травня 2023,  03:06 | Новини фільмів

На честь світової прем'єри пригодницького фільму «Індіана Джонс і Реліквія долі», яка відбулася в рамках 76-го Каннского кінофестивалю, представляємо його новий дубльований трейлер, де Гаррісона Форда зробили знову молодим за допомогою сучасних технологій.

Читати далі...
2 грудня 2022,  18:51 | Новини фільмів

Представляємо дубльований трейлер очікуваної пригодницької стрічки «Індіана Джонс і Реліквія долі» (в минулому «Індіана Джонс і Циферблат долі»), де знаменитий голлівудський актор Гаррісон Форд, який цього літа відсвяткував своє 80-річчя, знову бере в руки свій батіг.

Читати далі...
21 листопада 2022,  17:40 | Новини фільмів

Новий кадр пригодницького фільму «Індіана Джонс 5» представляє перший погляд на персонажа, якого втілить актор Мадс Міккельсен, відомий за стрічками «Доктор Стрендж» та «Фантастичні звірі: Таємниці Дамблдора».

Читати далі...
27 травня 2022,  15:43 | Новини фільмів

Гаррісон Форд знову одягнув свій знаменитий капелюх і вирушив на пошуки нових пригод на першому офіційному кадрі очікуваного фільму «Індіана Джонс 5», який буде п'ятим розділом культової пригодницької франшизи, що стартувала у 1981 році, тобто цього року святкує своє 41-річчя.

Читати далі...
15 грудня 2020,  17:05 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Стівен Спілберг вирішив передати на новий фільм про пригоди легендарного археолога Індіани Джонса в руки режисера Джеймса Менголда, який зняв хітовий супергеройський екшен «Логан» про Росомаху.

Читати далі...
19 листопада 2019,  02:06 | Новини фільмів

Володар премії «Оскар» Крістіан Бейл грає відважного, але дуже запальний гонщика Кена Майлза у фільмі «Аутсайдери», який вийшов в прокат 14 листопада.

Біографічна драма режисера Джеймса Менголда показує, як британський гонщик Кена Майлз (Бейл) і видатний автомобільний конструктор Керролл Шелбі (Метт Деймон) створюють кращий суперкар свого часу, щоб компанія Ford змогла вибороти першість в 24-годинній гонці Ле-Ман у їхніх давніх конкурентів Ferrari. В даному фрагменті Кену забороняють брати участь у перегонах, оскільки мірна валіза не поміщається в його багажник, і поки Керролл намагається знайти мирний вихід із ситуації, Кен бере в руки молоток і вирішує проблему по-своєму.

Чому байопік Менголда є одним з кращих фільмів 2019 року, який не варто пропускати, читайте в нашій рецензії на «Аутсайдерів».

18 вересня 2019,  15:02 | Новини фільмів

До нас примчав другий дубльований трейлер біографічної драми Джеймса Менголда «Аутсайдери», в якій Крістіан Бейл і Метт Деймон збираються перемогти в 24-годинній гонці на витривалість Ле-Ман. Якщо не повбивають один одного.

У фільмі «Аутсайдери» Бейл втілює відомого британського гонщика Кена Майлса, який не відрізняється спокійним характером, а Деймон постане в образі видатного автомобільного конструктора Керролла Шелбі. Вони давно знайомі і завжди погано ладнали, але тепер їм належить залишити свої розбіжності позаду, щоб принести компанії Ford перемогу в гонці Ле-Ман, залишивши з носом їхніх конкурентів Ferrari, які перемагають в цій гонці 5 років поспіль.

Дружину персонажа Бейла Моллі Майлс грає зірка популярного британського серіалу «Чужоземка» Катріна Балф. Українська прем'єра байопіка «Аутсайдери» відбудеться 14 листопада.

16 вересня 2019,  13:43 | Новини фільмів

Лауреати премії «Оскар» Крістіан Бейл та Метт Деймон вирішують перевернути світ автоперегонів у другому офіційному трейлері біографічної драми «Аутсайдери», яким у неділю поділилася студія 20th Century Fox.

Новий фільм режисера Джеймса Менголда, який у минулому році був номінований на «Оскар» за супергеройський екшен «Логан», відправить нас у 1966 рік і покаже протистояння двох гігантів автомобільної промисловості Ford та Ferrari, які вирішили раз і назавжди з'ясувати, чиї машини є швидшими, виступивши у 24-годинній гонці на витривалість Ле-Ман. Щоб здобути в ній перемогу, компанія Ford наймає видатного конструктора Керролла Шелбі (Деймон) та відважного гонщика Кена Майлса (Бейл), щоб вони створили новий швидкісний спорткар... всього за 90 днів.

В кінотеатри України байопік «Аутсайдери», де також зіграють Катріна Балф, Джон Бернтал, Ноа Джуп, Джей Джей Філд та Іен Гардінг, примчить 14 листопада.

14 червня 2019,  19:59 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Пристебніть ремені! Під час фіналу чемпіонату NBA був показаний новий трейлер спортивного байопіку «Аутсайдери», в якому зіграють Метт Деймон, Крістіан Бейл і Джон Бернтал.

Спортивна драма від режисера «Логана» Джеймса Менголда розповість про протистояння двох гігантів автомобільної промисловості Ford та Ferrari, які у 1966 році змагаються за першість в 24-годинній гонці на витривалість Ле-Ман. Щоб здобути в ній перемогу, боси Ford наймають конструктора Керролла Шелбі (Деймон) і британського гонщика Кена Майлса (Бейл), щоб вони створили новий швидкісний спорткар. І на це у них є всього 90 днів.

На початку місяця також вийшов перший український трейлер фільму «Аутсайдери», який повідомив, що українські глядачі зможуть побачити його на великому екрані з 14 листопада.

28 травня 2019,  02:15 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

У мережу потрапив дебютний кадр нової біографічної драми «Аутсайдери», головні ролі в якій виконають лауреати премії «Оскар» Крістіан Бейл та Метт Деймон.

Читати далі...
4 березня 2017,  20:43 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірка «Логана» Х'ю Джекман розповів, чому вибрав саме такий фінал для свого Росомахи.

Читати далі...
3 березня 2017,  20:37 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Фільми про Людей Ікс не обходяться без сцен після титрів, що натякають на події наступної частини. Та чи є така сцена в «Логані»?

Читати далі...