Новини, в яких згадується Рей Романо

23 березня 2021,  16:54 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірка хітової комедії «Зависнути у Палм-Спрінгз» Крістін Міліоті намагається втекти від свого екранного чоловіка Біллі Магнуссена, який з'єднав їхні розуми за допомогою чіпа, в шаленому трейлері серіалу «Іграшка для дорослих».

Читати далі...
27 березня 2020,  17:49 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Скучили за Г'ю Джекманом? Вже за місяць він збирається порадувати нас своєю чудовою грою в драматичній комедії від каналу HBO «Погана освіта», яка ґрунтується на одному з найгучніших скандалів в історії системи освіти США.

Читати далі...
21 лютого 2020,  21:00 | Новини фільмів

Компанія HBO презентувала тизер-трейлер драматичної комедії «Bad Education», головну роль в якій виконує номінант на премію «Оскар» Г'ю Джекман.

Фільм «Bad Education» («Погана освіта») ґрунтується на реальних подіях і буде слідувати за скандалом, що розгортається в 2006 році в одній з державних шкіл США в зв'язку з розтратою коштів її керівництвом в особі директора школи Френка Тассоне (Джекман) та адміністратора школи Пем Глакін (лауреатка премії «Оскар» Еллісон Дженні). Цей скандал став одним з наймасштабніших в історії американскої освіти, осколькі Тассоне привласнив аж 11 мільйонів доларів.

Компанію Джекману і Дженні на екрані складе номінант на премію «Золотий глобус» Рей Романо. Прем'єра драматичної комедії режисера Корі Фінлі, для якого це буде друга повнометражна робота після фільму «Чистокровні», на телеканалі HBO відбудеться навесні, 25 квітня.