Рей РоманоRay Romano

Рей Романо / Ray Romano
Народився 21 грудня 1957
Зріст: 189 см
50%
0
50%
0

Фільмографія

Ірландець (2019) ... Bill Bufalino
Погана освіта (2019) ... Big Bob Spicer
Паддлтон (2019) ... Andy
14 Back (2018) ... актор
Дістати коротуна (2017) ... Rick Moreweather
По друзям (2017) ... Ray Romano
Любов – хвороба (2017) ... Terry
Кевін почекає (2016) ... Vic
Льодовиковий період: Курс на зіткнення (2016) ... Manny
Ice Age: The Great Egg-Scape (2016) ... Manny

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень . але ви можете створити свою тему на форумі

Обговорення

Написати коментар...
Написати коментар...