Вайнона РайдерWinona Ryder

Вайнона Райдер / Winona Ryder
Повне ім'я: Winona Laura Horowitz
Народилася 29 жовтня 1971; Вайнона, Мінесота, США
Зріст: 161 см
Освіта: Театр Американської консерваторії (Сан-Франциско)
67%
2
33%
1

Фільмографія Вайнони Райдер

Екзотичне весілля (2018) ... Lindsay
Дивні дива (2016) ... Joyce Byers
$ 350 000
Покажи мені героя (2015) ... Vinni Restiano
Експериментатор (2015) ... Sasha Menkin Milgram
Scorsese's Women (2014) ... Mask
Теркс і Кайкос (2014) ... Melanie Fall
Дім, як лінія фронту / Останній рубіж (2013) ... Sheryl Marie Mott
П'яна історія (2013) ... Mary Dyer
The Killers: Here with Me (2012) ... Wax Girl
Франкінвіні 3D (2012) ... Elsa Van Helsing

Біографія Вайнони Райдер

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень Вайнони Райдер. але ви можете створити свою тему на форумі

Обговорення Вайнони Райдер

Написати коментар...
Написати коментар...