Новини, в яких згадується Джекі Чан

14 липня 2023,  01:35 | Новини фільмів

В останній місяць літа, 2 серпня, в український прокат вийде очікуваний пригодницько-комедійний мультфільм «Підлітки-мутанти Черепашки-ніндзя: Погром мутантів» від студії Paramount Pictures та продюсера Сета РогенаКороль Лев», «Хлопаки»), а поки дивимося його дубльований трейлер.

Читати далі...
27 червня 2023,  20:00 | Новини фільмів

Кіностудія Paramount Pictures, яка цього року подарувала нам хітове фентезі «Підземелля і дракони: Честь злодіїв», поділилася повноцінним трейлером очікуваної пригодницької анімації для всієї родини «Підлітки-мутанти Черепашки-ніндзя: Погром мутантів», що вийде в прокат у серпні.

Читати далі...
2 червня 2023,  04:50 | Новини фільмів

У мережі з'явився офіційний трейлер пригодницького екшену «Місія на двох», який представляє неочікуваний дует Джекі Чана та Джона Сіни. А також тут ключову роль зіграє зірка популярного серіалу «Гра престолів».

Читати далі...
6 травня 2023,  23:57 | Новини фільмів

Скучили за Джекі Чаном? Наступного тижня, 11 травня, в український прокат вийде його нова пригодницька комедія «Обережно, кінь».

Читати далі...
11 березня 2023,  00:08 | Кастінг

На роль наставника легендарної четвірки черепашок-ніндзя, майстра Сплінтера, в пригодницькому мультфільмі «Підлітки-мутанти Черепашки-ніндзя: Погром мутантів» запросили не менш легендарного актора Джекі Чана.

Читати далі...
18 квітня 2022,  12:00 | Новини фільмів

Українські кінотеатри, які перебувають у містах подалі від фронту, продовжують відновлювати свою роботу. І в них уже можна переглянути казковий сімейний мультфільм «Дракон бажань», спільного виробництва Китаю та США.

Читати далі...
24 вересня 2020,  20:00 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Його звати Чан. Джекі Чан. Український постер пригодницького екшену «Авангард» з легендарним Джекі Чаном у головній ролі повідомляє, що його прем'єра відбудеться в кінотеатрах рівно за тиждень, 1 жовтня.

Читати далі...
24 серпня 2020,  21:10 | Новини зірок | Автор: Елена Стрельбицкая

Актор Сіму Лю, який зіграє головну роль в супергеройському фільмі від Marvel Studios «Шан-Чі і легенда десяти кілець», поділився в соцмережах відео, де він демонструє свою вражаючу бойову підготовку.

Читати далі...
11 серпня 2020,  21:01 | Новини зірок | Автор: Елена Стрельбицкая

Журнал Forbes традиційно поділився рейтингом акторів, які заробили в 2020 році найбільше, і його очолив Двейн Джонсон зі значною сумою у $87,5 млн.

Читати далі...
18 лютого 2020,  01:08 | Новини фільмів

У мережі з'явився новий трейлер пригодницького екшену «Таємниця печатки дракона», в якому знялися дві легенди бойовиків Джекі Чан і Арнольд Шварценеггер.

Цей фентезійний екшен показує пригоди англійського мандрівника Джонатана Гріна (Джейсон Флемінг), якого Петро I запрошує в експедицію на Далекий Схід, щоб той намалював нові карти. В ході своєї подорожі картограф зіткнеться з масою запаморочливих відкриттів, несподіваних зустрічей з дивовижними істотами, китайськими принцесами, майстрами смертоносних бойових мистецтв і самим Лун-Ван, Царем усіх драконів, який з'являється в трейлері в декількох сценах, поки на екрані не б'ються Чан і Шварценеггер.

Разом з ними на екрані з'явиться зірка хітового серіалу «Гра престолів» Чарльз Денс. Над фільмом «Таємниця печатки дракона» працювали Росія і Китай, а його режисером став Олег Степченко.

1 лютого 2020,  18:01 | Новини фільмів

Зірка франшиз «Обладунки Бога» і «Час пік» Джекі Чан готовий до нових пригод в першому українському трейлері бойовика Стенлі Туна «Авангард».

У своєму новому комедійному екшені Джекі Чан грає лідера міжнародної таємної охоронної компанія «Авангард», яка має на озброєнні всі новітні досягнення науки і техніки. Тому коли в Великій Британії група найманців «Арктичні вовки» викрадає китайського бізнесмена та його дочку, Джекі Чан і його команда беруться за цю небезпечну справу.

Українська прем'єра фільму «Авангард» очікується навесні. Слідкуйте за новинами на Kinofilms.ua, щоб дізнатися дату прем'єри першими.

Рецензія на фільм «Форсаж: Гоббс та Шоу»
Як Двейн Джонсон і Джейсон Стейтем світ рятували
1 серпня 2019,  03:06 | Рецензії | Автор: Елена Стрельбицкая

Два роки тому дует непримиренних ворогів у виконанні Двейна Джонсона і Джейсона Стейтема практично врятував «Форсаж 8» і настільки підкорив глядачів, що незабаром ця парочка отримала свій власний фільм. Без Віна Дизеля та Мішель Родрігес, але під прапором франшизи «Форсаж». Тепер Люк Гоббс і Декард Шоу відправляються в своє сольне плавання по всьому світу, щоб врятувати людство від вірусу, який може знищити мільярди життів.

Читати далі...
20 травня 2018,  23:15 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Смотрим новые трейлеры фантастического экшена «Дэдпул 2», шпионского боевика «Миссия невыполнима: Фолаут», музыкального байопика «Богемная рапсодия», мультфильма «Суперсемейка 2», экшена «План побега 2» и нового сериала «Зачарованные».

Читати далі...
18 травня 2018,  00:30 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Кінокомпанія Lionsgate представила новий трейлер фантастичного бойовика «Кровоточива сталь» з легендарним Джекі Чаном у головній ролі.

В набитій екшеном картині з елементами науково-фантастичних трилерів 80-х Джекі Чан втілює інспектора поліції Ліна, який живе в сучасному Гонконзі. Вистежуючи божевільного лиходія-кіборга, що нагадує в трейлері Дарта Вейдера без шолома, Лін дізнається, що втрачений біохімічний винахід генетика, який створив цього лиходія, було вживлено в його зниклу дочку. За допомогою молодого хакера Лін знаходить зв'язок між пристроєм, який переслідує його дочку, футуристичною армією його ворога й дивним феноменом, який отримав назву «Кровоточива сталь». І робить він це, зображуючи Людину-павука на даху Сіднейської опери.

Світова прем'єра «Кровоточивої сталі» відбулася в грудні 2017 року. Американський реліз фільму Чжана Ліцзя відбудеться 6 липня.

16 грудня 2017,  00:22 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Дивимося перший тизер пригодницького фентезі «Таємниця Печатки дракона: Подорож до Китаю», який представляє героїв Арнольда Шварценеггера і Джекі Чана.

Фільм є продовженням фентезі «Вій» і покаже пригоди англійського мандрівника Джонатана Гріна (Джейсон Флемінг) в Піднебесній. Шварценеггер тут втілює капітана Джеймса Кука, а Чан — Майстра, якого Кук, як показує цей тизер, тримає в Тауері.

У світовий прокат сиквел Олега Степченко вийде в 2018 році.