Новини, в яких згадується Олівія Вайлд

15 вересня 2022,  23:24 | Новини фільмів

Разом з дубльованим трейлером божевільної драми «Вавилон» за участю таких голлівудських зірок першої величини, як Бред Пітт та Марго Роббі, з'явилася інформація про те, що вона вийде в український прокат на початку 2023 року.

Читати далі...
30 липня 2022,  15:01 | Новини фільмів

Однією з головних кінопрем'єр тижня в українських кінотеатрах став пригодницький мультфільм для всієї родини «DC Ліга СуперУлюбленців», який критики називають «більшими веселощами, аніж "Ліга Справедливості"».

Читати далі...
21 липня 2022,  20:30 | Новини фільмів

Зірка культового горору «Сонцестояння» Флоренс П'ю знову опиняється у заручниках у дивного культу у другому трейлері драматичного трилера «Не хвилюйся, серденько», де її чоловіка зіграє відомий співак Гаррі Стайлс.

Читати далі...
3 травня 2022,  11:40 | Новини фільмів

Нова Чорна вдова заводить гарячий роман з Еросом у психологічному трилері «Не хвилюйся, люба» («Don't Worry Darling»), який зняла відома актриса Олівія ВайлдДоктор Хаус», «Трон: Спадок», «Ковбої проти прибульців»).

Читати далі...
22 серпня 2020,  19:05 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

На цьому тижні однією з найгучніших новин стала новина про те, що студія Sony Pictures хоче зняти ще один фільм про жінку-супергероїню, а його режисеркою стане Олівія Вайлд. І тепер ми точно знаємо, що цей проект буде про Жінку-павук.

Читати далі...
20 серпня 2020,  16:35 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Студія Sony Pictures запросила Олівію Вайлд очолити новий проект з жінкою-супергероїнею в головній ролі, заснований на коміксах Marvel.

Читати далі...
25 березня 2020,  23:05 | Статті | Автор: Елена Стрельбицкая

Щоб відвернути вас від сумних думок у зв'язку з продовженням карантину, ми підготували добірку з 15 веселих комедій, які вийшли на екрани в 2019 році та ідеально підходять для домашнього перегляду.

Читати далі...
Рецензія на фільм «Річард Джуелл»
Сірий портрет американського героя
21 лютого 2020,  05:00 | Рецензії | Автор: Елена Стрельбицкая

Влітку 1996 року в американському місті Атланта, штат Джорджія, проходили Олімпійські ігри, але міжнародні змагання спортсменів та їхні нові рекорди затьмарив терористичний акт, який стався в парку Сентенніел. Там вибухнула бомба, яка забрала два життя і поранила 111 людей, і жертв було б в рази більше, якби бомбу вчасно не виявив охоронець Річард Джуелл і не почав евакуювати людей. Декілька днів ЗМІ брали у нього інтерв'ю і називали його героєм, але потім все різко змінилося, коли ФБР без будь-яких доказів стало підозрювати його в організації теракту. Медіа швидко підхопили цю сенсацію і перетворили життя героя на справжнє пекло.

Читати далі...
18 лютого 2020,  01:41 | Новини фільмів

Студія Warner Bros. поділилася цікавим відео про створення нової біографічної драми Клінта Іствуда «Річард Джуелл», на рахунку якої є по 1 номінації на премії «Оскар» і «Золотий глобус».

Читати далі...
18 жовтня 2019,  17:05 | Новини фільмів

Володар 4 премій «Оскар» Клінт Іствуд повертається у світ біографічних драм зі своїм новим фільмом «Річард Джуелл», головні ролі в якому виконають Пол Волтер Гаузер з байопіку «Я, Тоня» та лауреат премії «Оскар» Сем Роквелл.

«У Столітньому парку лежить бомба. У вас тридцять хвилин». Так світ вперше познайомиться з Річардом Джуеллом (Гаузер), охоронцем, який повідомив про виявлений пристрій під час теракту в Атланті в 1996 році. Ця звістка одразу зробила Річарда героєм, адже він врятував безліч життів. Але протягом декількох наступних днів життя Річарда Джуелла перетворюється на пекло, тому що він стає підозрюваним номер один у ФБР, його засуджує преса і громадськість. Щоб очистити своє ім'я, Річард звертається до незалежного адвоката Вотсона Браянта (Роквелл), якому заявляє про свою невинуватість.

В український прокат байопік «Річард Джуелл», де також зіграли Олівія Вайлд, Джон Гемм і Кеті Бейтс, вийде 20 лютого 2020 року.

1 лютого 2019,  15:06 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Вчора в Інтернеті з'явився офіційний трейлер детективно-драматичного трилера «Лінчувальниця» із зіркою серіалу «Доктор Хаус» Олівією Вайлд у головній ролі.

«Лінчувальниця» («A Vigilante») розповідає про молоду жінку на ім'я Седі (Вайлд), яка багато пережила і довго тренувалася, щоб стати тією, ким вона є сьогодні, захисницею жертв домашнього насильства. Вона допомагає їм втекти від своїх гнобителів і мстить останнім за все, що ті з ними зробили.

У березні повнометражний режисерський дебют Сари Даггар-Ніксон буде представлений на американському фестивалі South by Southwest, а через кілька тижнів він вийде у світовий прокат.

Минулої осені Вайлд можна було побачити на великому екрані в драматичній картині Дена Фогельмана «Життя, яке воно є».

12 жовтня 2018,  20:38 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Антоніо Бандерас, на чиєму рахунку є 3 номінації на премію «Золотий глобус», говорить рідною іспанською мовою у третьому фрагменті драматичної картини «Життя, яке воно є».

«Життя, яке воно є» розповість про молоду пару (Оскар Айзек і Олівія Вайлд), яка очолює історію кохання, що охоплює різні покоління, декади і континенти. Новий фрагмент фільму відправляє в сонячний іспанський регіон Андалусія і показує, як бізнесмен містер Сассіоне (Бандерас) розповідає своєму новому знайомому Хав'єру (Серхіо Періс-Менчета) складну історію своєї родини і пояснює, чому для нього так важлива ця земля та її оливки.

Дивіться також офіційний український трейлер фільму «Життя, як воно є». В Україні нова драма Дена Фогельмана виходить у прокат на наступному тижні, 18 жовтня.

5 жовтня 2018,  18:44 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Другий офіційний фрагмент драматичної картини «Життя, яке воно є» показує Оскара Айзека та Олівію Вайлд в костюмах з «Кримінального чтива».

Драма Дена Фогельмана розповість про Вілла та Еббі (Айзек і Вайлд), молоду пару, яка очолює історію кохання, що охоплює різні покоління, декади і континенти. У новому фрагменті вони відправляються на костюмовану вечірку в образах Мії Воллес та Вінсента Веги з «Кримінального чтива», і поки інші веселяться, Еббі зізнається Віллу в коханні, але каже, що її часом лякає обсяг його почуттів і що вона може виявитися не готовою до того, щоб її так сильно кохали. Вілл відповідає, що він знайде інший спосіб, наприклад, буде кохати її тільки по непарних днях тижня і присвятить усе своє життя тому, щоб вони були щасливі разом.

Дивіться також романтичний фрагмент фільму «Життя, яке воно є», в якому Вілл пояснює Еббі, чому він ніяк не наважується покликати її на побачення. В прокат повнометражна картина від творця серіалу «Це ми» вийде 18 жовтня.

2 жовтня 2018,  15:51 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Вийшов перший фрагмент драматичного фільму «Життя, яке воно є» («Саме життя»), який показує зворушливий початок стосунків героїв Оскара Айзека і Олівії Вайлд.

У центрі картини «Життя, яке воно є» буде молода пара Вілл та Еббі у втіленні Айзека і Вайлд, яка очолює історію кохання, що охоплює різні покоління, декади і континенти. У першому фрагменті Еббі запитує у Вілла, коли він нарешті покличе її на побачення, на що він відповідає, що чекає на відповідний момент, оскільки коли він зважиться на це, то це змінить їхні життя назавжди. Коли він покличе її на побачення, то шляху назад не буде, він більше ніколи не буде ні з ким зустрічатися, він більше нікого не буде кохати, він більше ніколи не буде турбуватися ні про що інше. Коли він покличе її на побачення, це буде найважливішим моментом, який визначить все його життя, тому він хоче зробити це правильно.

Дивіться також український трейлер «Життя, яке воно є». У кіно з 18 жовтня.

23 серпня 2018,  12:31 | Оновлення

З'явився український трейлер драматичного фільму «Життя, яке воно є». Тонка та непередбачувана історія з Оскаром Айзеком, Олівією Вайлд та Антоніо Бандерасом у головних ролях.

Життя молодої пари на перехресті різних доль, розділених десятиліттями та континентами. Одна подія запускає невидимий механізм і народжує диво, яке хтось назве… сенсом.

Українська прем'єра «Життя, яке воно є» очікується 18 жовтня.