Алекс Гарсиа ЛопесAlex Garcia Lopez

50%
0
50%
0

Фільмографія

Відьмак (2019) ... режисер
Моторошні пригоди Сабріни (2018) ... режисер
Плащ і Кинджал (2018) ... режисер
Каратель (2017) ... режисер
Люк Кейдж (2016) ... режисер
Той, що виганяє диявола (2016) ... режисер
Бійтеся ходячих мерців (2015) ... режисер
Шибайголова (2015) ... режисер
Residue (2015) ... режисер
Осад (2015) ... режисер

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень . але ви можете створити свою тему на форумі

Обговорення

Написати коментар...
Написати коментар...