Новини фільмів, в яких згадується Ентоні Гопкінс

11 березня 2021,  19:59 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Лауреат премії «Оскар» Ентоні Гопкінс стає батьком лауреатки премії «Оскар» Олівії Колман в драматичній стрічці «Батько», яка на початку року отримала 4 номінації на премію «Золотий глобус».

Читати далі...
25 вересня 2020,  20:05 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Компанія Sony Pictures Classics представила зворушливий трейлер драматичного фільму «Батько» («The Father»), головні ролі в якому виконують лауреати премії «Оскар» Олівія Колман та Ентоні Гопкінс.

Читати далі...
22 травня 2020,  18:30 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Четвірка рідкісних концепт-артів супергеройського фільму режисерів Ентоні і Джо Руссо «Месники: Війна нескінченності», якому цієї весни виповнилося 2 роки, представляє альтернативні костюми та різні зачіски бога грому Тора.

Читати далі...
11 листопада 2019,  17:41 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Дивимося нові трейлери комедійного екшена «Погані хлопці назавжди», діснеївського мультфільму «Крижане серце 2» і пригодницької кінострічки «Аеронавти», а також дебютні трейлери науково-фантастичного горора «Людина-невидимка» і нового піксарівського мультфільму «Душа».

Читати далі...
6 листопада 2019,  16:39 | Новини фільмів

Номінант на премію «Оскар» Ентоні МакКартен, відомий завдяки фільмам «Теорія всього», «Темні часи» і «Богемна рапсодія», написав нову біографічну драму «Два Папи», чий трейлер вийшов вчора на Netflix.

Байопік режисера Фернанду Мейрелліша буде інтимним поглядом на непрості відносини консервативного Папи Римського Бенедикта XVI (Ентоні Гопкінс), який після гучного скандалу збирається відректися від свого престолу, і його майбутнього спадкоємця, ліберального Папи Римського Франциска (Джонатан Прайс). Фільм покаже, про що Папи говорять за закритими дверима Ватикану, гуляючи садом, поїдаючи піцу і граючи на фортепіано.

В обмежений американський прокат фільм «Два Папи» вийде 27 листопада, а на Netflix його прем'єра відбудеться наприкінці року, 20 грудня.

30 серпня 2019,  14:45 | Новини фільмів

Перший тизер драматичного фільму Фернанду Мейрелліша «Два Папи», натхненного реальними подіями, показує, про що говорять Папи за закритими дверима.

У тизері Папа Римський Бенедикт XVI (Ентоні Гопкінс) запитує свого майбутнього наступника Папу Римського Франциска (Джонатан Прайс), чи чув він про The Beatles, але виявляється, що Бенедикт сам не знає, хто така «Eleanor Rigby». Далі Бенедикт зазначає, що Франциск завжди був його «найсуворішим критиком», і каже, що «Бог виправляє помилки одного Папи, посилаючи світові іншого Папу». І він би хотів побачити, хто його замінить.

Світова прем'єра фільму «Два Папи» відбудеться завтра. 31 серпня, на кінофестивалі в американському місті Теллурайд.

30 травня 2018,  15:11 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

На честь прем'єри своєї нової адаптації трагедії Вільяма Шекспіра «Король Лір» телеканал BBC поділився її розширеним фрагментом, де з'являються Ентоні Хопкінс, Емма Томпсон і Крістофер Екклстон.

Читати далі...
28 травня 2018,  17:13 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Минулого тижня вийшли нові українські трейлери шпигунського екшену «Місія неможлива: Фолаут», пригодницької адаптації Енді Серкіса «Мауглі», бойовика «Хмарочос», пригодницького фільму «Робін Гуд» та українського фентезі «Бобот та Енергія Всесвіту», а також ТБ-ролики наукової фантастики «Світ Юрського періоду 2» та мультфільму «Суперсімейка 2».

Читати далі...
13 лютого 2018,  03:14 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Вирізана сцена супергеройського екшену «Тор: Рагнарок» показує Тора (Кріс Гемсворт) і Брюса Беннера (Марк Руффало) в викраденому зорельоті.

Тор розповідає, що його батько Одін (Ентоні Хопкінс) був убитий Гелою (Кейт Бланшетт), і ділиться з другом, що дуже переживає з приводу постійної війни членів його сім'ї між собою, але у Беннера не дуже добре виходить співчувати. Після перезйомок смерті Одіна ця сцена виявилася нелогічною, але в ній є декілька веселих моментів. Наприклад, в якості бонуса тут з'являється Валькірія (Тесса Томпсон), яка з'їдає якусь повзучу істоту, і дивно танцюючий зі щупальцями Грандмайстер (Джефф Голдблюм).

Дивіться нову фічуретку «Тор: Рагнарок», в якій Роберт Дауні мол. і Гемсворт говорять про еволюцію Тора.