Яцек ПонедзялекJacek Poniedzialek

50%
0
50%
0

Фільмографія

Ефір (2018) ... Doctor
Ja teraz klamie (2018) ... актор
Serce milosci (2017) ... актор
Kantor (2017) ... актор
Артисти (2016) ... актор
Пакт (2015) ... Daniel Grodecki
Зерно правди (2015) ... Jaroslaw Klejnocki
Чужорідне тіло (2014) ... Journalist
Portret (2014) ... Actor
Кров від крові (2012) ... «Holender»
Відео з участю

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень . але ви можете створити свою тему на форумі

Обговорення

Написати коментар...
Написати коментар...