Новини, в яких згадується Мішель Йєо

13 лютого 2024,  18:12 | Новини фільмів

Аріана Гранде та Синтія Еріво стають відьмами з країни Оз у казковому тизер-трейлері фентезійного мюзиклу «Зла: Частина перша» від студії Universal Pictures.

Читати далі...
7 грудня 2023,  18:56 | Новини серіалів

Лавреатка премії «Оскар» Мішель Єо продовжує активно працювати після фільму «Все завжди і водночас», що й приніс їй заповітну статуетку. І її наступним проєктом буде сповнений екшеном серіал для Netflix «Брати Сунь».

Читати далі...
20 липня 2023,  18:24 | Новини фільмів

У своїй третій пригоді «Привиди у Венеції», заснованій на однойменному романі письменниці Агати Крісті, легендарний детектив Еркюль Пуаро у втіленні Кеннета Брани зіштовхнеться з дуже моторошною загадкою.

Читати далі...
3 травня 2023,  21:01 | Новини фільмів

Оптимус Прайм, Бамблбі та їхні нові друзі-трансформери готуються до битви з могутнім та небезпечним ворогом в повноцінному трейлері науково-фантастичного екшену «Трансформери: Час Звіроботів».

Читати далі...
18 квітня 2023,  18:43 | Новини фільмів

На честь старту знімального процесу режисер Джон М. Чу поділився першими кадрами масштабного фентезі-мюзиклу «Зла» («Wicked»), який буде розбитий на два фільми.

Читати далі...
12 квітня 2023,  10:53 | Кастінг

Одну з ключових ролей в очікуваній екранізації знаменитого бродвейського мюзиклу «Wicked» («Зла») виконає відома співачка Аріана Гранде, а компанію їй складуть голлівудські зірки. І ми вже знаємо, які саме ролі вони виконають.

Читати далі...
17 березня 2023,  20:23 | Новини серіалів

Платформа Disney+ представила тизер-трейлер свого майбутнього серіалу «Американець китайського походження», в якому зіграють зірки оскароносного фільму «Все завжди і водночас» Мішель Йєо та Ке Хью Кван.

Читати далі...
13 березня 2023,  15:17 | Нагороди та премії

Найкращим актором на 95-й церемонії нагородження «Оскар» став зірка драми «Кит» Брендан Фрейзер, а Найкращою актрисою назвали зірку стрічки «Все завжди і водночас» Мішель Йєо.

Читати далі...
13 березня 2023,  14:28 | Нагороди та премії

Науково-фантастична драма «Все завжди і водночас» стала головним тріумфатором 95-ї церемонії нагородження премії «Оскар», отримавши рекордні для цього сезону 7 статуеток, включаючи нагороду в номінації Найкращий фільм року.

Читати далі...
4 березня 2023,  09:36 | Кастінг

Зірка хітової стрічки «Все завжди і водночас» Мішель Йєо продовжує підкорювати жанр наукової фантастики, і її наступним проєктом у цьому напрямку стане пригодницький екшен «Трансформери: Час Звіроботів».

Читати далі...
14 листопада 2022,  20:45 | Новини серіалів

Вийшов тизер-трейлер пригодницького фентезі «Відьмак: Кровне походження», події якого будуть позвиватися за 1 200 років до подій «Відьмака».

Читати далі...
18 жовтня 2022,  23:44 | Новини фільмів

За допомогою нового трейлера пригодницього фентезі «Школа Добра і Зла» («The School for Good and Evil») американська стримінгова платформа Netflix нагадала нам, що його онлайн-прем'єра відбудеться вже у цю середу, 19 жовтня.

Читати далі...
19 вересня 2022,  18:58 | Новини фільмів

Стримінгова платформа Netflix нарешті представила офіційний трейлер своєї очікуваної осінньої прем'єри — казкового фентезі «Школа Добра і Зла», що є екранізацією першого роману з хітової серії письменника Сомана Чайнані, що став бестселером за версією The New York Times.

Читати далі...
15 серпня 2022,  02:25 | Рецензії | Автор: Олена Стрельбицька

Армія миленьких жовтеньких створінь, яких назвали посіпаками/міньйонами, вперше з'явилася на великих екранах у 2010 році у мультфільмі «Нікчемний я», миттєво підкоривши серця глядачів різного віку. З того часу ці чарівні посіпаки, які розмовляють своєю кумедною мовою й постійно потрапляють у різні веселі ситуації, які змушують аудиторію голосно сміятися, стали міжнародним культурним феноменом, що захопив світ шаленими темпами. У 2015 році посіпаки отримали свій перший сольний мультфільм, і він, звичайно, заробив мільярд. А тепер вони готові до ще однієї божевільно-кумедної пригоди під назвою «Посіпаки: Становлення лиходія», що розповість про їхнє знайомство з великим та нікчемним лиходієм Ґру...

Читати далі...
11 квітня 2022,  19:05 | Новини фільмів

Легендарний Семюел Л. Джексон представив перший трейлер пригодницького мультфільму від Paramount Pictures «Сяючий самурай» («Paws of Fury: The Legend of Hank»), де він озвучує кота-самурая, який відчайдушно намагається не матюкатися.

Читати далі...