Новини, в яких згадується Харі Пейтон

25 липня 2020,  18:25 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Теж з нетерпінням чекаєте на фінальну серію 10 сезону постапокаліптичного серіалу «Ходячі мерці»? Тоді швидше дивіться її ексклюзивний фрагмент, представлений вчора в рамках віртуальної конвенції Comic-Con, де повертаються знайомі обличчя.

Читати далі...
3 серпня 2019,  00:14 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Скучили за Дерілом, Керол, Мішонн, Ніганом та жахливими зомбі? Тоді дивіться розширений трейлер 10 сезону хітового серіалу «Ходячі мерці», який показали в липні на конвенції Comic-Con.

У нових серіях на наших героїв чекає зовсім інша війна з Шептунами та їхньою предводителькою Альфою (Саманта Мортон), яку можна побачити в трейлері. Також нам показують, як Деріл (Норман Рідус) стикається віч-на-віч з Ніганом (Джеффрі Дін Морган), Мішонн (Данай Гуріра) і Росіта (Крістіан Серратос) відважно борються із зомбі, Керол (Мелісса МакБрайд) і Деріл мріють просто сісти на байк і втекти подалі на захід, Мішонн цілується з Єзекіїлем (Харі Пейтон) і... бере в руки битку Нігана Люсіль. А ви до цього готові?

Прем'єра 10 сезону «Ходячих мерців» відбудеться восени, 6 жовтня.

27 червня 2019,  18:13 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Мультивсесвіт може від такого вибухнути. Прибув трейлер супергеройського мультфільму «Юні титани, вперед! проти Юних титанів», який показує епічну зустріч двох версій однієї команди з коміксів DC.

Читати далі...
13 серпня 2018,  15:50 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

У новому фрагменті супергеройського мультфільму «Юні титани, вперед!» суперлиходію Слейду набридло, що його плутають з Дедпулом.

Для своїх нових злочинних справ Слейд (Вілл Арнетт) вирішує викрасти спеціальний кристал, але на місце злочину вчасно прибувають юні супергерої Робін (Скотт Менвылль), Старфаер (Хинден Волш), Кіборг (Харі Пейтон), Рейвен (Тара Стронг) та Бістбой (Грег Сайпс), щоб його зупинити. Вони приймають Слейда за Дедпула, що викликає у суперлиходія лють, і він на повний голос оголошує їм своє справжнє ім'я.

Дивіться також розширений фрагмент «Юні титани, вперед!», де герої переписують історію Ліги справедливості. У світовий прокат мультфільм вийшов в липні.

3 серпня 2018,  20:16 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Розширений фрагмент супергеройського мультфільму «Юні титани, вперед!» показує подорож героїв в минуле, на Криптон, на Теміскіру і назад у майбутнє.

Щоб стати професійними супергероями, п'ятірка тінейджерів з суперздібностями в особі Робіна (Скотт Менвілль), Старфаер (Хінден Волш), Кіборга (Харі Пейтон), Рейвен (Тара Стронг) та Бістбоя (Грег Сайпс) вирішує переписати історію. Вони знають, що кожен супергерой Ліги справедливості став воїном та захисником пригноблених, оскільки пережив у дитинстві серйозне випробування, і команда хоче це виправити, не думаючи, чим це обернеться для їх світу.

Дивіться також фрагмент «Юні титани, вперед!» за участю дорослих членів Ліги справедливості. У світовий прокат мультфільм вийшов наприкінці липня.

31 липня 2018,  02:28 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Новий фрагмент супергеройського мультфільму «Юні титани, вперед!» показує членів Ліги справедливості в особі Супермена, Диво-жінки і Зеленого ліхтаря.

Робін (Скотт Менвілль), Старфаєр (Хінден Волш), Кіборг (Харі Пейтон), Рейвен (Тара Стронг) і Бістбой (Грег Сайпс) хочуть, щоб про них зняли окремий супергеройський фільм, і вирішують запитати поради у більш досвідчених рятівників Землі: Супермена (Ніколас Кейдж), Диво-жінки (Холзі) та Зеленого ліхтаря (Ліл Ярі), про кожного з яких вже знімали кіно. І члени Ліги справедливості, особливо не добираючи слів, говорять юним героям, що у них не буде свого кіно, оскільки їх ніхто не сприймає всерйоз.

У світовий прокат мультфільм «Юні титани, вперед!» вийшов минулого тижня, 26 липня, і, на жаль, він не буде демонструватися в кінотеатрах України.

На сайті Rotten Tomatoes пригоди юних супергероїв набрали 90% позитивних рецензій критиків, що є всього на 2% менше, ніж у минулорічної «Диво-жінки».

27 липня 2018,  20:31 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Втекти від погоні Бетмена є неможливою місією, показує новий фрагмент супергеройського мультфільму від Warner Bros. і DC «Юні титани, вперед!».

Юні супергерої Робін (Скотт Менвілль), Кіборг (Харі Пейтон), Старфаер (Хінден Волш), Рейвен (Тара Стронг) та Бістбой (Грег Сайпс) відчайдушно намагаються втекти від Бетмена (Джиммі Кіммел), чия свідомість перебуває під контролем суперлиходія. Але що б вони не робили, Бетмен знаходить спосіб продовжити погоню, змінюючи Бетмобіль на Бетпод, Бетсамокат і Бетролики. При цьому Темний лицар кричить назви фільмів своєї франшизи з 1990-х «Бетмен», «Бетмен повертається» і «Бетмен назавжди».

У світовий прокат мультфільм «Юні титани, вперед!» вийшов учора, але, на жаль, він не буде показаний в українських кінотеатрах.

7 липня 2018,  14:46 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

П'ятірка недооцінених супергероїв мультфільму «Юні титани, вперед!» плутає суперлиходія Слейда з Дедпулом в своєму новому ТБ-ролику.

Робін (Скотт Менвілль), Кіборг (Харі Пейтон), Старфаер (Хінден Волш), Рейвен (Тара Стронг) та Бістбой (Грег Сайпс) завжди мріяли отримати свій власний супергеройський фільм. Для цього їм тільки треба прославитися, здобувши перемогу над небезпечним суперлиходієм. І тут героям попадається Слейд (Вілл Арнетт), який як раз збирався завоювати світ.

У минулому місяці репер Ліл Ярі, який озвучує Зеленого ліхтаря, представив пісню для саундтрека «Юні титани, вперед!».

На жаль, мультфільм пропав з графіка українських релізів.

30 червня 2018,  01:40 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Приєднавшись до касту мультфільму «Юні титани, вперед!», американський репер Ліл Ярі вирішив скласти пісню про його недооцінених супергероїв.

Якщо ви не дивилися мультсеріал «Юні титани, вперед!», то в даному відео Ліл Ярі розповість під музику, що Бістбой (Грег Сайпс) вміє перетворюватися на різних тварин, іншопланетна принцеса Старфаер (Хінден Волш) стріляє зарядами енергії і володіє супершвидкістю, Кіборг (Харі Пейтон) був удосконалений за допомогою останніх технологій і може створювати суперпушку, Робін (Скотт Менвілль) очолює команду, і у нього дуже маленькі руки, а Рейвен (Тара Стронг) є безшумною і непомітною, як тінь.

Сам репер озвучить члена Ліги справедливості Зеленого ліхтаря. Також в цій історії з'являться Бетмен, Диво-жінка і Супермен.

Дивіться другий трейлер мультфільму «Юні титани, вперед!», який тролить Дедпула. У кіно з 26 липня.

3 травня 2018,  20:42 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

На своих новых постерах герои мультфильма «Юные титаны, вперед!» пытаются понять, чем супергерои «Лиги справедливости» лучше их.

Читати далі...
1 травня 2018,  20:15 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Поки студійний відділ Marvel просуває свій фільм «Людина-мураха і Оса», компанії Warner Bros. і DC вирішили опублікувати повноцінний трейлер супергеройського мультфільму «Юні титани, вперед!».

Юним супергероям Робіну (Скотт Менвілль), Кіборгу (Харі Пейтон), Старфаєр (Хінден Волш), Рейвен (Тара Стронг) та Бістбою (Грег Сайпс) набридло бути другорядними персонажами, тому вони вирішують за всяку ціну звернути на себе увагу босів великої студії і отримати свій сольний фільм. Для цього вони знаходять суперлиходія Слейда (Вілл Арнетт), якого приймають за Дедпула з всесвіту Людей Ікс, і вирішують його перемогти.

В кінотеатри мультфільм Аарона Хорвата і Пітера Райди Михаїла прибуде 26 липня. З нетерпінням чекаємо на офіційний український трейлер.

26 березня 2018,  16:14 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Замість повноцінного трейлера повнометражної анімації «Юні титани, вперед!» студія Warner Bros. випустила 30-секундний ТБ-ролик, де висміюється сольник Зеленого ліхтаря.

Супергерої-підлітки Робін (Скотт Менвілль), Кіборг (Харі Пейтон), Старфаер (Хінден Волш), Рейвен (Тара Стронг) та Бістбой (Грег Сайпс) надзвичайно раді, що отримали повнометражний фільм, і готові сповна скористатися цією можливістю стати зірками великого екрану. Вони відправляються на студію Warner Bros., де світ рятують Супермен (Ніколас Кейдж), Зелений ліхтар (Ліл Ярі) і Диво-жінка (Холзі).

Також дивіться тизер-трейлер «Юні титани, вперед!». В український прокат мультфільм прибуде 26 липня.

17 лютого 2018,  23:35 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Дивимось офіційний трейлер нової анімаційної картини від Warner Bros. Animation «LEGO Супергерої DC: Флеш».

Підступний суперлиходій Зворотний Флеш (Двайт Шульц) маніпулює Силою швидкості, ув'язнюючи Флеша (Джеймс Арнольд Тейлор) у часовій петлі, змушуючи супергероя знову й знову проживати один і той же день. Флеш повинен знайти спосіб відновити час і нарешті перемогти свого найгіршого ворога, перш ніж все буде втрачено. Компанію Баррі Аллену в цій пригоді складуть члени Ліги справедливості Бетмен (Трой Бейкер), Диво-жінка (Грей ДеЛісл), Супермен (Нолан Норт) та Кіборг (Харі Пейтон).

Світова прем'єра мультфільму Етана Сполдінга  («Аватар: Легенда про Аанга», «Бетмен: Напад на Аркхем») відбулася 13 лютого.

11 січня 2018,  02:51 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Кіностудія Warner Bros. представила тизер-трейлер повнометражного мультфільму «Юні титани, вперед!», заснованого на однойменному мультсеріалі.

Мультфільм розповідає про пригоди п'ятірки супергероїв-підлітків Робіна (Скотт Менвілль), Кіборга (Харі Пейтон), Старфаєр (Хінден Волш), Рейвен (Тара Стронг) та Бістбоя (Грег Сайпс). В даному відео вони демонструють свою любов до Диво-жінки, а також підколюють Аквамена.

У кінотеатри «Юні титани, вперед!» увірвуться влітку.