Майкл ДогертіMichael Dougherty

50%
0
50%
0

Фільмографія

Ґодзілла II: Король монстрів (2019) ... режисер, сценарист (и сюжет)
Люди Ікс: Апокаліпсис (2016) ... сценарист (рассказ)
Крампус: викрадач різдва (2015) ... режисер, продюсер, сценарист
Making Friends (2011) ... режисер, продюсер (исполнительный продюсер), сценарист
Гаманець або життя (2007) ... режисер

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень . але ви можете створити свою тему на форумі

Обговорення

Написати коментар...
Написати коментар...