Новини, в яких згадується Едріанн Палікі

27 липня 2018,  19:53 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Безжурна команда не зовсім успішного дослідницького зорельота готова до нових пригод в трейлері 2 сезону серіалу «Орвілл», показаного на конвенції Comic-Con.

Науково-фантастична комедія, чиї події розвиваються через 400 років в майбутньому, слідує за екіпажем корабля USS Orville, який складається з людей та іншопланетян. На чолі команди знаходиться капітан Ед Мерсер (Сет МакФарлейн), а його першим помічником є його колишня дружина Келлі Грейсен (Адрієн Палікі), чиї відносини значно потеплішали з початку серіалу. Отримавши сигнал лиха з далекої планети, куди ще не ступала нога представника флоту, вони відправляються в небезпечну подорож, яка обернеться для багатьох членів команди справжнім випробуванням.

«Орвілл», де також грають Пенні Джонсон, Скотт Граймз, Пітер Макон, Холстон Сейдж, Дж. Лі та Марк Джексон, повернеться на екрани у кінці року, 30 грудня.

26 вересня 2017,  00:46 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Агент Ленс Хантер приїде в гості до команди Філа Колсона в 5 сезоні серіалу «Агенти Щ.И.Т.».

Читати далі...
5 серпня 2017,  20:55 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Новий трейлер науково-фантастичного серіалу «Орвілл», творцем якого виступає Сет МакФарлейн, показує пригоди капітана космічного корабля Еда Мерсера у втіленні МакФарлейна і його веселої команди, до якої увійшли Едріанн Палікі, Скотт Граймз, Пенні Джонсон та Холстон Сейдж. Вони, як і герої «Зоряного шляху», яким натхненний даний серіал, борознять простори всесвіту, потрапляють в космічні халепи й борються з ворожо налаштованими інiоплянетянами.

Прем'єра 1 сезону, який буде складатися з 13 серій, очікується 10 вересня.

21 травня 2017,  15:00 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Володар 3 премій «Еммі» і творець «Гріфінів» Сет Макфарлейн придумав пародійний серіал на «Зоряний шлях», чиї події будуть розвиватися в 2300 році і покажуть пригоди екіпажу не дуже працюючого корабля зоряного флоту Землі. Головну роль МакФарлейн виконує тут сам, а компанію йому склали Едріанн ПалікіАгенти Щ.И.Т.»), Чад КоулменХодячі мерці»), Скотт ГраймзШвидка допомога»), Пенні ДжонсонКасл») і Холстон СейджКриза»).

Режисером однієї з серій 1 сезону, чия прем'єра відбудеться восени, став Джон Фавро, який зняв «Залізну людину».

25 квітня 2015,  13:08 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Телеканал ABC и Marvel собираются выпустить спин-офф драмы «Агенты «Щ.И.Т.», и актеры Эдрианн Палики и Ник Блад готовятся подписаться на его главные роли.

Персонажи Блада и Палики, бывшие муж и жена Лэнс Хантер и Барбара «Бобби» Морз (известная как Пересмешница), присоединились к «Агентам «Щ.И.Т.» ранее во 2 сезоне и очень быстро стали любимчиками зрителей. Лэн – остроумный снайпер-наемник, Бобби же сперва работала под прикрытием в лабораториях ГИДРЫ, а теперь вернулась в команду Колсона.

Спин-офф планируют сделать немного в духе «Мистера и миссис Смит», и его события будут запущены исходом этого сезона «Агентов «Щ.И.Т.».

Сценарий к спин-оффу напишут исполнительные продюсеры «Агентов «Щ.И.Т.» Джеффри Белл и Пол Збышевски. Пока он не будет готов, ABC не даст зеленый свет. Но если сериал выберут, то его шоураннером должен быть Збышевски.

Данный спин-офф – лишь один из будущих сериалов, которые планирует запустить Marvel совместно с ABC. Ходят слухи, что еще разрабатывается сериал, чьи события будут происходить вокруг Мисс Марвел. Также на следующий сезон была продлена драма «Агент Картер».

Новая серия «Агентов «Щ.И.Т.» «The Dirty Half Dozen» выйдет 28 апреля.