Майкл МаннMichael Mann

Майкл Манн / Michael Mann
Повне ім'я: Michael Kenneth Mann
Народився 5 лютого 1943; Чикаго, Іллінойс, США
Зріст: 173 см
50%
0
50%
0

Фільмографія Майкла Манна

Аутсайдери (2019) ... продюсер (исполнительный продюсер)
Code(s) Polar (2016) ... актор
Стажер (2015) ... Tai Chi Class
Хакер (2015) ... режисер, продюсер
Очевидець (2012) ... продюсер (исполнительный продюсер)
Фарт (2011) ... режисер, продюсер (исполнительный продюсер)
Поля (2011) ... продюсер
Джонні Д. (2009) ... режисер

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень Майкла Манна. але ви можете створити свою тему на форумі

Обговорення Майкла Манна

Написати коментар...
Написати коментар...