Новини, в яких згадується Джонні Лі Міллер

11 листопада 2022,  22:24 | Новини серіалів

На Netflix відбулася прем'єра п'ятого сезону мегапопулярного і часом скандального серіалу «Корона», що розповідає історію життя королеви Єлизавети II, і в ньому з'явилося багато відомих британських акторів, причому не тільки в ролях членів королівської родини, а і в ролях другорядних персонажів. Як, наприклад, колишній Шерлок Холмс та колишній Джеймс Бонд.

Читати далі...
21 жовтня 2022,  02:05 | Новини серіалів

Майбутній сезон історичної драми від Netflix «Корона» буде ще більш скандальним за попередній, як обіцяє його напружений трейлер, де знову в центрі уваги опиняється нещасливий шлюб принца Чарльза та принцеси Діани.

Читати далі...
19 червня 2020,  21:20 | Статті

Згадуємо 5 найпопулярніших головних героїв, які підкорюють глядачів з великих та малих екранів у різних втіленнях найдовше — деякі навіть з 1899 року, тобто практично з самого винаходу кінематографа.

Читати далі...
20 травня 2019,  20:00 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Джоан Ватсон вирішила кардинально змінити імідж і пофарбувалася в блондинку в промо-ролику фінального сезону детективного серіалу «Елементарно».

Друзі і колеги по справам з розшуку Шерлок Холмс (Джонні Лі Міллер) і Джоан Ватсон (Люсі Л'ю) повертаються для нових пригод, і на цей раз вони будуть розкривати вбивства по той бік Атлантичного океану на батьківщині Шерлока в Лондоні. А допомагати їм в заплутаних розслідуваннях буде давня подруга Кітті Вінтер (Офелія Ловібонд).

Дует великих детективів повертається на екрани 23 травня. Фінальний сезон серіалу «Елементарно» складатиметься з 13 серій.

21 квітня 2018,  12:36 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Найвеличніші детективи повертаються в новому промо-ролику 6 сезону детективного серіалу «Елементарно».

Шерлок Холмс (Джонні Лі Міллер) і Джоан Ватсон (Люсі Лью) беруться за розслідування нових заплутаних вбивств в Нью-Йорку. Стоячи над одним тілом, Шерлок заявляє, що «цю людину не вбивав ні Бог, ні Зевс, це просто вбивство». А після ролик каже, що цю парочку може зупинити лише одне — на екрані Шерлок йде по вулиці, розмовляючи по телефону, як хтось раптово глушить його пляшкою по голові.

Прем'єра 6 сезону «Елементарно», де також повертаються Джон Майкл Хілл і Ейдан Куїнн, відбудеться 30 квітня.

26 березня 2017,  14:30 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Оскільки ми не можемо подивитися драму «Т2 Трейнспоттінг» («На голці 2») на великому екрані, залишається задовольнятися офіційними фрагментами. У новому відео головний герой Рентон (Юен МакГрегор) емоційно розповідає своєму старому другові Хворому (Джонні Лі Міллер), як йому в лікарні врятували життя, продовживши її ще на 30 років, але не сказали, що з ними робити.

Чому очікуваний сиквел Денні Бойла не вийшов в український прокат, читайте тут.

3 березня 2017,  16:39 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Фінальний трейлер продовження культової драми «Т2 Трейнспоттінг» («На голці 2») присвячений її 20-річній спадщині, яка вплинула на музичні смаки, культуру та світогляд цілого покоління. І тепер Рентон (Юен МакГрегор), Хворий (Джонні Лі Міллер), Качан (Юен Бремнер) й Бегбі (Роберт Карлайл) повертаються, щоб знову підсадити вас на свою залежність від життя.

Український трейлер кінокартини Денні Бойла, яка вийде в кіно 9 березня, дивіться тут.

28 січня 2017,  13:54 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Британський телеведучий Грем Нортон не міг не скористатися моментом, коли на його шоу зібрався каст культової драми «На голці», включаючи Юена МакГрегора, Джонні Лі Міллера, Роберта Карлайла та Юена Бремнера, щоб разом відтворити їх культовий постер, зрозуміло не без своєї участі, адже комусь потрібно було замінити Келлі Макдоналд.

Побачити цих акторів в своїх знаменитих образах можна буде в сиквелі «Т2 Трейнспоттінг» («На голці 2»), знятого Денні Бойлом, в березні.

13 січня 2017,  17:17 | Оновлення | Автор: SpaceMonkey

Режисер Денні Бойл ризикнув і зняв сиквел культової картини «На голці». На радість прихильників, у новому фільмі з’явиться увесь акторський склад з першого фільму: Юен Макгрегор (Марк Рентон), Юен Бремнер («Качан»), Джонні Лі Міллер («Кайфолом») і Роберт Карлайл (Френсіс Беґбі). Продовження історії трьох друзів, які намагаються замутити порнобізнес, зняте за бестселером Ірвіна Велша «Порно». Часи змінються. Вони – ні.

У кінотеатрах України з 9 березня.

23 листопада 2016,  18:47 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Міжнародний трейлер довгоочікуваного продовження культової драми «На голці 2» обіцяє ще більше божевілля в житті героїв Юена МакГрегора, Джонні Лі Міллера, Роберта Карлайла та Юена Бремнера. Чи зможуть вони в цей раз протистояти спокусі і знайти собі нову, безпечну залежність?

Режисером сиквела виступив режисер оригіналу і володар «Оскара» Денні Бойл.

3 листопада 2016,  13:16 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Через 20 років четвірка безбашенних шотландців у втіленні Юена МакГрегора, Джонні Лі Міллера, Роберта Карлайла і Юена Бремнера повертається з новими божевільними пригодами в драмі «На голці 2». Вони знову будуть міркувати про недоліки сучасного суспільства, спостерігати за поїздами, намагатися протистояти своїй залежності й тікати від сірості цього світу.

Також трейлер розкриває, що в сиквелі, який зняв режисер оригіналу Денні Бойл, все-таки повернеться Келлі Макдоналд!

4 жовтня 2016,  15:28 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Якщо ви раптом забули, то в минулу неділю повернувся детективний серіал «Елементарно», і в першій серії його 5 сезону Холмс (Джонні Лі Міллер) і Ватсон (Люсі Лью) полювали на серійного підривника.

Вже подивилися цю серію? Тоді залишайте свої враження в коментарях.