Новини, в яких згадується Амеріка Феррера

30 серпня 2023,  19:51 | Новини фільмів

Восени в український прокат вийде божевільна комедія «Шалені гроші» режисера Крейга Гіллеспі, яка засновується на реальних подіях. А поки що дивіться її дубльований трейлер за участю багатьох американських кінозірок.

Читати далі...
28 липня 2023,  22:21 | Статті | Автор: Олена Стрельбицька

Одну з ключових та надихаючих ролей у сатиричній комедії «Барбі» режисерки Грети Гервіг виконала відома американська акторка Амеріка Феррера. Саме час згадати її інші відомі ролі у кіно та на телебаченні.

Читати далі...
27 квітня 2022,  23:11 | Новини фільмів

Студія Warner Bros. Pictures вирішила підняти наш настрій, поділившись у соцмережах першим кадром свого очікуваного фільму «Барбі», головну роль у якому виконає зірка «Загону самогубців» та «Хижих пташок» Марго Роббі.

Читати далі...
9 жовтня 2020,  15:30 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

У 6 сезоні популярного комедійного серіалу «Супермаркет» нашим працівникам додасться турбот, оскільки недбайливі покупці носять свої маски на підборідді і... чхають на все навколо (в прямому і переносному сенсах).

Читати далі...
2 грудня 2019,  22:29 | Новини фільмів

Анімаційна студія DreamWorks підготувала всім шанувальникам франшизи «Як приборкати дракона» різдвяний подарунок короткометражний мультфільм про пригоди дорослих Гикавки та Беззубика, а також їхніх сімей.

Події короткометражної анімації «Як приборкати дракона: Повернення додому» будуть розвиватися перед епілогом мультфільму «Як приборкати дракона: Прихований світ» і покажуть, як вже дорослий вікінг Гикавка (Джей Барушель) і дорослий дракон Беззубик, чиї шляхи давно розійшлися, розповідають своїм сім'ям один про одного. У даному фрагменті стає ясно, що діти Гикавки та Астрід (Америка Феррера) нічого не знають про драконів й, начитавшись дідусевих книг, починають захищати від них будинок, тому Гикавка придумує спосіб, як пояснити дітям, що дракони їхні друзі, а не вороги.

Прем'єра мультфільму відбудеться на американському телебаченні завтра, 3 грудня.

19 березня 2019,  01:31 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

У фентезійно-пригодницькому мультфільмі «Як приборкати дракона 3: Прихований світ» наш улюблений дракон Беззубик зустрічає прекрасну Денну фурію і закохується в неї до нестями.

В анімаційній пригоді «Як приборкати дракона 3: Прихований світ» Гикавка (Джей Барушель), Астрід (Америка Феррера) і Беззубик зустрічають ще одного рідкісного дракона Денну фурію, яка з першого погляду підкорює серце Беззубика. Щоб завоювати її, дракон намагається відтворити шлюбні танці, які підгледів у інших представників свого сімейства, і хоча вони не справляють на його обраницю належного враження, зате знатно веселять глядача. Як і та сцена, коли Денна фурія, граючись, скидає Гикавку з сідла. Ось тільки вікінгові в той момент зовсім не до сміху.

Українські глядачі вже принесли новому мультфільму від DreamWorks Animation більше 60 мільйонів гривень. Квитки на сеанси «Як приборкати дракона 3: Прихований світ» ви знайдете в нашій афіші.

17 лютого 2019,  18:13 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Вже на наступному тижні, 21 лютого, в український прокат увірветься очікуваний мультфільм «Як приборкати дракона 3: Прихований світ», тому саме час подбати про квитки на зручні для вас сеанси.

«Як приборкати дракона 3: Прихований світ» буде заключною главою знаменитої франшизи кіностудії DreamWorks і покаже зустріч Гикавки (Джей Барушель), Астрід (Америка Феррера) і Беззубика з рідкісним драконом — Денною фурією, в яку тут же закохується наш улюблений дракон. Разом вони вирушають на пошуки прихованого утопічного світу драконів, щоб захистити його від тирана Гріммела (Ф. Мюррей Абрахам).

У мультфільмі також повернеться персонаж Ерет, якого в оригіналі озвучує зірка серіалу «Гра престолів» Кіт Герінгтон.

Купуйте квитки на сеанси «Як приборкати дракона 3: Прихований світ» на нашому сайті. Афіша постійно поповнюється.

1 лютого 2019,  20:14 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Представляємо перший український ТБ-ролик пригодницької анімації «Як приборкати дракона 3: Прихований світ», яка стане заключним розділом цієї історії.

У третьому мультфільмі франшизи «Як приборкати дракона» на нас чекають нові пригоди старих друзів Гикавки (Джей Барушель) і Беззубика. На цей раз селищу, де дракони і вікінги живуть в мирі і спокої, загрожує жорстокий ворог на ім'я Гріммел (Ф. Мюррей Абрахам). Щоб захистити свій дім, хоробрий правитель Гикавка, його вірний дракон та його бойова дівчина Астрід (Америка Феррера) відправляються у доленосну подорож до прихованого міфічного світу.

Дивіться також зворушливий ТБ-ролик «Як приборкати дракона 3», який готує до прощання з улюбленими героями. У кіно з 21 лютого.

18 грудня 2018,  01:22 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Ви теж любите милого дракона Беззубика з франшизи «Як приборкати дракона»? Тоді новий промо-ролик її заключної частини «Як приборкати дракона 3: Прихований світ» точно підніме ваш настрій.

У мультфільмі «Як приборкати дракона 3» Гикавка (Джей Барушель), Астрід (Амеріка Феррера) і Беззубик знайдуть Денну фурію і відкриють новий чарівний світ драконів, куди ще не ступала нога людини. І в даному відео вони усі разом відправляються в кінотеатр, де Беззубик вирішує приготувати попкорн для всіх вікінгів за допомогою свого внутрішнього вогню.

Минулого тижня вийшов ще більш кумедний промо-ролик «Як приборкати дракона 3», в якому Кіт Герінгтон (Ерет) брав участь у прослуховуванні на роль в серіалі «Гра престолів» разом з Беззубиком. У кіно з 21 лютого 2019 року.

7 червня 2018,  19:42 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Кіностудія DreamWorks Animation щойно представила дебютний трейлер пригодницького мультфільму «Як приборкати дракона 3», який завершить її популярну анімаційну франшизу.

Історія пригод відважного вікінга Гикавки та його хороброго дракона Нічної фурії підходить до кінця. У фінальній главі франшизи Гикавка (Джей Барушель) і Беззубик нарешті дізнаються, ким їм завжди судилося стати: вождем свого народу острова Туп разом з Астрід (Америка Феррера) і драконом, лідером свого виду. Але поки кожен з них йде до свого призначення, друзі зіткнуться з найбільшою загрозою для свого світу, що разом з появою в їх житті Світлої фурії, в яку закохується Беззубик, стане справжнім випробуванням для їх відносин.

В українські кінотеатри «Як приборкати дракона 3» прибуде в лютому 2019 року. Слідкуйте за новинами на Kinofilms.ua, щоб першими побачити дубльований трейлер.

23 січня 2017,  16:56 | Новини зірок | Автор: Елена Стрельбицкая

Звезды молодежной драмы «Джинсы — талисман» Блейк Лайвли, Эмбер Тэмблин и Америка Феррера воссоединились на Женском марше. Узнайте, почему они маршировали.

Читати далі...