Клер ФорланіClaire Forlani

Клер Форлані / Claire Forlani
Народилася 1 липня 1972
Зріст: 170 см
100%
1
0%
0

Фільмографія Клер Форлані

За п'ять кроків до кохання (2019) ... Meredith
Віддати життя за коханця (2019) ... Holly
The Get (2017) ... Ophelia
Run to Me (2016) ... Alison Wynn
Цінний вантаж (2016) ... Karen
Єдність (2015) ... рассказчик
The Three Lucias (2015) ... Silent Lucia
Інша я (2013) ... Ann
Докори совісті (2012) ... Billy Winthrop Ikehorn
No Ordinary Trifle (2011) ... Kate Templeton
Відео з участю Клер Форлані
Зображення Клер Форлані

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень Клер Форлані. але ви можете створити свою тему на форумі

Обговорення Клер Форлані

Написати коментар...
Написати коментар...