Джон ВеллсJohn Wells

50%
0
50%
0

Фільмографія

Things That Make White People Uncomfortable (2020) ... продюсер
Дум: Анігіляція (2019) ... продюсер (исполнительный продюсер)
Американка (2018) ... продюсер (исполнительный продюсер), сценарист
The Deep Mad Dark (2018) ... продюсер (исполнительный продюсер)
За законами вовків (2016) ... режисер, продюсер (исполнительный продюсер), сценарист
Козел (2016) ... продюсер (исполнительный продюсер)
Шеф Адам Джонс (2015) ... режисер

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень . але ви можете створити свою тему на форумі

Обговорення

Написати коментар...
Написати коментар...